- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Evet canim sen gunun gelince iyi degelrendir ama erkenden yapma hep husran oluyor sonraValla zannimca bu hafta yum haftasi bata da 12 gun var . Heyecan yavastan basldibu sefer kendimi tutucam inslh test yapmicam bata kadar
Insllh dayanirim bu sefer . Kendime pek guvenmiorm yine deEvet canim sen gunun gelince iyi degelrendir ama erkenden yapma hep husran oluyor sonra
Gayet güzel artmış canımKızlar sonuçlarım :
Pazartesi: 192
Çarşamba: 445
Bugün : 1024 nasıl sizce ?
Aynen canım çok şükürGayet güzel artmış canım
Gayet güzel canım masallahKızlar sonuçlarım :
Kızlar sonuçlarım :
Aminnn canımm benimmmKuzuumm❤❤ çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim ❤❤
Oyy Maşallah inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindimmmKızlar sonuçlarım :
Yüzde 90Kızlar gebelik var mi
Saol canımGayet güzel canım masallah
Amin canım inşallah hemşire herhalde sağlıklı bir gebelik gibi duruyor dediMaşallah kuzum gayet güzel artmış devamı gelsin inşallah
Amin canım allah olmayanlara nasip etsinOyy Maşallah inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindimmm
Çok şükür canımkürtajdan dolayı rahim kendini toparlasın diye Doğum kontrol hapı kullanıyordum o da bitti bugün, bitince bir hafta içinde adet olursun demişti doktorum. Yarın bir daha kontrolüm var. Sonrasını konuşmadık açıkçası detaylı, folik asitimi değiştirdi kan değerlerimden dolayı takviyeli verdi, üç ay korun yeter dedi. Hsg ile ilgili bir şey söylemedi ama ben teklif edebilirim duruma göre, belki de korunmayı bırakınca kendi ister bilmiyorum. Hoş doktora da söyledim 5-6 ay sonra tekrar korunmayı bırakınca takip ederiz her ay, soldan yumurtlarsam korunurum sağdan olursa tam gaz devam dedim kadın da güldü bana kalsa tüpü alırdım ama insanlar korkuyor operasyondan dedi neyse buna şükür sonrasını sonra düşünürüm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?