Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende son adet tarihim 09.04.2020 bende test yaptım silik çıktı Aynı ağrılar bende de var yerleşme ağrısı olabilir hemen kötüyü düşünmeyin... güzel şeylere ve güzel günlere odaklanın endişelenmeyin benim bile öyle kasık ağrım oluyor ki sanki regli olacak gibi hissediyorum ilk gebeliğimde de aynıydı sürekli ağrı çekiyordum şükür kucağıma aldım şimdi ikincide de Aynı şeyleri yaşıyorum korkmayın bence dua edin

Yaa maşallah ne güzelinşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder bu bebişinizide.umut oldunuz bana

Herkese merhaba hayırlı geceler :) Benim adetime 9 gün var . Çok az pembe akıntım oldu ama çok çok az belli belirsiz . Yerleşme olabilir mi sizce yoksa erken mi yerleşme için ? Daha önce hiç böyle olmamisti

Bat tarihiniz neydi yani ne zaman adet olmanız gerekiyor adetten kaç gün önce test yaptınız

Beklenen adet tarihim 03.05.2020 olmadım hala ben beklenen adet tarihinden 1hafta önce test yaptım çok silik çıktı şuan hala adet olmadım
Sizin adet döngünüz benimkine göre kısaymış demekki. 9nisanda adet oldum. Ben 7sinde adet olacağım 28 günde bir adet oluyorum

Arkadaslar şimdi yine yaptım üstteki test bugune ait, düne döre daha belirgin ama koyu değil sanırım erken gebelik testi değil ve gebelik cok yeni olduğu için olabilir hesaplamalarıma göre 3 haftalık yeni test aldım 2 güne gelir erken gebelik testi onunlada yaparım inşallah koyulaşır

Eklentiler

• BD15A8D8-6A9F-4D97-815E-CF00384CEFDE.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 85
  • D33339D5-ED8F-4448-9EA5-2DB3392A290D.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 392475BD-0BB2-46B6-BFFA-AF594A9FAA40.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar herkese. Erken gebelik belirtileri döllenmeden hemen sonra başlar mı yoksa yerleşme sonrasında mı başlıyor? Bat’ıma daha 10 gün var ancak ateş basması, göz kararması oluyor. Kasık ağrısı da var ancak o benim her ay normalde de olan bir durum. Sizin belirtileriniz ne zaman başladıı?

Benim beklenen adetim 2 Mayisti. Son adetimi 7-12 nisan da oldum 24 unde eşimleydim .
Adetim 3 gündür baslamadi göğüsler de hassasiyet şişkinlik agri karinda agri var beyaza yakin yoğun akinti ara ara bacak ve kasik agrim oluyor test negatif cikti ama garip hissediyorum

Ah canım çok sevindin inşallah sağlıkla kucağına alırsın, benim de son adet tarihim 9 nisan ve ilk kez bu ay çok ümitliyim hem doğum günümdü hem de 12 mayıs evlilik yıldönümümüz 2 yıllık evli olacağım inşallah anneler gününe bu mutlu haberle girerim yavrumun ya da yavrularımın haberini alırım ( ikiz olmasını çok istiyorum da)nolur bana da dua edin test yapmaya korkuyorum şimdiden o güne kadar beklicem panikle yanlış bir şey yapmamak için daha az üzülmek için,

Ben de kendimce yazmak istiyorum hamilelik belirtisi mi emin değilim ama henüz test yapmadım, benim aşırı derece kasık ağrısı var ama geçmiyor yumurta çatladığındaki ağrıdan farklı öyle ki uzansam bir yere bile ağrıyor,akıntım var ama yoğun değil, karnım aşırı gergin sanki birisi çekiyor iki yandan, bide ayak ağrım var normalde gün içinde ayakta durmuyorum çok dinlenerek iş yapıyorum ama sanki tüm gün ayaktaymışım gibi bir ağrı var,belim kopuyor bildiğiniz sanki birisi ikiye katlamış beni oturmadan iş yapamıyorum bitkinlik var onu oruca da bağlıyorum,şişkinlik var hiç rahat değilim, canım yemek yemek istemiyor sadece tuzlu şeyler yiyesim geliyor, çok uzun oldu ama son olarakta aşırı derece ayaklarımım altı yanıyor böyle sanki soba tutuyorlar ayak altımaay ne ilginç yazmışım okuyunca ama öyle işte hanımlar kaçta kaçı tutuyor,yaşım 28 2 yıllık evliyim bir kaç gün sonra son adet tarihim 09.04.2020 adetlerim biraz düzensiz, tek yaptığım yöntem salıvermişlik hiç ekstra çaba harcamayan ne bal yiyen ne çörek otu yutan bir tembelim allaha güveniyorum sadece bide eşime :)

En önemli konuyu unutmuşum benim normalde tansiyonum her zaman 60-70 maksimum arasıdır ve son 1 haftaya yakındır yükseldi 80 i geçiyor özelikle geceleri devamlı nabzımın çok hızlı attığını hissediyorum şuan msj yazarken bile parmaklarım pıt pıt atıyor,birisi tam adet zamanım normal tansiyonum diğeri son 1 haftadır adetim bittiğinde yükselmeye başlamış benimde farkettiğim en çokta bundan şüpheleniyorum benim gibi olan var mi acaba

Eklentiler

• 83099780-67C5-40C0-979A-3A3F2E697BDE.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 98E6D039-2019-46B4-A8B7-C3084B200F43.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…