Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor

Eklentiler

• image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 118
Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Bence var ama uzun süre bekleyip kuruduktan sonra çıkmadıysa tabi yine de bi kan ver derim ben

Canım çizgi görünüyor , adet gününde tekrar yap inşallah güzel sonuç alırsın Çizgi hayali de olsa insan umutlanıyor . Bulantı da psikolojik değilse ya da üşütmediysen inşallah vardır bebiş

İnşallah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldumm bu gece kan testi veririm belki acilde bakalım adet günüme daha 7 gün var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . İnşallah hayal kırıklığına uğramam dualarınızı bekliyorum eğer bi gelişme olursa burdan yazarım inşallah

benim adetim uc gun gecikti su anda ama hic bir belirti yok gogus acısı ve buyume haric (ki o zaten regl'in de belirtisi) idrar testini regl kaç gun uzayınca yapmak dogru sonuc verir acaba? en son bir bucuk hafta once girmiştik ilişkiye eşimle.

Canım benimm seni çok iyi anlıyorum benim de adete 4 gün var sabırsızlanıyorum ben de hiç adet belirtisi yok normalde 10 gün öncesinden başlar şu an hiç yok sadece göğüslerim acıyo , sızlıyo hayırlı haberini bekliyorum

ayy hadi inşallah seninde iyi haberlerini alırız cnm

Test yapmadın mıı 3 gün geçmişş

emin insallah hepimize. ben biraz ihtiyatlı davranmak istedim bu ay. gecen ay tüm belirtileri ile hamile hissediyordum regl den bi hafta once minnacık kanama oldu yerlesme kanaması sandım kan testi yaptrdım koşa koşa hamile cıkmadım ve cok uzuldum. daha ihtiyatlı davranıp biraz agırdan almak istiyorum bu kez... pazartesi aksama kadar hala regl olmadı isem beş gün gecikmiş olucak idrar testi yapıcam aksam. ona göre kan testi... insanın psikolojisi negatif cıkınca bi dagılıyor cunku :)

Kuzm testinde cizgi var daha çok yeni herhalde Rabbim güzel haberle uyanmayı nasip etsin

Yaa ben o kadar sabırlı davranmazdım herhalde şu an bile zor tutuyorum kendimi inşallah vardır gecikince insan ister istemez umutlanıyor

Yaa ben o kadar sabırlı davranmazdım herhalde şu an bile zor tutuyorum kendimi inşallah vardır gecikince insan ister istemez umutlanıyor ☺

varsa zaten hayırlısıyla bi haftaya ikimizin ki belli olur. gec olsun güç olmasın demek zorundayız :) hic acele etmeyin ha yedi gun once ha sonra. regl iniz bir hafta kadar gecikince yapın testi diye tavsiye edebilirim. cunku malseef regl in gecikmesi psikoloji den de etkileniyor. geciksin diye umdugumuzdan olabiliyor kadın vucudu bir degişik :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…