Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar son adet tarihim 6 Eylül, bu ayın da muhtemelen 6-7sinde regli olucam. Tabi inşallah olmayız da göğüslerim aşırı hassas eşime sarılırken bile acıyor, ben ilk defa böyle olduğunu hatırlıyorum ama adet yakınken normal midir bu durum? Bunu hep yaşayanınız var mı?

Kızlar merhaba sizce hamile miyim? Daha önceleri test yaptigimda silik çizgi bile çıkmıyordu. Adetime 1 gün var. Silik çıkınca da emin olamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar. Tam adet öncesi hiçbir lekelenmem olmadı umutla beklerken bugün Bat günümdü akşam oldu simdi bi leke geldi hamilelik ihtimali kalmadı değil mi ?

Kzlar benimde bir sorum var adete 4 gün kaldı şiddetli adet sancılarım oluyor arada. Ümidi kesmelimiyim

Kzlar benimde bir sorum var adete 4 gün kaldı şiddetli adet sancılarım oluyor arada. Ümidi kesmelimiyim
Hayır kesmemelisin. Ben de ciddi ksık ağrısı yaşadım adet tarihimden önce. Başka belirtin var mı ?

Hayır kesmemelisin. Ben de ciddi ksık ağrısı yaşadım adet tarihimden önce. Başka belirtin var mı ?
Göğüslerim şiş ve ağrılı uyku sorunlarm var gece uyanıyorum uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum ve kasık ağrısı dediğim gibi ama sorun şu ki adet belirtilerimde bunlar hep. Farklı bişey arıyorum bulamıyorum

Tam olarak onu diyecektim. Ben adetten farklı belirtiler yaşadım ama yine de ihtimal vermiyordum öğrenene kadar. Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, bel ağrısı bende de adet zamanında olur. Ancak çift çizgiyi görmeden önce de kasık ağrım adet olcakmışım gibi vardı. Yani umut kesmen için bir sebep değil :)

Böyle ürperiyorum bazen öyle sızlama öyle bi ağrı oluyor. Bugünde dedim böbreklerim ağrıyo benim ama meğer belimmiş ağrıyan. İnşallah hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki.. eşim askerden dönüyor 11 inde ona süpriz yapmak tek hayalimdi

İsterseniz size mesajla kendi belirtilerimi yazabilirim ancak kimseyi de olumsuz etkilemek istemiyorum. Kişiden kişiye değişiyor çünkü belirtiler..

Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyor

Birde internette hep diyor ki günde bir kere falan ağrı olur hafif iğnelenme şeklinde hamilelikte. Ama bende şiddetli ve günde birden çok defa oluyor
Benim özellikleri geceleri yoğun ağrım oldu 4-5 gün. Hiç de bir kerelik değildi baya adet olacakmışım gibiydi. Peki özel mesaj atıyorum hemen :)

Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucam

Bendede ayni belirtiler var bide belim cok agriyo ama bu ayda olmadi sanirim sanki adet olucam
Merhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?

Merhaba, öncelikle umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Klasik adet belirtilerin dışında farklı bir belirtin var mı?
Merhaba
Kasiklarima sagli sollu batma var adet agrisindan farkli biraz ama bu sabah erken gebelim yaptim yok bat ya ayin 4u yada 6si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…