Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Normal testte çıkmayabilirde erken gebelik testi 16 gün öncesine kadar gösteriyor demişti eczacı
Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardır

Döllenme oluyorsa eğer döllenme olduktan sonra kaçıncı gün hamilelik belli olur teste filan

Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardır
Yapma bence çıkmadıysa adet günü nü bekle bende aylar öncesi ayda yılda bi yaşadığımız birliktelikten sonra hamile moduma sokardım sonra adet olunca hüsrana uğrardım sabırla 1 hafta daha bekle derim

Hayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
Bu testle hamile olduğunuzumu öğrendiniz

Hayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
Gözün aydın canım o zaman gebelik var henüz erken çıktığı için silik kan testi yaptır hemen

Sizin belirtileriniz ne peki
Ovu 5. gün bir akıntı geldi pembe kahvemsi ama 6-12 gün arasında yerleşme olur yazıyordu nette. Heralde normal akıntı dedim. Ovudan beri zaten kasık ve karın ağrım devam ediyor. Ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum geçiyor. Ama dün ve bugün sol kasığıma doğru ara ara 5-10-15 saniyelik deli gibi bir acı hissediyorum . İlk hissettiğimde Allahım bu ne dedim nefesim kesildi. İstemsiz elim kasığıma gidiyor o derece girince sancı acıyor. Ara ara hafif belim ağrıyor.Bugünde göğüslerim taş gibi oldu sızlıyor ve sağ göğüsüm kaşınıyor. Sarı akıntım var.Tuvalet yaparken birşey dürttü yaptım böyle çıkınca acaba mı dedim innovita ilk defa kullanıyorum emin olamadım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…