- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Zorlama bence cnm evet kisa surdu cunku dr. Hemen dusuk onleyici igne yazdi 3.gunu kesldiInsallah cnm ya kisami surdu 2 gundur sadece zorlayinca acik pembe gelio damla seklinde
Hmm anladim pazartesiye kadar bekleyim dewam ederse gidiyim napiyim belki adettir ne biliyim sana ve rabbime siginiorum artikZorlama bence cnm evet kisa surdu cunku dr. Hemen dusuk onleyici igne yazdi 3.gunu kesldi
Kanamanin 2.günü gittim kuzummm o gün kan testi yapıldı 24 çıkmıştı değer sonra 1 gün ara ile istemişti canım ve o gün düşük önleyici iğne vurmuştu ve progesteran başlamıştı... sende bence yaz kuzum doktoruna en azından kafan rahatlarHala peceteye gelio baska gelmio goguslerimde acio iice ilk kez bole bisey yasiorum bn ya peki kani ne zmn vermistin ?
Gecmis olsun cnm uzuldum rabbim saglikli hayirli evladini tez zmnda nasip eder insallah
Anladim yazdim simdi cvp bekliorum hastaneye git derse direk gitcem umarim bi sorun olmaz ya ve bebegm bnmledir ilk kez bole bisey yasiorum ts ederim hepinize biraz rahatoadimKanamanin 2.günü gittim kuzummm o gün kan testi yapıldı 24 çıkmıştı değer sonra 1 gün ara ile istemişti canım ve o gün düşük önleyici iğne vurmuştu ve progesteran başlamıştı... sende bence yaz kuzum doktoruna en azından kafan rahatlar
Iyiyiz canım sen napıosun nasılsınKızlar napıyorsunuz ?
İyiyim canım evde oturmakla vakit geçiriyorum öyleIyiyiz canım sen napıosun nasılsın
Oyyy hayrli olsuuunKızlar şu an ellerim titriyor 3 yıldan sonra çok şükür rabbime
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin adetim 5 gün geçti ama şuan bile adet sancım var ve bel ağrım çok fazlaOyyy hayrli olsuuungozunuz aydiiiiin. Rabbim tamamina erdrsiiin masllh. Gecmis miydi adetin var miydi belirtin
Bel agrin ayni adet sancisi gibi miTeşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin adetim 5 gün geçti ama şuan bile adet sancım var ve bel ağrım çok fazla
Hmm. Anldm cnm cok saol.Daha şiddetli özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyodu canım bide çok sık idrara çıkmaya başladım 2 haftadır
Masllh cok ii duruor. Ama yjne de hamis topiklerine sor onlr daha bilirBeta hcg yaptırdım kızlar 2865 sonuç sizce iyimi kaç haftalık oluyor acaba
Yaaaaaa hayırlısı olsunKızlar şu an ellerim titriyor 3 yıldan sonra çok şükür rabbime
Sen ne yaptın canimmmm doktorun bi dönüş yaptı mı aklım sende kaldıGorumcecigime gidiom bn siz napiosunuz guzel bayanlar
Aminnn canım inşallahYaaaaaa hayırlısı olsunrabbimm sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pazartesiyi bkliom cnm bnm adet yok halaSen ne yaptın canimmmm doktorun bi dönüş yaptı mı aklım sende kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?