Bide ben doktorumu degistim ve bu ay oldugum catlatma ignesi farkli markaydi belki de bu bana daha iyi geldi bilemiyorumBen daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemistibu ay biraz farklilik hissetmistim bazen mesela bacaklarimda derman kalmiyor yururken iki kez de sanki tansiyonum ve sekerim dusmus gibi cok kotu oldum ama aylardir belirti aramaktan yoruldugm icin bunlar normal geliyor bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla ne diyelim nasipse eger gelecekler degilse beklemeye ve cabalamaya devam
Amin cnm herseyin hayrlisi belirtierin belirtilerim olabilir ama bnm icin erken snrm hayrlisi bekleyelim görelimBen daha once iki kez daha vurulmustm bu igneden ama bana hic etki etmemistibu ay biraz farklilik hissetmistim bazen mesela bacaklarimda derman kalmiyor yururken iki kez de sanki tansiyonum ve sekerim dusmus gibi cok kotu oldum ama aylardir belirti aramaktan yoruldugm icin bunlar normal geliyor bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla ne diyelim nasipse eger gelecekler degilse beklemeye ve cabalamaya devam
Evet canim sabretmesi zor ama bekle tabii ben de kan icin biraz bekliycen sanirim ya da bugun kan verebilirm acilde suan ruh halim cok degisikAmin cnm herseyin hayrlisi belirtierin belirtilerim olabilir ama bnm icin erken snrm hayrlisi bekleyelim görelim
Haberdar et cnm beni deEvet canim sabretmesi zor ama bekle tabii ben de kan icin biraz bekliycen sanirim ya da bugun kan verebilirm acilde suan ruh halim cok degisik
Napim cnm vala grip olmuşum sürünüyorum sen nasılsın ne var ne yokKızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok
Geçmiş olsun canım napalım bebişle geçinip gidiyoruz evdeNapim cnm vala grip olmuşum sürünüyorum sen nasılsın ne var ne yok
MasAllah canım nasıl gidiyorGeçmiş olsun canım napalım bebişle geçinip gidiyoruz evde
İyiyiz canım be olsun şu yumurtam çatlasın diye bekliyorumKızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok
İyi bakalım şuanda 3 ay bitecek neredeyse tarama testi sonuçlarını bekliyoruzMasAllah canım nasıl gidiyor ☺saolasin
Kıyamam geçmiş olsun canımİyiyiz canım be olsun şu yumurtam çatlasın diye bekliyorumdün geceden beri aptıdan ölüyorum akşam utanmasam ağrıdan ağlayacaktımmmm sen nasılsınnnnn
Güzel sonuçlar çıkar insAllah canım biz de tedaviye başladık bu ay çatlatma iğnesi oldum perşembe günü hayır olsun insAllahİyi bakalım şuanda 3 ay bitecek neredeyse tarama testi sonuçlarını bekliyoruz
Kıyamam geçmiş olsun canımçok şükür bebişle evde vakit geçiriyoruz genelde
[/QUOTE
Teşekkürler canınmaşallah size
Bende sipariş verdim olumlu etkisi oldu mu sizde ve esinizde?ben macun aldım kızlar macunhaneden
sabah itbari ile başladık eşimle birlikte
bakalım herkes çok memnun göreceğiz hep birlikte bendeki etkilerini
Saol canım hayırlısı olsun inşallah tutar bu seferGüzel sonuçlar çıkar insAllah canım biz de tedaviye başladık bu ay çatlatma iğnesi oldum perşembe günü hayır olsun insAllah
InsAllah cnmSaol canım hayırlısı olsun inşallah tutar bu sefer
Allah razı olsun cnm, inşallah,
Başım çok ağrıyor, gece rüyamda çok kötü bişey gördüm düşük yapmıştım canlıydı avuc içi kadar bişeydi iskelet gibiydi ama bebekti nefes alıyordu kanamam çok oldu birden bebek yere düştü aldım elime ağlamaya başladım, eşime dedim drlar bunu yerine koyabilirmiki karnıma, yaşarmı ölmesin diye sıkı sıkı bebeği tutuyordum, çok ağlıyordum dayanılcak gibi değildiuyandım birden gerçektede ağlamaya başladım,eşimin abisinin evinde yatıdayız, yengemle abi işe gitmişler sabah, wcye gittim peçeteye şeffaf akıntı içinde damarlı kan vardı,ped taktım yattım uyudum, öğlen korkarak yine girdim peçeteye silince bu sefer yine şeffaf akıntıyla karışık çok koyu kahverengi leke geldi, dedim yerleşme olabilirmi bi ümit, ama ben lekelenmeyi yerleşmeye yoramıyorum hiç arkası regl olur gibi geliyor, ama gecikme yaşadımya acabamı demiyo değilim, rabb'im hayır etsin, yarın dönücez eve, bugünde burdayız kafamı dağıtmak için iyi fırsat aslında, artık üzülmüyorum ne olursa olsun sağlık olsun, başım aşırı ağrıyor kalkasımda yok, eşim hap iç diyor içmiycem diye ısrar ediyorum, adet sancım olsa anlıycam adet başkıycak diye ama oda yok oyüzden ilaç falan almak istemiyo beynim bi ümit işte
Canım ben macunu yediğim ay ovulasyon dönemimde pik günü 2-3 gün sürmüştü sonraki ay gebelik olmayınca bırakmıştım ama şimdi yeniden yiyorum zaten biz acele edip etkisini hemen görmek istiyoruz ama biraz sabretmek lazımBende sipariş verdim olumlu etkisi oldu mu sizde ve esinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?