Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben de adetime 1 hafta kala 22 nisanda kan testi oldum hiç beklemezken beta 60 çıktı. Üç gün sonra yaptırdım 414 çıktı. Hala inanamıyorum galiba hamileyim. Ama korkuyorum çok ağır kaldırdığım oldu bu süreçte. 8-10 kilo gibi

Merhaba arkadaşlar . Hamileliğini yeni öğrenmiş biri olarak belirtilerimden bahsetmek istiyorum. Sat 24 mart bat 19 nisan. Bir arkadaşım yakın bir zamanda bebeğini düşürünce doktor kendisine hamile kalmadan önce gelip muayene olsaydın da vücudunun eksikliklerini öğrenseydin gibi bi cümle kullanınca ben de 12 nisanda doktora gittim. Doktor alttan muayene edip herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ve bana bir kaç ilaç verdi (egzama ile alakalı). Bunları kullandıktan sonra adetin 2-3. gününde gidip kan vermem gerektiğini söyledi tsh hcg gibi hormonlara bakacaktı. Adetimi günü gününde olan bi insanım ama bu sefer öyle olmadı. Adet sancısı çekiyorum lakin ortada bişi yok. Şüphelenmedim de açıkçası verdiği fitilden haplardan kaynaklı sandım. Burada okuduğum adet belirtilerinin hiçbirini de yaşamadığım için sevinmek istemedim. Dediğim gibi sadece adet sancım vardı ve ara ara göğüs uçlarım aşırı kaşınıyordu. Ne yerleşme kanaması gördüm ne kasıklarımda batmalar yaşadım. Demem o ki herkesi vücudu çok başka herkesin vücudu aynı tepkileri vermiyormuş. Hatta aralık anneleri grubuna benim belirtim yok yazınca bi arkadaş tiiye aldı beni . Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canım ne zaman öğrendin peki battan kaç gün sonra?

Selamm ne çok paylaşım varmış :) benim de bata 6 gün kaldı. Sadece yumurtlamada 4 5 gün sonra o batma kasılma hissini yaşadım o kadar. Yumurtlama sonrası batma yaşayan var mı gebelik öğrenen..

Selamm ne çok paylaşım varmış :) benim de bata 6 gün kaldı. Sadece yumurtlamada 4 5 gün sonra o batma kasılma hissini yaşadım o kadar. Yumurtlama sonrası batma yaşayan var mı gebelik öğrenen..
Evet canım diğer aylardan farklı olduğunu hissediyorsun o batmanın. Ben sağ tarafımda iğne ucu batması gibi yaşadım o ay hamileydim. İnşallah senin de öyledir

Yaa inşallah çok teşekkür ederim. Ama o dediğim ağrıyı yumurtlamadan 4 5 gün sonra yaşadım geçti sonra. Bu durumda da olablir mii

Benim de reglim 5 gün gecikti hiç böyle olmadı 2 tane test yaptım 1 gün arayla biri silik biri daha belli çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem tam belli olacak kasık agrımda geldi zaman şiddetli geliyor 5 sn sürüp geçiyor normalmi inşallah hamileyimdir

Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım :) bata 4 5 gün ... inşallah pozitif çıkar o zaman belirti hislerimi yazarım.. çıkmazsa da yanıltıcı olarak yazarım

Canım benim testim de böyleydi. Kan verdim sonuç pozitif Sen de kesin hamilesin.

Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım :) bata 4 5 gün ... inşallah pozitif çıkar o zaman belirti hislerimi yazarım.. çıkmazsa da yanıltıcı olarak yazarım
Ben 6 gün öncesinden yapmıştım negatif çıktı ama 2 gün sonra kan testimpozitif çıktı. Negatif görürseniz hemen üzülmeyin belki de vardır. Sırf o pozitifi görmek için hamile olduğumu bildiğim halde elimdeki son ucuz testi yapmıştım onda bile başlarda silik çıkmıştı sonra koyulasti

Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))

Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))
Evet bence hemen üzülmeyin ben artık vazgeçmiştim kasığımda aşırı ağrı vardı enfeksiyondur diyerek acile gittim varsa yoksa bileyim dedim baktım değerim 38 insan bir yandan da yüzleşmekten korkuyor valla benim ilk denememde oldu ona rağmen 10 gün sabredene kadar canım çıktı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah şuan 5. Ayı bitireceğiz neredeyse

Yaa maşallah ne güzelll inşallah ya ben de yarına çok odaklandım bakalım kısmet. Benim dün akşam sağ alt karın saniyelik saat gibi atarak sancı yapıyordu çok. Bugün de sağa yakın kasıkta batma hissettim. Bunlar belirti midir bilemiyorum. Yarın ola hayrola

Insallah bebistir kasık agrim benimde vardı belirti olarak. En kısa zamanda mutlu haberi alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…