Aminn canımAynen öyle kuzum bolca dua edelim herşey olacaktır yeterki Rabbim ol desinHepimize sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere
Canım bat beklenen adet tarihi demek , senin 5 gün geçmiş , aslında gebelik testinde muhakkak çıkması gerekirdi ama geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olabilirBat nedir adet başlangıcı mı? Adetim geçti 5 gün. Dr um haftaya çarşambaya kadar bekle adet olmazsan gel ultrasondan bakalım dedi. Kan testi yaptırma dedi anlamadım bende ne olduğunu
Canım hiç üzme kendiniÇok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorum
Troid hormonu engelliyor diye biliyorum cnm ama doktorunun söylediklerini dikkate al sen
Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testiKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testi
Burda okadar çok örnek varki böyle
Kızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlBenceikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
[/QUOBen
Canım bence cıkarırdı ama süphen varsa kan verKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Bakalım CNm bekleyip göreceğiz, bilgi veririm sana da buradan CNmCanım bat beklenen adet tarihi demek , senin 5 gün geçmiş , aslında gebelik testinde muhakkak çıkması gerekirdi ama geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olabilir
Kan verince anlaşılır kuzum
İnşallah canım Rabbim yardımcın olsunÇabalamaya calisacam canım benim insalalh işe yarar
Benim de CNm 6 gün geçti idrarda çıkmadı. Çarşambaya kadar bekleyip Dr a gidicem ultrasonda bakalım dedi. Bende hala adet olmadım. Dr bana kan testi yaptırma canını yakmasınlar dediKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Olsun canım daha 4 gün varGünaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Benim de adetime 4 gün kaldı
Sabah test yaptım ama bembeyazzz
Ekliyorum resimleri
Canım bence cıkarırdı ama süphen varsa kan ver
Günaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Ekliyorum resimleri
Bende kullandım canm bu testlerden erken yapmışsınGünaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Ekliyorum resimleri
Yaptığı gebelik testi canm ovulasyon setinin içinde geliyo bende kullandım dikkatli bakarsan hcg yazıyo testte ben meraktan yapmıştım elimdeki son ovu testini hamile olduğumu öğrenince çok koyu çıkıyoBu ovuslasyon testi değil mi? Bunda hamilelik bildiğim kadarıyla belli olmaz ki.
İşte gelde anlat bunu geri kafalılar bi kaç gündür göbeğimin sol alt tarafında batmalar var yürüdükçe eğilip kalktikca ağrı oluyor sanki orda bir ağırlık var gibi akintilarim kesildi ama o pembe lekeden sonra yoğurt gibi geliyordu şuan tertemiz TSH degerimde dustu çok şükür bi kaç günlük ilacım kaldı o bitince tekrar olctuecem insalalh bu ay kırmızı kart görmemCanım hiç üzme kendini
Kim ne söylerse söylesin
Bak benim de tsh değerim 4.80 çıkmıştı
Aslında normal değerler arasındaydı ama doktor gebelik istiyorsan bu değer 2.5 un altında olması gerekir dedi ve bana ilaç verdi , 3 aydır kullanıyorum, geçen gün kontrolüm vardı , kan verdim bir baktık yeniden 3.5 in üstüne çıkmış , ilacın dozunu arttırdı doktor ve dediki hamile kalıncaya ve bebeğini doğuruncaya kadar kullanacaksın bu ilacı
Gebe kalınca hemen gel ilaç doz ayarlaması yapalım dedi
O yüzden hemen endokrinoloji bölümüne gidip kan değerlerine baktır ve muhakkak gebelik düşündüğünü ve o yüzden baktırmak istediğini söyle
Herşeyin çaresi var üzülme
Kimseyi de kafana takma
Hem belki eşinin sperm değerleri düşüktür ne biliyorlar da hemen sana suç buluyorlar
Sanki sadece kadınla oluyor bu iş
Yok kuzum ovulasyon değilBu ovuslasyon testi değil mi? Bunda hamilelik bildiğim kadarıyla belli olmaz ki.
Yaa bunların erken olanı da mı var kuzumBende kullandım canm bu testlerden erken yapmışsınben adet günü yapmıştım negatifti bide erken gebelik testi var bu setin üç gün geçince onda çıkmıştı inşallah sende pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?