- 23 Nisan 2018
- 10
- 11
- 8
Bu gün evde test taptım sonuç malesef negatifC
Büyük ihtimalle çıkar cnm ama istersen adetin geçsin 3gun daha bekle daha kesin sonuç ozaman daha iyi çıkar ama.sen bilirsin insana beklemek zor geliyor gerçekten ama dayanmaazsan yap yinede inş hamilesindir cnm haberdar et bizide
Sabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muyduBen testi adet günümde yaptım çıktı
İnşallah olurYani yarın hayırlısı bakalım
Ben çektirdim canım echomarda ve 1 sene oldu çektireli hala hamile kalamadımKızlar selam hsg çektirenleriniz var mı?
Ayın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptımSabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muydu
Ben sabah yaptim tek çizgi ciktiAyın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
Ayın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptımSabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muydu
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalımBen hayla adet olmadım bide dün kusuruma bakmayın ilişkiye girerken mide bulantım çok oldu baskı oldukça bulandı bugünde mide bulantısı uyku isteği göğüs ucu hafif acı ishal olusmaya başladı normal mi bu
Bugünde normalde ama kanamam yok normalde sabah bilemedin öğle 12 de olurdum bu kadar geç olmadı benimAyın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalım
Benimde öyle olurdu o gün akşam üstü olmayınca test yapmıştım inşallah seninde öyledirBugünde normalde ama kanamam yok normalde sabah bilemedin öğle 12 de olurdum bu kadar geç olmadı benim
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtlamanın son gününe denk gelmiş bunu yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündür rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu ve ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı oldu.. sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...
İnşallah ya bende bu akşam yapım bariBenimde öyle olurdu o gün akşam üstü olmayınca test yapmıştım inşallah seninde öyledir
Yumurtalamadan sonra 12. gün olması gerekiyor en erken canım biraz ddaha bekle istersenMerhaba arkadaşlar
Yumurtlamadan sonra 9.gün erken gebelik testi negatif çıktı,pozitif umudu var mı hala?
2 gün kalmış zaten erken gebelik testi ile bakabilirsin. Akıntın o kadar çoksa olma ihtimali var tabi ki ama her hamilelik farklı seyrediyor. Test ile deneme yap bencearkadaşlar bana da yardım olun lütfen adetim 1 Şubat gosterıyor takvım ve göğüs agrısından ölebilirim ve akıntım çok var şanlı her akışında hasta oldum sanıyorum o derece bel ağrısında cabası
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtmanın son gününe denk gelmiş buju yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündü rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu be ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı olsun sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...Yumurtalamadan sonra 12. gün olması gerekiyor en erken canım biraz ddaha bekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?