Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok.sevimdim.cnm.ne güzel.Allahim.bizlete de nasip.etsin inşallah

Bana da yardımcı olun kafam çok karışık dün normal test yaptım ikinci çizgi yaklaşık bi saat sonra çıktı bu sabah erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bu şekilde gebe kalanlar varsa lütfen beni aydınlatsın

O

O çizgiden bende de oluştu çok şaşırtıcı gerçekten

Merhaba hanımlar bende geçen ay test yapmıştım hemen pozitif çıkmadı hata bir kac kez tekrarladım hep bi kaç saat sonra pozitif oldu sonrasında adet oldum bu ayda çok kötü grip oldum hastaneye gittim adetime 6 gün vardı gebelik şüphesi var mi bende tam emin değilim dedim test sonucu pozitif cikti ve hiç umudum yoktu hatta adet olacakmışım gibi sancim vardı bide bıçak gibi sapma bende umudu kesmiştim stress yok oluruna birakinca oldu dileyen isteyen herkese insallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Batmalar bendede var ne zaman geçecek merak ediyorum:)

Benimde adetime 9 gün var daha ama 2 gündür gögüslerim çok ağrıyo belim de aynı şekilde ara ara kasık ağrılarım da oluyo yani normalde adet olduğuda bile bu kadar olmaz acaba hamilemiyim ya da psikolojik bişey mi ovulasyon zamanını da değerlendirdik çok istiyorum 9 gun nasil geçicek bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,
Uzuuuuuuun bir aradan sonra yeniden buradayım. En son 2017 Temmuzunda düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu o zamandan beri buralarda değildim. Ta ki karnımı yeni bir hayat düşene kadar.
09 Şubat 2020’de son adetimi gördüm ve bu ayki adetime 2 gün kala aile hekimime gittim öksürük ve grip nedeniyle. Planlanmamış bir şekilde hamile olabileceğimi söyledim kan tahlili isterken B hCG de istedik ve 57 çıktı. 4 gün sonra tahlili yineledik 612 çıktı. Fakat bana Avelox 400mg’lık antibiyotik verdi, 4 tablet kullandım ve Jinekoloğuma da danışarak bıraktım tahlil sonucunu görünce. Herhangi bir sıkıntı yaratır veya yaratmaz demedi ilacın adını verdiğimde, sadece hemen bırak dedi. C kategorisinde bir antibiyotikmiş. Kullanan sonrasında sorun yaşayan veya yaşamayanlar varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

Tahlil sonucunu görmeden neden ilac yazmış ki

Aynı belirtileri yaşıyorum batıma 8gun kaldi

Aynı durumdayiz bende heyecanla bekliyorum

Hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…