Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkaşlar mrb Ben bişey sormak istiyorm bu yumurta çatladığında çatladığı günü sayarak mı 14 gün sonra adet olunmalı yoksa çatladığı günü saymıyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim

2 Ekim için erken değilmi belirtiler benımkide 2 Ekim bende bu ay klomen falan kullandım ama hiç bir belirti yok

Arkadaşlar bende adet düzensizliğim var pkoyum birde klomen kullandım ama adetim ayın 8 ine bitti Pazartesi de doktora gtcem hamile kalırmıym Pazartesi belli olcak

Kımyasal yada dıs gebelık gecırıo olabılırsn benımkıde buna benzer olmustu inşallah yanılıorumdr ne yaptın gttn mı doktora geçmiş msjlardayım oyuzden bılmıorum gttysende

Doktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ile
Ben mesajinizi yeni farkettim simdi cevap vereyim evet cok sukur hamileyim Rabbim sonuna kadar saglikla gitmek nasip etsin buradaki tum isteyen anne adaylarimiza da bu duyguyu tatmak nasip etsin. Bu ikinci gebeligim ilkini kucagima alamadim ama Rabbimin de izniyle insaallah bu sefer olacak

İnşallah öyledir canım benimde rahatsız ediyor tuvakete çok sık çöküyorum ama çok su tüketiyorum birde kireç gibi bembeyaz akıntım geliyor

Adetime 10 gün var canım

Çok sevindim canım rabbim sağlıklı sıhhatli ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlarrr
Hamile arkadaslar ben ovu testinde yumurtlamayi gordum catlamadan sonra kasik ve bel agrisi var bende halada devam ediyo adete 6 gun var sizce bu bi belirti olabilirmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…