- 23 Nisan 2021
- 526
- 331
- 53
- 34
Bat a kaç gün var?Kızlar sizce pozitif mi??
. Şuan pozitif gibi duruyor. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen emin olursunKızlar sizce pozitif mi??
2 gün geçmişti. Kan testi yaptırdım beta 15 çıktı.Bat a kaç gün var?
Canım ne zaman öğrendin peki battan kaç gün sonra?Merhaba arkadaşlar. Hamileliğini yeni öğrenmiş biri olarak belirtilerimden bahsetmek istiyorum. Sat 24 mart bat 19 nisan. Bir arkadaşım yakın bir zamanda bebeğini düşürünce doktor kendisine hamile kalmadan önce gelip muayene olsaydın da vücudunun eksikliklerini öğrenseydin gibi bi cümle kullanınca ben de 12 nisanda doktora gittim. Doktor alttan muayene edip herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ve bana bir kaç ilaç verdi (egzama ile alakalı). Bunları kullandıktan sonra adetin 2-3. gününde gidip kan vermem gerektiğini söyledi tsh hcg gibi hormonlara bakacaktı. Adetimi günü gününde olan bi insanım ama bu sefer öyle olmadı . Adet sancısı çekiyorum lakin ortada bişi yok. Şüphelenmedim de açıkçası verdiği fitilden haplardan kaynaklı sandım. Burada okuduğum adet belirtilerinin hiçbirini de yaşamadığım için sevinmek istemedim. Dediğim gibi sadece adet sancım vardı ve ara ara göğüs uçlarım aşırı kaşınıyordu . Ne yerleşme kanaması gördüm ne kasıklarımda batmalar yaşadım. Demem o ki herkesi vücudu çok başka herkesin vücudu aynı tepkileri vermiyormuş. Hatta aralık anneleri grubuna benim belirtim yok yazınca bi arkadaş tiiye aldı beni . Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Battan 5 gün sonra adet sökücü ilaç alacaktım arkadaşım önce test yap dedi. Yani 5 gün sonra öğrendimCanım ne zaman öğrendin peki battan kaç gün sonra?
Evet canım diğer aylardan farklı olduğunu hissediyorsun o batmanın. Ben sağ tarafımda iğne ucu batması gibi yaşadım o ay hamileydim. İnşallah senin de öyledirSelamm ne çok paylaşım varmış :) benim de bata 6 gün kaldı. Sadece yumurtlamada 4 5 gün sonra o batma kasılma hissini yaşadım o kadar. Yumurtlama sonrası batma yaşayan var mı gebelik öğrenen..
Canım benim testim de böyleydi. Kan verdim sonuç pozitifBenim de reglim 5 gün gecikti hiç böyle olmadı 2 tane test yaptım 1 gün arayla biri silik biri daha belli çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem tam belli olacak kasık agrımda geldi zaman şiddetli geliyor 5 sn sürüp geçiyor normalmi inşallah hamileyimdir Eki Görüntüle 2839127 Eki Görüntüle 2839128
Ben 6 gün öncesinden yapmıştım negatif çıktı ama 2 gün sonra kan testimpozitif çıktı. Negatif görürseniz hemen üzülmeyin belki de vardır. Sırf o pozitifi görmek için hamile olduğumu bildiğim halde elimdeki son ucuz testi yapmıştım onda bile başlarda silik çıkmıştı sonra koyulastiYarın sabah erken gebelik testi yapacağım :) bata 4 5 gün ... inşallah pozitif çıkar o zaman belirti hislerimi yazarım.. çıkmazsa da yanıltıcı olarak yazarım
Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))Ben 6 gün öncesinden yapmıştım negatif çıktı ama 2 gün sonra kan testimpozitif çıktı. Negatif görürseniz hemen üzülmeyin belki de vardır. Sırf o pozitifi görmek için hamile olduğumu bildiğim halde elimdeki son ucuz testi yapmıştım onda bile başlarda silik çıkmıştı sonra koyulasti
Evet bence hemen üzülmeyin ben artık vazgeçmiştim kasığımda aşırı ağrı vardı enfeksiyondur diyerek acile gittim varsa yoksa bileyim dedim baktım değerim 38Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))
Yaa maşallah ne güzelllEvet bence hemen üzülmeyin ben artık vazgeçmiştim kasığımda aşırı ağrı vardı enfeksiyondur diyerek acile gittim varsa yoksa bileyim dedim baktım değerim 38insan bir yandan da yüzleşmekten korkuyor valla benim ilk denememde oldu ona rağmen 10 gün sabredene kadar canım çıktı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah şuan 5. Ayı bitireceğiz neredeyse
Insallah bebistir kasık agrim benimde vardı belirti olarak. En kısa zamanda mutlu haberi alın inşallahYaa maşallah ne güzelllinşallah ya ben de yarına çok odaklandım bakalım kısmet. Benim dün akşam sağ alt karın saniyelik saat gibi atarak sancı yapıyordu çok. Bugün de sağa yakın kasıkta batma hissettim. Bunlar belirti midir bilemiyorum. Yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?