Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bir sey soracam adetimin 11. Gunu yumrtama baktrdim 18 mm. Kendiliginden catlar mi sizce. İgne kullanmayalm once boyke takip edelm dedi. Ovulasyon testi yapiyordm catlamam gorunuyordu doktora sordm yok dedi

Merhaba arkadaşlar . Benim adetime 5 gün var. Dün kahverengi çok az lekelenme oldu bugün de beyaz akıntı oldu. Test için erken heralde ama var mı böyle belirti yaşayan.

Aaa yok yapmadım. Çünkü değildir diye düşündüm. Sen yaptın mi

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba ben 6 ay önce düşük yaptım adetim saçma sapandi bı ay önce düzeldİ dün cinsel ilişki den sonra sol kasık ve karın altında çok sanci oldu bide kabızlık miğde bulantisi var 1 haftadır adetime 6 gün var sizce gebe olabilirmiyim lütfen yardım edin

Bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sırf meraktan test yaptım tabi ki negatif :) inşallah bize de nasip olur hayırlı haberler vermek
En son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısım Bugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum

Gecen ay bende ovulasyon testiyle yaptim t pik yapti regle birgun vardi diger gün regl.oldum

3-5 aydır deniyoruz acemi hevesi işte ama sanırım seninki gebelik o şekilde kanama yaşayıp pozitif gören çok var. Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…