- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Ay gerçektenmiBen iskenderunluyum iskenderunda oturuyorumayy çok mutlu oldum yaaa kuzum ben de netten alışveriş yapıyorum. Az önce bayramlık sipariş ettim. Pahalı şeyleri almak istemiyorum çünkü bebişin de masrafı çok olacak. Ama jean tulum almazsam olmaz tesettür kıyafetlerini ya instadan ya da sefamerveden alıyorum. Çok uygun. Ama bazı markalar inadına aşırı pahalı ve gereksiz.
Ay maşallah çok sevindim kuzumGittim kuzum maşallah süphanallah bebiş sağlıklıdoktor ve ben pipisini gördük sanki 3 hafta sonra cinsiyeti tam belli olur belki o kordon olabilir dedi doktor. Ölçümlerini yaptı maşallah iyi dedi. Ama ben çok stresliymişim doktor sakin ol sorun yok rahat ol dedi. Rabbim bu zamanları sana da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin kuzum
Ay gerçektenmitesadüfe bak .primall güzel şeyler var . Hangi hastaneye gidiyorsun kaç haftaliksin
Ay maşallah çok sevindim kuzum❤Amin inşallah valla randevumu bile birkaç gün daha erkene almayı düşünüyorum2020 erkek senesi diyorlar geneli hep erkek ama. Sağlık olsun bende öyle hissediyorum ama görücez bakalım benimde aklıma saçma sapan şeyler geliyor bazen ve kendimi tutamayıp ağlıyorum Rabbim sağlık versin meleklerimize inşallah
Şükür rabbim devamını getirsin sağ salim kucaklarimza alalım yavrularımızı. Bende palmiye özge karagöze gidiyorum bende çok memnunum . Bak ben şuan 20 hafta olduk önce kıza benziyor dedi ilk zaman sonra 15. haftalik falandım erkeğe benziyor dedi 17. Haftada kesin kız olduğunu söylediEvet primall güzel ve marka çeşidi çok. Gelişim hastanesi doktor Ozan Turgut ve çooooook memnunum kuzum çok şükür15. haftamdayım
Aynen öyle çok etkiliyor kuzum ama bazen elde olmuyor işte nedense yaKuzum stres bebeği çok etkiliyormuş o yüzden sakin kalmaya karar verdim. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. Ama ben rüyamda erkek görmüştüm içime erkek doğuyordu. Ki ben kız istiyorumhayırlısı olsun
AminŞükür rabbim devamını getirsin sağ salim kucaklarimza alalım yavrularımızı. Bende palmiye özge karagöze gidiyorum bende çok memnunum . Bak ben şuan 20 hafta olduk önce kıza benziyor dedi ilk zaman sonra 15. haftalik falandım erkeğe benziyor dedi 17. Haftada kesin kız olduğunu söyledive ben sürekli erkek bebek görüyordum rüyamda sürekli ve etrafımdaki herkes de öyle kizim oluyor bak belki kızdır . Bide erkek iriliginden de belli oluyor
Şükür rabbim devamını getirsin sağ salim kucaklarimza alalım yavrularımızı. Bende palmiye özge karagöze gidiyorum bende çok memnunum . Bak ben şuan 20 hafta olduk önce kıza benziyor dedi ilk zaman sonra 15. haftalik falandım erkeğe benziyor dedi 17. Haftada kesin kız olduğunu söyledive ben sürekli erkek bebek görüyordum rüyamda sürekli ve etrafımdaki herkes de öyle kizim oluyor bak belki kızdır . Bide erkek iriliginden de belli oluyor
Stresli olduğun zamanlar dua et kuzum. Bebek etkilenmesin. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Biz de kız istedik ama 3 hafta sonra tam belli olacakAynen öyle çok etkiliyor kuzum ama bazen elde olmuyor işte nedense yaAynen öyle sağlıklı olsunlar da bende kız istiyorum eşimde ama nasip ve sağlıklı olsun
Öyle yapıyorum kuzum en azından rahatlıyorum o zaman şükürler olsunStresli olduğun zamanlar dua et kuzum. Bebek etkilenmesin. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Biz de kız istedik ama 3 hafta sonra tam belli olacak
Kız beni niye kırmızıları gören ekibe kattın, daha 2günüm var benimkızlar hepinizi çok iyi anlıyorum
bu ay kırmızıları gören ekibiz hepberaber
ama ne yapıyoruz umutlarımı bitmiyor ve diğer aylar devammm
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun inşallahHadiya kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım umutlar agustos sonunakızlar hepinizi çok iyi anlıyorum
bu ay kırmızıları gören ekibiz hepberaber
ama ne yapıyoruz umutlarımı bitmiyor ve diğer aylar devammm
bende adetıme 5gun kala dün akşam yatmadan once yaptım hıc aklımda yokken burda okurken gaza geldımBenimde sabah 7de yaptığım ilk şey 2gündür olduğu gibi bembeyazdı, dedim busefer sonradanda çıkmıcak kesin hayalet çizgi demiştim ama saatler sonra yine belirmiş, gerçi 2gündür çıkan hayaletlere nazaran daha bi belirsiz ama olsun enazından çıkmış diye avutuyorum kendimi
Üstteki sabahki,
Alttaki şimdiki hali
Gerçi fotoda çizgi pek belli olmamış sanırım, ışığa tutunca görebiliyorum ben
Eki Görüntüle 2294948 Eki Görüntüle 2294949
Salı gibi İzmir tepecik hastanesine gitçez nasip olursa canım burada olacak iş değil yani
Bu çizgileri ben de görüyorum.benimkilerin aynı...kan verdim 1 saat önce...mailime sonuç gelecek.böyle çizgi beklemekten şaşı olucam yoksa.adamakıllı çıksın ne varsaBenimde sabah 7de yaptığım ilk şey 2gündür olduğu gibi bembeyazdı, dedim busefer sonradanda çıkmıcak kesin hayalet çizgi demiştim ama saatler sonra yine belirmiş, gerçi 2gündür çıkan hayaletlere nazaran daha bi belirsiz ama olsun enazından çıkmış diye avutuyorum kendimi
Üstteki sabahki,
Alttaki şimdiki hali
Gerçi fotoda çizgi pek belli olmamış sanırım, ışığa tutunca görebiliyorum ben
Eki Görüntüle 2294948 Eki Görüntüle 2294949
bende adetıme 5gun kala dün akşam yatmadan once yaptım hıc aklımda yokken burda okurken gaza geldımya hayalet cızgı gordum kafayı yemıste olabılırım tabi bana mı oyle gelıuor sizce??bıde yarın sabah yapacam ılk idrarla ama karnım agrımaya başladı regl sancısı gıbı sizce varmı burda bişeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?