Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim sadece göğüs hassasiyeti vardı fakat ben o bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim canım sonra kendiliğinden hamile kaldım

Kizlar merhaba herkese bugun adetimin gecikmesinin 3. Gunu ovulaayin testi yaptim genelde gebelik ilunca koyu cikar diyorlar ya bi baksaniz sizce varmidir

Eklentiler

• 15693180905031565878159430583278.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
Canim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildi
Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum

Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum
Tm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarim

Canım Rabbim zamanında sağlıklısını hayırlısını nasip edecek inşallah kafanı dağıt bencede biraz

Merhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada

Benim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. Bekliyorum

Bu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benim

Bu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benim
Ovulasyon testi varsa bi yap istersen bugun sag kasigima hafif hafif kramp giriyodu bi bayim dedim pozitif cikti yine

Benim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. Bekliyorum
Benimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibi

Benimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibi
Aynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamisti

Aynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamisti
Beklicez ben ovulasoyn yapmaya devam edicem bata kadar ya sabir zaman gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…