- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
- 53
Hani nerde kiz ne cikti sonucu
İnşallah vardır da çıkarbu sabahta rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı 7 haftalık hamileyim diyordum onun da etkisindeyim pozitifi göremezsem diye korkuyorum
Bana da çok düşünmekten oluyor gibi geliyor ama insan yine de etkisinde kalıyor uyanınca bir hayal kırıklığı.. İnşallah vardır hepimizdeOhoo ben hergun ya hamile goruyorum ya bebek ya kendimi hamile yaa birazda bilinç altı gibime gelio ama insallah vardir bosuna umitlenmiyoruzdur
Testin adı al bi gebelik testi canım çok güvenilir değil yazmışlar bi teste öylesine yaptım ben de . Niye böyle dağıldı anlamadımTest bozuk sanki canım dağılmış hep
Testi yapalı 4 5 saat oldu adet günüm de tekrar yapıcam inşallah o zaman bir şey çıkar
Bu test bir aydır duruyor evdeAyy sendekide sans heeogrenememek kaderinde var adetaa bekleeyecen
Testin adı al bi gebelik testi canım çok güvenilir değil yazmışlar bi teste öylesine yaptım ben de . Niye böyle dağıldı anlamadım
varsa bile bu gidişle biz de ultrasonla öğreniriz herhaldeAynen albi ilk defa duydum ben sonra ucuz ve adi yazmislar falan ya benim komsum 20 tane test yapmisti cikmadi katta kandada çıkmadı ultrasonra belli oldu 6 haftalik hemdeoluyor mus boyle seyler
Aynı rüyayı bugün ben de gördüm hayırlara vesile inşallahİnşallah vardır da çıkarbu sabahta rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı 7 haftalık hamileyim diyordum onun da etkisindeyim pozitifi göremezsem diye korkuyorum
Aynı rüyayı bugün ben de gördüm hayırlara vesile inşallah ☺
Ins saglikla kucagina alirsin. Şu an adet gecikmesinin 5. Günü en son gittiğimde 199 olmuştu ins. Seninki gibi güzelce artmistir. Aralik 6 da kese icin gidecemCanim ben ışığı az hatta karanlık bir ortamda yaptım ilk testimi hemde bata 6gun kala iş yerinin lavobasinda.Ortamin ışığı az olduğundan çıkmadı sandım yada belki erken diye cikmadi dedim kendi kendime.Hemen odadan çıktım başka odaya geçtim testi sandalyeye bıraktım bir baktim ki çok ama çok ince çizgi çıkmış.O gün inanirmisin 9-10kere testi çantamdan cikarip çıkarıp baktım iş yerimde.Sonra dedim bat günü tekrar yapıcam ama onuda bekleyemeyip 3gün kala yaptım çizgi koyulasmisti.Sonra adetten 4gun sonra kan verdim 2187 cilt beta hcg.Biraz daha bekleyip öyle gidicem doktora.İlki düşük çünkü korku ve tedirginlik var.O yüzden bekliyorum.İnsallah sende hamilesindir
Bilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydiKızlarrrrre hiç kan tahlil testinde 0.0 diye sonuç duydunuz mu ya da böyle bir şey yaşayan var mı çok acil ??
0.100 0.1 ile 1ayni canimBilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydi
Anladım canım bu tarz sonuçlar duydum ama hiç 0.0 duymamıştımBilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?