Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Umarim belirtilir canım ben de aynı durumdaydım ama geçti şimdi sadece bel ağrım var regl 5 gun sonra pek cevap vermiyorlar

Canım bende aynıyım erken yumurtladım bu ay ondan benimki bugün 12. Gün dün erken gebellik yaptım ama negatf

Benim 3 gündür gögsümde damarlar pırtladı bu bir belirti olabilir mi
Hayır benim de damarlar beliriyor her ay ve meme ucum kararıyor ama adet oldum dün. Adet öncesi belirti diye de geçer zaten. Bence adet öncesi hamilelik belirtisi yok. Yorumların hepsini okudum yazılanların hepsini her adet öncesi yaşıyorum. Okuyup ta umutlanmayın. Adet günü yaklaşınca test alın emin olun bence.

Bu belirtilerin hepsi adet öncesi belirti test yap bence garanti sonuç istiyorsan.

Hamileyim

Tebrik ederim canım hayırlı olsun nekadarlik cnm doktora gttm mi yoksa idrar testimi yaptın inşallah
darısı bize bu mübarek gecede Allah'ım dualrimizi kabul etsin inşallah
Canım ovulasyon testimin sürekli pik çıkması sonucu test yaptım 2 gün sonrada doktora gittim şuan 5. Haftamdayım

Canım ovulasyon testimin sürekli pik çıkması sonucu test yaptım 2 gün sonrada doktora gittim şuan 5. Haftamdayım
Ayy ne güzel cnm çok sevindim senin adına Allah'ım sağ Saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetim 5 gün geçti normalde düzensiz adet olurum ama.2gun önce test yaptm negatif çıktı inş bende hamile kalırım bu sefer olmazsa bidaki ay inş dua eder misin sen hamilesin şuan kabul olur

Amiin Ederim canım inanki bu aralar bir sağlıklı kucagma almam icin 2 de çocuk isteyenleri ağzımdan düsürmüyorum yarın mübarek gündede edicem bende 1 hafta öncesi yaptıgımda nrgatif cıkmıstı hatta 1 ayda 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı

Allah razı olsun cnm inşallah birbirimize dua edelim.hep çok sağol.cnm bende ediyrm emin ol 11tanemi doğrudur valla bende şuanda test yok.olsa bende durmam yaparm ama inş en kısa zmanda ypicam çıkmazda napaim nasip kısmet en kısa zmanda kalırım inşallah.sen ne zamandır deniyorsun cnm ilk denememi

Ben 10 aydır deniyorum 1 ay önce ovulasyon testi aldım merak edip oda tutuverdi bende şaşrdım sen ne zamandır istiyorsun

Ben 10 aydır deniyorum 1 ay önce ovulasyon testi aldım merak edip oda tutuverdi bende şaşrdım sen ne zamandır istiyorsun
Hadi ya maşallah ne güzel cnm bende 4aydir deniyorum cnm ama.bu ayda olmazsa bende bidaki ay almayı düşünüyordum hiç kullanmadım daha önce ama bilmiyorum inş olur hyirlisiyla.

Laboquick marka aldım 35li adetimin bitiminden 4 gün sonra basladım yapmaya her gün günün 2. Çişimle yaptım saat 1 de yaptım 1 e kadar asla su icmedim doğru sonuc versin diye hatta şöyle diyim geçtiğim ay o kadar az su tüketmişim ki doktora kan vermeye gittiğimde doktor hiç su icmiyomusun damarların küçülmüş dedi

Hadi yaaa cnm bende hemn siparis vericem şimdi günde kac kere yaptn cnm 1keremi. Hicmi şu icmicen cnm test yapmaya başladıktan itibaren ben yapmaya baslaynca seni etiketlerim burdan atarım yardmci olur musun bana çok kafanı sisirdm ama kusura bakma cnm bende şimdi vericem.sipris nolur nolmaz dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…