- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 35
Sanki fazla damltmissin . Simdiki hali mi buKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Evet canım şimdiki haliSanki fazla damltmissin . Simdiki hali mi bu
Ayyyy çok şükür canım❤ Çok sevindimmmmmmm
İnşallah :) hala kasılmalarım var 2 gün içinde hasta olmam lazım ama bilmiyorumBendede oldu 1hafta kala o kasılmalar, batmalar sancılar vs, ne ararsan yaşadı karnım kasığım, inşallah iyiye işarettir
Oersembe gunu tekrar kan ver dedi canim 3.kez vericem ama insaallah artar bugunku deger yuzde 60dan fazla artmis gorunuyor ama yine de tereddutteyimDoktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ile
Fazla damlatmissin gibi geldi bana da, baska testiniz var mi tekrarlasaniz?Kızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Bence test bozuk yada sen yapamamışsın fazla damlamış gibi tekrar dene bence canımKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Testte bozuk olabilir canımKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
İnşallah canımOersembe gunu tekrar kan ver dedi canim 3.kez vericem ama insaallah artar bugunku deger yuzde 60dan fazla artmis gorunuyor ama yine de tereddutteyim
Sagol kuz evet yazicam buraya insaallahİnşallah canımevet %60 gibi duruyor hayırlı haberler ile inşallah canım Perşembe haber et bizede
Ben fotografta pek goremedim ama cok inceyse fotografta zor gorunuyor zaten, isik ayarlariyla oynayip tekrar atar mısın bazen daha belirgin oluyor oyleGunaydin kızlar çok ince çizgi var bana öyle gelmiyor degilmi
Benim ignenin 12.gunu pozitif cikmisti 13.gunu kan degerim 200lerde cikmisti. Yani birsey varsa testte cikiyor aslinda ama eger ignenin 18.gunu adet oluyorsan o gune kadar bekle derim dollenme olmussa anca o gun cikar testteMerhaba kizlar. Bugün catlatma ignesinin 14. Günü. 22 agustosda öglen saat 3 de yapmistim igneyi. Igneden 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Yumurta tahminimce 24 agustos gece 1 sabah 6 arasi oldu uyumadan önce agri cogalmisti sabah uyandigimda gecmisti agri. Laboquick kaset testlerden yapiyorum. Bugünde hala negatif cikiyor. Gölge bile yok tamamen bembeyaz sonradanda cikmiyor birsey. Acaba hala positif olma ihtimali varmi ? Yada adetimi beklemeliyim artik nasilsa olmadi deyip ? Normalde igneden sonra 18. Gün adet oluyorum yani simdi bu önümüzdeki pazartesi sali adet olmam gerekiyor gebelik yoksa. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim belki bir umut olur bana ?
Şimdi biraz daha belli olmuştur çekip atsana canımGunaydin kızlar çok ince çizgi var bana öyle gelmiyor degilmi
Fotoda net olmuyo bide 4 günüm falan var
Merhaba canımMerhaba kizlar. Bugün catlatma ignesinin 14. Günü. 22 agustosda öglen saat 3 de yapmistim igneyi. Igneden 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Yumurta tahminimce 24 agustos gece 1 sabah 6 arasi oldu uyumadan önce agri cogalmisti sabah uyandigimda gecmisti agri. Laboquick kaset testlerden yapiyorum. Bugünde hala negatif cikiyor. Gölge bile yok tamamen bembeyaz sonradanda cikmiyor birsey. Acaba hala positif olma ihtimali varmi ? Yada adetimi beklemeliyim artik nasilsa olmadi deyip ? Normalde igneden sonra 18. Gün adet oluyorum yani simdi bu önümüzdeki pazartesi sali adet olmam gerekiyor gebelik yoksa. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim belki bir umut olur bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?