Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım merhaba hayırlı olsun hamilelik belirtilerin nelerdi ne zaman başlamıltı
Ben henüz hamile miyim bilmiyorum. Takvimi totem olarak koydum şans için. Ama ilk gebeliğimden hatırladıklarımı söyliyim sana.
ilişkiden 1 hafta sonra sol kasıkta yerimden zıplatan bir sancı oldu iğne batması tarzında. Ama akıntı falan yoktu. Son birkaç gün kala ağzıma acı su gelmişti eğilince. O da hormonlardan dolayı mide kapakçığının gevşemesinden olurmuş. Bir de idrarım ne kadar su içersem içeyim koyuydu. Ve garip bir kokusu vardı. Ha bir de birkaç gün kala hani idrar yolu enfeksiyonu olursun acır ya içerisi öyle olmuştu. Baş ağrılarım ve kasık ağrılarım vardı ama o dönem ben reglden önce ağrı çekerdim doğumdan sonra kalmadı o. Bu yüzden belirti olduğunu anlamamıştım. Memelerde hiçbir belirti yoktu.

Bunda ise aynı iğne batması oldu. İdrar yolu enfeksiyonu hissi oldu. Bir de memelerde ağrı şişme var. Akıntım da fazla. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama beyaz bir akıntı geliyor sadece veya şeffaf. Bakalım son 4 gün kaldı.

İnşallah hamilesindir benim pik üzerinden 7 gün geçti çok sık tuvalette gidiyorum sol kasığımda batmalar var akıntım yok gögüslerim şişti bat Eylülün 3 bakalım

Merhaba,

Ben de az önce test yaptım reglime 6 gün var. Erken gösterenlerden yaptım ama çıkmadı umudum kırıldı açıkçası. 13 gün kalayken kasık ağrılarım başlamıştı. dün de birden g noktanın olduğu bölgede kaşıntı ve yanma oldu. hafiften kaşıntı var hala.. beklicez bakalım ama moralim çok bozuldu :/ erken testlerde çıkmayıp adet günü geçip kan testinde çıkanlar oldu mu acaba :/

Merhaba, adet gününden önce test yapmamaya çalışın en doğru sonuç o zamanlar da veriyor testler. Hamilelik belirtirleri ve adet belirtileri birbirine çok yakın. İnsan hamilemiyim değil miyim diye düşünüp dururken psikolojik tüm belirtileri oraya yoruyor. Psikolojik adet bile gecikiyor stresten. En iyisi sakince bekleyip adet günü test yapmak belirtileri boşverin ben o kadar ay karnımda ki minik ağrıyı bile oraya yordum hiç bir sonuç alamadım en dikkat etmediğim dere depe dolaşıp durduğum ay hamile kaldığımı öğrendim. En önemlisi psikoloji :)

Selam herkese, ben temmuz ayi hamilesiyim, burada da yasamis oldugum belirtileri (ya da olmayan belirtileri) paylasmak istedim sizlerle. Umarim hepiniz guzel haberler alirsiniz.

Öncelikle istedigimiz ama hamile olmadigim 4 ayda cok fazla belirti yasadigimi dusundum cunku kendimi cok fazla dinliyordum. Yok bi batma mi hissettim yok şöyle mi oldu boyle mi oldu diye daha ovulasyondan itibaren hemen basliyodum. 5. ay bunu yapmamaya karar verdim ve herhangi bir belirti hissetmedim. Bata 5 gun kala regl oncesi sancilarim basladi hafiften. Pek umutlu degildim ama yine de evde kaset gebelik testlerden vardi onlardan yaptim ve negatifi gördüm. Ertesi gun yani bata 4 gun kala buradan gaza gelip bir test daha yaptim yine negatif. Ama bir arkadas sagolsun testin icini acip ışık falan tutup filtre yapip fotografini cekmek gibi bi yontemle gorunmeyen bir cizgiyi gormeyi basarmisti, ben de bunu yapip ayni sekilde 2. Cizgiyi gördüm zar zor ama inanmadim hepsinde oluyodur dedim. (O arkadas da hamileymis) o gun anlik bir bulantim oldu, acliktan sekerim dustu ondandir dedim. Bu sırada hala ara ara sancim devam ediyor.. ertesi gun yani bata 3 gün kala yine kaset test yaptim ve bu sefer zar zor gorunen silik cizgi isik tutmadan, filtre yapmadan da görününce kan tahlili yaptirmaya gittim ve beta 62 cikti. sonra bir 10 gun boyunca yasadigim tek sey bulantiydi ve regl olacakmis gibi sanci ara ara yine yasadim. Bir de karnim cok şişti gazim varmis gibi ama gaz hissetmiyordum. Göğüs hassasiyeti ve şişliği adet gecikmesinden bir hafta sonra falan basladi. Halsizlik ve uyku hali de ayni sekilde. Sık idrara çikma da gecikmeden cok sonra basladi. Gogus halkasinda renk değişimi hala bile yok. Bu belirtiler hamile olmadigim aylarda var gibi geliyordu mesela. Ha bir de hissettiğim şöyle bir degisik his oldu sanirim bat günüydü ve kasiklarimda kelebekler kanat cirpiyomus gibi bi sey oldu sanirim rahim genislerken olabiliyomus.

Kızlar selam, BAT dün idi, bugün test yaptım sonuç bu. 1 haftadır ishalim, göğüslerim çok acıyor ve belimde ağrı var ve halsizim çok, uykum da var. Bizimki pek planlı olmadı açıkçası, 4 yaşında bi kızım var. Daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirmiştim, kızıma hamile kalmadan. Bugün kan da verdim, sonucunu yazarım. Tutunmasını bekleyip öyle doktora gitmeyi düşünüyorum.

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın çok tebrik ederim

Teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun
Çok amin Ben henüz beklemedeyim test için ayın 9unu bekliyorum. Eminim benim gibi bekleyenler vardır ben de üye değildim ama hep okuyordum bugünlere kadar. Belirtim reglden farklı olan çok şey oldu buna istinaden şüpheyle araştırmaya düştüm ve iyi ki bu forum var Benim gibi bekleyen bütün hanımların inşallah dilekleri gerçek olsun. Dileyen isteyen herkes bebeklerine sağlıkla sıhhatle kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…