- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Güzel haberlerini bekliyoruz canımInşaallah canım 4 5 gibi
524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyoGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Çok güzel artış olmus Allah tamamına erdirsin inşeALLAH524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyo
Maşallah canım gayet güzel korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyo
Amin inşallah cumlemizinÇok güzel artış olmus Allah tamamına erdirsin inşeALLAH
Inşaallah canım aminMaşallah canım gayet güzel korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
Ben yumurtlama gününden itibaren sayinca 14 gün adet oluyorumArkaşlar mrb Ben bişey sormak istiyorm bu yumurta çatladığında çatladığı günü sayarak mı 14 gün sonra adet olunmalı yoksa çatladığı günü saymıyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim☺
Ben 30 Ağustosta sağ tarafımda şiddetli ağrı hissettim ertesi gün öğlene kadarda devam etti şimdi benim kaçıncı gün oluyor kafam karışmışBen yumurtlama gününden itibaren sayinca 14 gün adet oluyorum
Adet olduğundan 14 geri sayın anlarsinizBen 30 Ağustosta sağ tarafımda şiddetli ağrı hissettim ertesi gün öğlene kadarda devam etti şimdi benim kaçıncı gün oluyor kafam karışmış ☺
Ama benimki hep aynı gün yumurtlamam olmuyor ki yanlış hesap oluyor öyle benimkiAdet olduğundan 14 geri sayın anlarsiniz
2 Ekim için erken değilmi belirtiler benımkide 2 Ekim bende bu ay klomen falan kullandım ama hiç bir belirti yokİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Kımyasal yada dıs gebelık gecırıo olabılırsn benımkıde buna benzer olmustu inşallah yanılıorumdr ne yaptın gttn mı doktora geçmiş msjlardayım oyuzden bılmıorum gttysendeHerkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor
Ben mesajinizi yeni farkettim simdi cevap vereyimDoktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ile
İnşallah öyledir canımHamile olabilirsin benimde sağ kasığımda batma oluyordu kontrole gittim sağ kasığımda aktif yumurtam varmış beta hcg için adet günümü bekliyorum 3 4 gün kaldı hatta sağ kasığım tarafına yatınca rahatsız ediyor her gece mide bulantım olur 1 haftadır ve sık sık idrara çıkıyorum bugün en az 7 8 kere çıkmışımdır senin adetine kaç gün var
Adetime 10 gün var canımHamile olabilirsin benimde sağ kasığımda batma oluyordu kontrole gittim sağ kasığımda aktif yumurtam varmış beta hcg için adet günümü bekliyorum 3 4 gün kaldı hatta sağ kasığım tarafına yatınca rahatsız ediyor her gece mide bulantım olur 1 haftadır ve sık sık idrara çıkıyorum bugün en az 7 8 kere çıkmışımdır senin adetine kaç gün var
Çok sevindim canımBen mesajinizi yeni farkettim simdi cevap vereyim☺ evet cok sukur hamileyim Rabbim sonuna kadar saglikla gitmek nasip etsin buradaki tum isteyen anne adaylarimiza da bu duyguyu tatmak nasip etsin. Bu ikinci gebeligim ilkini kucagima alamadim ama Rabbimin de izniyle insaallah bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?