- 9 Nisan 2021
- 95
- 52
- 3
- 30
Yaa olsun üzülme varya Rabbim nasip edince her türlü oluyor inan insallah bu ay sizin nasibinizde küçücük eller ayaklar vardır dua edeceğim ❤Adet oldum kuzumm
Insallah canimm Allah razo olsunnnn rabbim cümlemize nasip etsinnn duan icin öyle sevinirimkiYaa olsun üzülme varya Rabbim nasip edince her türlü oluyor inan insallah bu ay sizin nasibinizde küçücük eller ayaklar vardır dua edeceğim ❤
Doktora gittiniz mi hiç benim regl zamanın daha gelmedi ama umitlenmiyim üzülüyorum bu ay belirti aramıyorumInsallah canimm Allah razo olsunnnn rabbim cümlemize nasip etsinnn duan icin öyle sevinirimki2 yildir her ay hüsran yasiyorum artik pek ümidim kalmadi senin ne oldu belirtiler insallah sende dogru cikmistir
Kimyasaldan sonra cogu kisi gebe kaliyor hemen. Batada varsa hayalide cikmissa olmus olabilir. Insallah vardirMerhabalarr ben de heyecanla sağlıklı gebelik bekleyenlerdenimmm. Birkaç belirtim var, hamile miyim regli mi olucam bilemiyorum.Regli öncesi göğüs hassasiyeti yaşamam şu an oldukça sızlıyor göğüslerim. Birkaç gündür midem bi tuhaf, bulanıyor alttan alttan ama kusturcak kadar şiddetli değil. Arada öğürüyorum ama öyle boşa:) kasık ağrım, batmalarım var. Bir de dün bi şey yaşadım ilk defa başıma geldi. Defalarca kez gittiğim marketten dün çıktım, evimin sokağına gireceğime caddede dümdüz yürümüşüm. Ortlama 500mt az da değil. Caddenin sonuna geldim de ben burayı tanımıyorum dedim öyle anladım yanlış yerde olduğumu. Bi de diyorum aaa buraya yeni çiçekçi açılmış hiç görmemiştim, aaa bu pastanenin pastaları taze görünüyor, bi ara sokağın karşısına geçicem diye cebelleştim yine fark etmemiştim. :) bu da bi gebelik belirtisi olabilir mi acaba? az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Hemen 2.Bi çizgi çıktı ama hayali böyle varla yok arası. Bat 26 mayıs. Mart başı kimyasal gebelik yaşadım biraz evhamlıyım. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah:))
İnşallahhhKimyasaldan sonra cogu kisi gebe kaliyor hemen. Batada varsa hayalide cikmissa olmus olabilir. Insallah vardir
Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. hamilelik varsa bile ilk haftalarda bu kadar sık çıkmakla ilgisi yok. üşütmüş olabilirsiniz. ya da psikolojik olabilir. İdrarın çok çok sık gelmeye başlamı 3. trimester de başlamakta.Merhaba arkadaslar ben günde 15 defa idrara çıkmaya basladim ve yanma hok kesik kesikte değil idrarim çok su içmiyorum enfeksiyon mu hamilelik bilmiyorum bugun kan vardim idrar verdim sonucumu bekliyorum ama çok sabırsızım
Haklısın canimUmarım beklediğiniz sonucu alırsınız. hamilelik varsa bile ilk haftalarda bu kadar sık çıkmakla ilgisi yok. üşütmüş olabilirsiniz. ya da psikolojik olabilir. İdrarın çok çok sık gelmeye başlamı 3. trimester de başlamakta.
Çift çizgi çıktı :)))fotoğraf atamadım ama beceripMerhaba kızlar benim bugün beklenen adet tarihim pko hastası olduğum için çok geç oluyorum yaklaşık 10 gündür kasıklarımda çok ağrı var hapşırsam bile sanki bir şey çıkacak karşımda aşırı şişkinlik ve gaz ve iştah artışı bayağı çok .Bu ay korunmasız 2 kez olmuş bilmiyorum olabilir mi acaba adet mi olacağım anlamadım ama çok rahatsızım. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı onda çok farklı diye hamile değilim diye düşünüyorum ama bugün olmazsa test yapayım değil mi?Not Pko olunca ilk hamileliğim bile mucize gibi geliyor bana ondan olabilir mi diye düşünüyorum yoksa tabi ki mümkün
Gözün aydın. ben de erken gebelik testi aldım. bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. ilk hamileliğimde de erken gebelik testi alıp öğrenmiştim ama 20 tl idi. şimdi 70 verdimKızlar test yaptım çift çizgi çıktı :)))İnanamıyorum
Canım ben bugün 2 tane aldım biri erken gebelik testi artımed 20TL onda hemen ikşnci çizgi belirdi bir tane de bebe time aldım onu da birazdan yapacağım acaba test mü yanlış valla şaşırdım ilk korona aşımı da yapılmıştım ikşnci haziranda olacaktıGözün aydın. ben de erken gebelik testi aldım. bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. ilk hamileliğimde de erken gebelik testi alıp öğrenmiştim ama 20 tl idi. şimdi 70 verdim
ilk hamileliğimde olduğu gibi bazı belirtilerim var. Hissedebiliyorum umarım yanılmam da para da boşuna gitmiş olmaz :)
hayatımda 2. gebelik testim olacak çok heyecanlıyım. ilkinde bir kerede tutturdum bunda da umarım böyle olur.
akşama yaptığın da pozitif çıkarsa doktora gidip kan testi yaptır ve doktora sor ikinci aşımı olmam gebeliğe zarar olur mu diye. ona sormadan olma benim düşüncem.Canım ben bugün 2 tane aldım biri erken gebelik testi artımed 20TL onda hemen ikşnci çizgi belirdi bir tane de bebe time aldım onu da birazdan yapacağım acaba test mü yanlış valla şaşırdım ilk korona aşımı da yapılmıştım ikşnci haziranda olacaktı
Benimki de batırılanlardan yaptın mı testi kaç çıktı productor daha pahalı bir test zaten daha güvenilir muhtemelenakşama yaptığın da pozitif çıkarsa doktora gidip kan testi yaptır ve doktora sor ikinci aşımı olmam gebeliğe zarar olur mu diye. ona sormadan olma benim düşüncem.
bnm aldığım niye pahalı çok ya. markasını hiç hatırlamıyorum pembe idrara batırıp bekletilenlerden.
Predictor yazıyormuş sordum eşime baksın diye. sabah ilk idrarla yapcan tüm gece kalkmadan biriken idrar en güvenilirmiş. ilkinde de öyle yapmıştım. bakalım inşallah boşa heves etmemişimdir. :) eğer öyleyse yandın dedim eşime. yalvaracak yapmayalım diye :) hey gidi günler ilk oğlumda da yalvarmıştı yeter istemiyorum diye :)Benimki de batırılanlardan yaptın mı testi kaç çıktı productor daha pahalı bir test zaten daha güvenilir muhtemelen
Ne için yalvarmıştı anlayamadım amaPredictor yazıyormuş sordum eşime baksın diye. sabah ilk idrarla yapcan tüm gece kalkmadan biriken idrar en güvenilirmiş. ilkinde de öyle yapmıştım. bakalım inşallah boşa heves etmemişimdir. :) eğer öyleyse yandın dedim eşime. yalvaracak yapmayalım diye :) hey gidi günler ilk oğlumda da yalvarmıştı yeter istemiyorum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?