Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadiya inşallah denk gelmemiştir e hiç bişey vurmuyormuymuş dışa ya anlaşılmadı
Döküntü gibi geçirmişsindir fark edilecek kadar belli olmuyor diyor canım küçükken kızamık su çiçeği falan da geçirdim tam kendiliğinden gebe kaldım dedim birde bu çıktı doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Ay ALLAH ya korkma canım kötü birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle Bakalım doktorun ne dicek

Doktorum İzmir tepecik hastanesi perinatoloji bölümüne gitmemi istedi orası bakacakmış bu önemli beni beklemeden git dedi doktorum

Doktorum İzmir tepecik hastanesi perinatoloji bölümüne gitmemi istedi orası bakacakmış bu önemli beni beklemeden git dedi doktorum
Hadi ya ne zaman gideceksin peki birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle öyle düşün içini ferah tut kuzum

insallah sen olmazsin benim rekor bu ay erkenden geldi 24.gunde termal suya girmistim ondan sanirim.bel agrisi fosmus demek benim
Benimde ağrılarım başladı canım
Meraktan bi ovulasyon yapayım dedim hani hamileysen koyu çıkıyoya
Maşallah apaçıktı
Benim de tutmadı kuzum olurum yarına muhakkak bende

İnşallah canım allahım korusun bebeğimi dua edin benım için
Rabbim bebeğini sana bağışlasın cnm, inşallah herşey yolundadır, bebeğin seninle kalır sağsağlim kucağına almak nasip olsun, güsel haberlerle gel inşallah, içini ferah tut sen sakın kötüyü düşünme, Allahın izniyle herşey iyi olucak, dualarım seninle cnm

Cnm bu mjdan sonra atmışsın sanırım bana fotoyu,,cvb verdim sana ama burayada at istersen bende gördüm çizgiyi cidden, arkadaşlarda yorumlar hem
günaydın canım bu sabah normal gebelik testlerinden tekrar yaptım ilk idrarla markası bebetime ama kar gibi bembeyaz tek çizgi var heralde erken olan test yanıldı of yaaaa bat 8 bugün itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…