- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Tamam cankm cok tesekkurlerSon adetim 9 hazirandı o ay baya ilişki oldu ama bebek olsun diye ilişki olmadı tahmini ayın 20-25 arası oldu diye düşünüyorum yumurtlama testlerini sadece adetten iki gün önce yaptım o kadar
Benim sadece göğüs hassasiyeti vardı fakat ben o bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim canım sonra kendiliğinden hamile kaldımo zaman ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam edeyim ben. Peki 7. gunde falan oldumu bir belirti. Bende şuan doymama var sürekli yemek yiyorum ama iğnedende olbilir. özellikle wcye çıkarken bir kasık ağrım oluyor arada birde vuruyor ve çok sık wcye çıkıyorum.
Canım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendimKizlar merhaba herkese bugun adetimin gecikmesinin 3. Gunu ovulaayin testi yaptim genelde gebelik ilunca koyu cikar diyorlar ya bi baksaniz sizce varmidir
Evet canim testim var 2 gun sonra yine ovulasyonla yapiyim degilmiCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Ya bide koyulugu iyimi sence yani varsa bike gec yumurtlamadir diye dusunuyrumCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Canim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildiCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorumCanim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildi
Tm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarimBen hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum
Tamam canımTm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarim
Canım Rabbim sağ Salim kucağına Almanı nasip etsin inşallahAmin inş canım benim sağol
Canım Rabbim zamanında sağlıklısını hayırlısını nasip edecek inşallah kafanı dağıt bencede birazhaklısın kuzum
biz her yolu denesekte Rabbim ne zaman isterse ve nasip ederse ozaman gelecek bebeğim
daha rahat daha spontene olmak için kararlar aldım artık
farklı şeylere yoğunlaşıp kitap okuyup kendimi rahatlatıcam
ama sizleri de bırakmıcam çünkü bana burası iyi geliyor
iyiki varsınız
Benim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. BekliyorumMerhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada
Bu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benimMerhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada
Ovulasyon testi varsa bi yap istersen bugun sag kasigima hafif hafif kramp giriyodu bi bayim dedim pozitif cikti yineBu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benim
Benimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibiBenim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. Bekliyorum
Aynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamistiBenimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibi
Beklicez ben ovulasoyn yapmaya devam edicem bata kadar ya sabir zaman gecsinAynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?