Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canmKızlar ben hamileyim çok şükür kalırsam belirtileri yazarım diyordum yazayım :) benim yumurtlamadan sonra özellikle hapşurduğumda kasığıma bir şeyler batıyordu ondan şüphelendim. Ayrıca damarlarım çok belirgin bir hale geldi o da bir belirtiydi. Son olarak çok uykum geliyordu yorgundum.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım sana daHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canm
erken gebelik testi mi bu acaba? benim de 6 gün var kasıklarımda ince bi ağrı var bir de yorgunluk. Öncekilerde de böyle olmuştuAdetime 5 gün var bu arada...
Yok normal test...var değil mi? Ben istediğim için mi böyle görüyorum diye de olabilir dedim ama... :) kızımda kanda öğrenmiştim...erken gebelik testi mi bu acaba? benim de 6 gün var kasıklarımda ince bi ağrı var bir de yorgunluk. Öncekilerde de böyle olmuştu
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin canımKızlar ben hamileyim çok şükür kalırsam belirtileri yazarım diyordum yazayım :) benim yumurtlamadan sonra özellikle hapşurduğumda kasığıma bir şeyler batıyordu ondan şüphelendim. Ayrıca damarlarım çok belirgin bir hale geldi o da bir belirtiydi. Son olarak çok uykum geliyordu yorgundum.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım hepimizeHayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin canım
Bence var silik de olsa 2-3 gün sonra tekrarlamalısın testi.Yok normal test...var değil mi? Ben istediğim için mi böyle görüyorum diye de olabilir dedim ama... :) kızımda kanda öğrenmiştim...
Haklısın canım ama elimde değil. Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım yendim şimdi bununla cebelleşiyorum. Ya annemede kanser teşhisi koydular bundan 3 ay önce.oda görmek istiyorum falan deyince ben iyice allak bullak yani
canım aslında hiç üzülmedim
çünkü bu ay fazla değerlendirememiştik
zaten artık tevekkül ediyorum kafama hiç takmıyorum
ağustosta da tatile gidicem iyce boşaltırım kafamı
iyiki varsın hilalim çok sağol
Goncam nasılsın nasıl gidiyorVardır bir hayır kuzum. Rabbim geciktiriyorsa en hayırlısını en güzelini vereceği içindir. Hep buna inandım. Sabrın sonu selamet canımın içi ❤
Goncam nasılsın nasıl gidiyor
Bende şükür iyiyim kuzum benim erken belki ama hiç bir pantolonumu kıyafetimi giyemiyorum sıkmakta istemiyorum karnımı banada herkes şimdiden böyleysen 9 aya yuvarlanırsın diyorKuzum mide bulantılarım hala devam ediyor. Bir de panik atak başladıTövbe yarabbim sanki bebeğe bir şey olmuş da haberim yokmuş gibi hissediyorum... Yarın doktor randevum var. Belki cinsiyeti belli olur Ama bu panik atak beni korkutuyor. Dua ediyorum geçsin diye. Onun dışında artık birçok kişi karnımı görünce bebek mi var diyor Rabbim annelik duygusunu isteyen her kadına yaşatsın. Bebek kıyafetlerine bakıp ağlıyorum eşimle daha şimdiden bebek arabalarına bakıyoruz fiyat araştırması yapıyoruz
Seninki nasıl gidiyor fıstık
Ya benim de Ablam almak istedi arabayı ki o ilk bebeğinde 3 araba değiştirmiş insan anlıyor bende ona bıraktım ama tabi alacağımız zaman gidip beraber beğenicezKuzum mide bulantılarım hala devam ediyor. Bir de panik atak başladıTövbe yarabbim sanki bebeğe bir şey olmuş da haberim yokmuş gibi hissediyorum... Yarın doktor randevum var. Belki cinsiyeti belli olur Ama bu panik atak beni korkutuyor. Dua ediyorum geçsin diye. Onun dışında artık birçok kişi karnımı görünce bebek mi var diyor Rabbim annelik duygusunu isteyen her kadına yaşatsın. Bebek kıyafetlerine bakıp ağlıyorum eşimle daha şimdiden bebek arabalarına bakıyoruz fiyat araştırması yapıyoruz
Seninki nasıl gidiyor fıstık
Bende şükür iyiyim kuzum benim erken belki ama hiç bir pantolonumu kıyafetimi giyemiyorum sıkmakta istemiyorum karnımı banada herkes şimdiden böyleysen 9 aya yuvarlanırsın diyordün baya bir kötüydüm ya çok baş ağrım oldu 2 3 gün dünde istifra ettim ve mahvoldum ama normalde bu kadar değil bulantım bile az yani ay o korku hepimizde var kuzum bende hep diyorum Rabbim acısını yaşatmasın hiçbirimize birde bende belirtide olmayınca acaba diyorum birşey mi oldu bende arada bi ağlama krizine girmiyor değilim her şeye takılıp eşimde gariban napsın senin hormonlar tavan yaptı yine diyor Ay öğrenirsin bence ya sağlıklı olsunlar da bana da bayramdan sonra gel hem ense kalınlığına bakarız hemde cinsiyete dedi
Valla bende lastikli aldım başka türlü başa çıkamıyorumBenim de hiçbir pantolonum olmuyorgeçenlerde 3 tane beli sıkmalı günlük pantolon aldım. Miss gibi çok rahatlar şimdi yana yakıla bayramlık arıyorum
Ahh o mide bulantıları... mahvoldum... Ama yeter ki bebiş iyi olsun.
Ben test yaptırmadım. İstemedim. Bebek her türlü kabulum öğrenmek istemiyorum dedim. Tabi sen yaptırabilirsin kuzum sana kalmış
Geçenlerde kuzenim kız bebek tulumu almış, bebişimin ilk hediyesiama cinsiyeti belli değil kuzenim erkek de olsa giydir zaten küçücük bebek dedi kaktüs resimli tulum olduğu için aslında erkek de giyer
İnşallah yarın güzel olur
Rabbim bebişlerimize sağlık versin kuzum
Valla bende lastikli aldım başka türlü başa çıkamıyorumbayrama da tulum bulursam almayı çok istiyorum. Şuan ben aradığım için hiç bir yerde bulamıyorum gerçi Sende elbise tarzı alabilrsin kapalılar için çok güzeller var Ya tabikide her türlü kabulümüz doktor öyle deyince birşey de diyemedim Hah giyer tabi ya küçücük bebek ne olcak ben de takılmam öyle şeylere giysinler alınanı bizim bebişin ilk hediyesi de kırmızı çıngıraklı çorap Rabbim sağlık versin evlatlarımıza inşallah sağlıcakla kucağımıza almamız nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah tez zamanda ❤ inşallah kuzum güzel haberler alıcaksın inşallah merakla bekliyorum cinsiyetide söylicekmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?