Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayır. Adetlerim düzensiz en son 50günde oldum. Uygulama takvimine göre de bugün adetin 3.günü ama olmadım hala açık kahve pembe gibi leke oluyor.
bir daha kan verin isterseniz en doğru sonucu öyle anlarsınız çatlatma falan olsa çok daha net olur herşey ama düzensiz adet büyük sorun benim de yıllarca düzensizdi

Merhaba benim bat a 2 gün kaldı. Sol kasığımda batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet var 4-5 gündür. Çok az da büyüdüler sanki.
Aynı zamanda vajinal enfeksiyon da olmuşum. Geçen cuma dr a gitmiştim enfeksiyondan şüphelenip. Gerçi şu an o konudaki şikayetlerim baya azaldı. Sonuçlarda enfeksiyon görünüyo. Daha dr a göstermedim ama.
Bu arada test tahlil falan yatırmadım henüz hamilelik mi diye.
Yukarda yazdığım belirtiler dışında hafif karın ağrısı ve şişkinlik de var. Bunlar acaba enfeksiyondan mıdır?
Eğer hamilelik varsa erken belirtileri ne zamana kadar sürer ne sıklıkla batma olur mesela? Daha ne olduğum belli olmadan varsa iyi durumda mıdır diye endişe etmeye başladım

benim ilk haftalarda sanki karnımda su dolu minik balon var gibi bir his vardı

ben ve vajinal mantardan dolayı fitil kullanırken hamile kaldım

Kızlar normalde bugün rengl olmam lazımdı ama olmadım göğüslerim de ağrı var belim ağrıyo ve kasıklarım ağrı var. Bu ara da 3 haftadır göğüslerim de ağrı ve kadıklarımda ağrı var sizce birşey olabilir mi ? Sizin belirtileriniz nasıldı

Canım test yapsan en doğru ordan öğrenebilirsin
Çünkü hepimiz bi belirti yaşadık bugüne kadar ama çoğu hep psikolojik çıktı
Test yaptınmı hiç sen?

Hemen hemen adet belirtileriyle aynı canm dikkat edersen farklılık hissedebilirsin benim adete yakın iştahım kapanırdı ama tersi olmuştu acıktığımı farkettim test yaparsan varsa çıkar canm

Benimde ağrılarım olmuştu. Hatta reglim gecikmemişti bile test yaptığımda. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Öğremdiğimde 4,5 haftalıktı. Bel ağrımdan şüphelenmiştim. Çünkü regli ağrısı gibi değildi. Bence Prodocter alıp test yap.

Allah kucağına almayı nasip etsin benimde rengl ağrısı gibi değil ama ne biliyorum çıkmazsa diye yapmıyorum cesaretimi toplayınca yapıcam inşallah

Bende de öyle kızlar realime 6 gün kaldı ama 2 gündür mide bulantısı iştah açıklığı Kabızlık göğüsler de acıma tek taraflı kasık ağrısı ara da iğne batar gibi içimden sanki birşey çekiliyormuş gibi oluyor ama ben birde cycle-proglynova diye bir ilaç ta kullanıyordum dün bitti onun yan etkilerimi acaba bilmiyorum Bakalım yarın doktor randevum var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…