Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminnn canım Allah isteyen tüm kullarına içlerinde de bizlere nasip etsin inşallah Regl ağrısı olması normal o zaman?
Canım agdet belirtileriyle aynı zaten erken gebelik belirtileri ama 4 gün kala da güzel net çıkmış çizgin bir sorun yok gibi duruyor normal test mi erken gebelik testi mi kullandın

Canım agdet belirtileriyle aynı zaten erken gebelik belirtileri ama 4 gün kala da güzel net çıkmış çizgin bir sorun yok gibi duruyor normal test mi erken gebelik testi mi kullandın
Normal ucuz testlerden kullandım eczaneden 5 liraya aldım.Eczacı bir tane de fazladan hediye verdi onu da yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum.

Evet, bende böyle silik bir çizgi çıkmıştı. Ama üzülmeni istemem benimki boş bir gebelikti. Yinede böyle silik çizgilerde pozitif kabul ediliyor diye biliyorum. Bence kan testiyle işini garantiyw al icin rahat etsin.

HAdi yaaPazartesi kan tesi yaptrcam hayırlısı artık beklicem bakalım

2 gün kala benimde böyleydi canım hatta belki daha da Silikti

yaptım az once negatıfbat carsamba umarım erkendır ya
Eğer varsa silik de olsa ben buradayım diyor.işin kötü tarafı Doğum tarihim bir ay daha erteleniyor bu şekilde.öğretmenim ve Eylül e başlarken ücretsiz izin akmak istemiyorum seneye.ağustosta hamile kalırsam Mayıs sonu ancak Doğum olur.bu durum kötü oldu.temmuz tam iyiydi benim için...

Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama gelmiyor. Normal yani. Kan testi de yaptır. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama gelmiyor. Normal yani. Kan testi de yaptır. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
teşekkür ederim canım aminnn inşallah

Varsa zaten çıkar, silik çizgi çıkmış ama kan testi her zaman daha güvenilir. Adet gününde de yaptırabilirsin ne zaman istersen.
AYnen teste göre var gibi geldi bana 4gün kala öyle çkmştı zaten onu da çok tereddütle yapmiştım şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yaptırayım ozaman garanti olsunBu süreçte yaptğınz dikkat ettiğinz şeyler var mı kızlar hemen havaya da girmek istemiyoeum ama merak ediyor insan

Çok kafaya takmadan ilerleyin.ben duvara çarpmış gibiyim.farkında olmadan inandırmışım kendimi.üzüldüm ama Allah’ın bir bildiği vardır.Daha iyi bir zamanda olacağı içindir herşey.anın tadını çıkartın.

Aynen ben de öyle hissediyorum işte biyandan yok kabul edip ama içten içe hamileyim diyip seviniyorum bu kontrol edilemeyen hisler sanırım Allah hepimize hayrlısını versin inşallah

Kendine dikkat et yediğine içtiğine.

Merhabalar. Benim normalde döngüm 31-33 gün. Ama son 3 aydır 28 gün oldu. Hemşire bir arkadaş da yumurtlama günü hakkında konuşurken son 3 ayı baz al demişti bana. Son 3 ayı baz alırsam eğer SAT 12 temmuz, BAT 9 ağustos oluyor. İlişki de 24-26-28 temmuzda oldu.
Predictor early hamilelik testi aldım, öylece bakışıyoruz. Gecikmeden altı gün öncesi sonuç verir yazıyor. Sizce ne yapsam kızlar? Biraz daha beklesem mi? Tarihlere göre belli olması için erken mi? Bir akıl verin lütfen.

Bence var Benim de ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Fotoğrafını da ekledim. 5 yıl önce.
Allah’ım gene yaşamayı nasip etsin. Bu ay kafayı yemek üzereyim var mı yok mu diye senin bat ne zaman?

Eklentiler

• 0244681B-7BD7-438B-976D-43485CD6067B.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…