- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 23
- 36
Bat tarihin neydiKızlar test yaptım çift çizgi çıktı :)))İnanamıyorum
Pko hastasıyım bat 25 mayıstı ama adetin 40.günü oluyordu benim düzensiz oluncaBat tarihin neydi
Sağolasın CanımBu arada sağlıkla gelsin bebiş
Halsizlik baş dönmesi belirtidir tabi renkte kaçıklık aşırı gaz benim öyle oluyor belirtim ilk hamilelikte de böyleydiKızlar sadece baş dönmesi belirti midir? 2 gündür başım çok dönüyor ayaklarım titriyor. Sabah saatlerinde oluyor 40/45 dk sürüyor. Olabilir mi acaba. Başka hiçbir belirti yok
umudunu kaybetme diyeceğim ama ben de umudumu dün akşam ki 50 tl lik erken gebelik testi ile kaybettim. testi zaten yanlış yapmışım talimatı okuyunca o verdiğim paraya üzüldüm negatif çıkmasına değil yaniMerhaba hanımlar bu ayın 17si yumurtlama günümdü ilişkiye girdim 40 dakika kalkmadım ilişkiye gireli 9 gün oldu adetime de sanırım 7 yada 8 gün var iki kez test yaptım negatif çıktı belirtilerin çogunu yaşıyorum sadece adet gecikmedi ama aldıgım negatif sonuçlardan sonra inancım kalmadı sanki tekrar test yapmaya korkuyorum adetim gecse bile test yapmak istemiyorum çevrem sürekli psikolojik tir abartıyorsun diyor umudumu yitirmiş durumdayım olmayacak gibi geliyorbaşka bir hastalık olabilir mi yoksa gebe miyim anlamadım ama hayal kırıklığına yasamaktan korktuğum için artık test yapmak istemiyorum
2 günde 1 ilişkiye girmekten yorulmuştu onun için yalvarıyordu olmasın diye :):)Ne için yalvarmıştı anlayamadım amaHayırlısı olsun hakkında ben çok büyük şoktayım kızım 5 yaşında 2 çocuk nasıl olacak pko nasıl hemen hamile kaldım
:)))) hadi ya bende tam tersi etki yapıyorumudunu kaybetme diyeceğim ama ben de umudumu dün akşam ki 50 tl lik erken gebelik testi ile kaybettim. testi zaten yanlış yapmışım talimatı okuyunca o verdiğim paraya üzüldüm negatif çıkmasına değil yanitesti yatay pozisyonda tutun yazıyor ben direkt dikey tutup uyguladım. benim de bat 1 haziran bakalım adet olursam da öbür ay devam etcez :)
2 günde 1 ilişkiye girmekten yorulmuştu onun için yalvarıyordu olmasın diye :):)
Geçmiyor günler benim 8 gün kalsa yapabilirim dayanamayıpBenim de 8 gün var
Merhaba hanımlar benimde bat 6 Haziran daha 10 gün var adete ama hiç geçmiyor zaman erken gebelik testi bile çıkarmaz dahabenim gibi bata 10 gün olan var mıdır acep
Beklemek çok zorrrrrr. Ama varsa da negatif çıkarBenim de 8 gün var
Kac gün vardı adetinizeCanım ben bugün 2 tane aldım biri erken gebelik testi artımed 20TL onda hemen ikşnci çizgi belirdi bir tane de bebe time aldım onu da birazdan yapacağım acaba test mü yanlış valla şaşırdım ilk korona aşımı da yapılmıştım ikşnci haziranda olacaktı
Teşekkür ederimm. Cidden hakkımızda hayırlısı. İsteyen kim varsa hep dualarımda.Kimyasal gebeliğiniz için üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah bu sefer hayırlısıyla hamilesiniz gibi bir sorun olmadan bebeğinizi alırsınız kucağınıza. Ben de çok sabırsızım ama ilk denememiz olduğu için beklentim de düşük, tabi yine de çok tuhaf hissettiriyor insana. Bence siz biraz stresinizi azaltın, çünkü psikoloji o kadar etkili ki bedenimiz üzerinde kendimiz bile inanamayız. En önemlisi stres çok kötü malesef. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
32 aylık bi kızım var, onunlayken biraz zor. En büyük meditasyonum o.Evet katılıyorum size, ben kendi adıma konusursam bazen acaba var mı diye düşününce bile içime bir sıcaklık yayılıyor. Bu his bile çok güçlü. Herşey olacağına varıyor dedğiniz gibi herşeyin hayırlısını temenni etmekten başka yapacağımız yok. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin Allah, bizlerin destresi önlemek dünyanın en zor şeyi, benim de en büyük korkum stresle başa çıkmada zorlanmak. Ama günlük hayatta da nefes egzersizleri meditasyon ve ara ara yoga yapıyorum. Stresi azaltmada müthiş etkili. Psikolog bir arkadaşım da bilimsel bir makale göndermişti, meditasyon ve yoganın antidepresanlardan bile daha çok etkili olduğu konusunda. Size önerebilirim, biraz araştırabilirsiniz isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?