Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yerleşme lekelenmesinden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalı? Tecrübelerinizi yazar mısınız hanımlar
Benim reglimin gecikmesine 3,4 gün kala evde test yapmıştım pozitif çıktı. Sonra doktor kan testi yaptı değer 36 çıkmıştı. 1 hafta sonra yaptı 768 çıkmıştı. Sonraki hafta keseyi görmüştü zaten. Yani bazen regli gecikmedende belli olabiliyor. Ama bence en iyisi geç öğrenmek. Çünkü erken öğrenince zaman geçmiyor :) Benim beklentim yoktu hiç. Bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Evde de test vardı. Öylesine bakayım bi dedim pat diye çıktı sonuç. Yerleşö-me lekeside herkesde olan bir şey değilmiş. Benim hafif belli belirsiz pembe leke gelmişti 6,7 haftalık hamileyken galiba.

Merhaba kizlar testime bakarmisiniz lutfe

Eklentiler

• 366A83EC-C4A9-4690-B1F1-E11E426CFE96.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 95
Cevap için teşekkürler

Kızlar ya kahvemsi, pembemsi dediğiniz lekelenmeler adet kanının bir iki damlası gibi bir şey. Nasıl oluyor lekelenme

Adetim 5 gün gecikti 3 4 gündür de kahverengi akıntı oluyor ara ara sebebi nedir acaba ara ara özellikle gece sıcak basıyor göğüs ağrısı kasık ağrısı yok bu yüzden kesin diyemiyorum testte yapmadım umitlenmek istemiyorum diye

Kızlarrr yardımmm.cuma günü yani 8 kasımda hcg 665 çıktı. Bugünde 4160
Yani 4 günde fazla artmış demek bu. 2 günde bir ikiye katlıyor dedi doktor. Hesaplıyorum 2 binlerde çıkması lazı oluyor. Kötümüüü nolur Açıklasın biri acil doktoru açıklayamadıı kadın doğuma git dedii .

Hiçbir fikrim yok ama bu yazınıza kayıtsız kalamadım.. Panik yapmayın lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…