- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardırNormal testte çıkmayabilirde erken gebelik testi 16 gün öncesine kadar gösteriyor demişti eczacı
Normal test ne? Erken gebelik testi ne?Normal testte çıkmayabilirde erken gebelik testi 16 gün öncesine kadar gösteriyor demişti eczacı
Aynı şekilde idrarla yapılıyor diğer kaset testlere göre daha hassas ve pahalıNormal test ne? Erken gebelik testi ne?
Kadın doğuma görün bakalım kist vs birşey olmasınEvet 1 gunlukte olsa cıkar dıye bılıyorum cıkmadı işte beta hcg 1.20 cıktı
Yapma bence çıkmadıysa adet günü nü bekle bende aylar öncesi ayda yılda bi yaşadığımız birliktelikten sonra hamile moduma sokardım sonra adet olunca hüsrana uğrardım sabırla 1 hafta daha bekle derimErken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardır
Adetiniz geçtimiMerhaba hanimlar. Daha once innovita gebelik testi kullanan var mi? Guvenilirmidir?Eki Görüntüle 2583222
Hayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testiAdetiniz geçtimi
Çikolata kistim var zatenKadın doğuma görün bakalım kist vs birşey olmasın
Bu testle hamile olduğunuzumu öğrendinizHayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
Testi yukarıda görebilirsiniz. ikinci çizgi çıktı ama daha çok belirgin değil güvenilir olup olmadığını merak ediyorum.Bu testle hamile olduğunuzumu öğrendiniz
Gözün aydın canım o zaman gebelik var henüz erken çıktığı için silik kan testi yaptır hemenHayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
İnşallah öyledir canım yarın tekrar edeceğim testi yarında çıkarsa kan veririm artık.Gözün aydın canım o zaman gebelik var henüz erken çıktığı için silik kan testi yaptır hemen
Testin ismi ne acaba erken gebelik testimi kullandığınızTesti yukarıda görebilirsiniz. ikinci çizgi çıktı ama daha çok belirgin değil güvenilir olup olmadığını merak ediyorum.
İnnovita erken diye yazmışlardı ovulasyon testi yanında hediye gelmişti.Testin ismi ne acaba erken gebelik testimi kullandığınız
Aynen canım tahminimce öyle hem belirti hem çizgi tesadüf olamaz herhaldeİnşallah öyledir canım yarın tekrar edeceğim testi yarında çıkarsa kan veririm artık.
İnşallah canımAynen canım tahminimce öyle hem belirti hem çizgi tesadüf olamaz herhalde
Sizin belirtileriniz ne pekiİnnovita erken diye yazmışlardı ovulasyon testi yanında hediye gelmişti.
Ovu 5. gün bir akıntı geldi pembe kahvemsi ama 6-12 gün arasında yerleşme olur yazıyordu nette. Heralde normal akıntı dedim. Ovudan beri zaten kasık ve karın ağrım devam ediyor. Ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum geçiyor. Ama dün ve bugün sol kasığıma doğru ara ara 5-10-15 saniyelik deli gibi bir acı hissediyorum . İlk hissettiğimde Allahım bu ne dedim nefesim kesildi. İstemsiz elim kasığıma gidiyor o derece girince sancı acıyor. Ara ara hafif belim ağrıyor.Bugünde göğüslerim taş gibi oldu sızlıyor ve sağ göğüsüm kaşınıyor. Sarı akıntım var.Tuvalet yaparken birşey dürttü yaptım böyle çıkınca acaba mı dedim innovita ilk defa kullanıyorum emin olamadım canım.Sizin belirtileriniz ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?