Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Değişme ihtimali illaki var ama bilemedim yınede. kanın tam degerı ney .fazla ümitlenmekde iyi değil bekle en iyisi canım

Hay maşallah evet bende ilk defa yaptım gerçekten güzel ürünleri fiyat olarak da uygun mağazalara göre

Ya kizlar regl 5 gun geçti ilk gun negatif çikti bugun sabah ilk idrarla degil ama test yaptim çok silik çizgi çikti ilk 10 dakikada fark ettim kafam karişti yardim edin

Yok canm telefonla öğrendim gidip almadım ya aslında ilk sonucu neden makine algılayamadı dediler ben ona takıldım gebelik yoksa nasıl algılayamıyor beklemekten başka çarem yok sanırım
Hmm aynen bekle bakalım beklemk bizim kaderimiz mecbur :)

Ya gerçektenmi bende kendime kiziyordum olamayn bişeyimi göruyorum diye çok tşk ederim allahim sanada nasip etsin inşallah daha kesin degil ama içimde kelebekler uçuyor sanki

Ya gerçektenmi bende kendime kiziyordum olamayn bişeyimi göruyorum diye çok tşk ederim allahim sanada nasip etsin inşallah daha kesin degil ama içimde kelebekler uçuyor sanki
Hemen kan vermeye git canım hafta sonu girmeden.gerçi acıldede verışıo ama olsun inşallah yanılmamışmdr

İnşallah cnm hayirlisi olsun herşeyin ben burda göruyorum çozgiyi ama inanamiyordum herşeyin hayirlisi allahim sanada nasip etsin inşallah

İnşallah cnm hayirlisi olsun herşeyin ben burda göruyorum çozgiyi ama inanamiyordum herşeyin hayirlisi allahim sanada nasip etsin inşallah
Amin canım ne zaman kan vermeyi düşünüosun pek heyecanlı görmedım seni ben olsam şimdiye coktan gttydım .hastanemı uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…