Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, yaptıgım ovulasyon testlerine bi bakarmısınız. Böyle 3-4 gün hep koyu çıktı bugün silikleşti ne manaya geliyor acaba. Neden o kadar gün koyu çıktı yumurta bugün yeni mi çatlamış oluyor

Eklentiler

• 384FAE6D-D0A3-4AD3-9080-D80E1A6D44C2.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba sizlere de. evet ama insan kendine mani olamıyor. eşim benden beter. bana adetime 15 gün kala test yaptıracaktı konuyla alakalı hiç fikri yok neyseki karar aldık üstüne düşmeyeceğiz her akşam meditasyon yapacağız. Bu ay 24 gün sürdü adet döngüm. Erken oldum... ovulasyon testi aldım en azından kaçıncı günde yumurtluyorum onu öğreneceğim.

kızlar tekrar merhaba,
BAT'ta HCG 1180 geldi. umarım çoklu gebelik falan değildir. TSH'ım da yükselmiş, ilacımda düzenleme yaptık hemen.

kızlar tekrar merhaba,
BAT'ta HCG 1180 geldi. umarım çoklu gebelik falan değildir. TSH'ım da yükselmiş, ilacımda düzenleme yaptık hemen.
Değerin epey yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var mı acaba ailede var mı sonucunu bize de bildir. İnşallah gönlüne göre olsun kuzum.

Canım diğer sayfalarda ovulasyon testi nasıl yapılır ne nedir şeklinde arkadaşlarımızın çok güzel paylaşımları var oraları okumanı tavsiye ederim. Bak mesela şu sayfa sana yardımcı olacaktır:

Değerin epey yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var mı acaba ailede var mı sonucunu bize de bildir. İnşallah gönlüne göre olsun kuzum.
eşimin de benim de ailemizde yok ikiz gebelik. valla 1 kızım var zaten, çoklu gebelik fikri korkutuyor beni de. geçen sene bi arkadaşımızın ikizleri oldu. ayyyy içim fena oldu düşününce bile :)

eşimin de benim de ailemizde yok ikiz gebelik. valla 1 kızım var zaten, çoklu gebelik fikri korkutuyor beni de. geçen sene bi arkadaşımızın ikizleri oldu. ayyyy içim fena oldu düşününce bile :)
Bazen yüksek çıkıp sonra rayına girebiliyormuş önemli olan 2 gün sonra yaklaşık iki katına çıkması ikiz gebelikte bu oran çok daha yüksek oluyor yani 2 kat değil de 3 katına çıkıyor bildiğim kadarıyla. Gönlünden geçtiği gibi olur inşallah sağlıkla.

Herkese merhaba. Prodoctor erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var. Bu şekilde silik çizgi çıktı hemen. Netten araştırınca bu markayı kötüleyen yorumlar gördüm. Başına gelen var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20210902_143631.webp
    35 KB · Görüntüleme: 119
Herkese merhaba. Prodoctor erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var. Bu şekilde silik çizgi çıktı hemen. Netten araştırınca bu markayı kötüleyen yorumlar gördüm. Başına gelen var mı acaba
Valla genellikle hep doğru ben de aynı testi yapmak için gün sayıyorum. Hayırlı uğurlu olsun canımm hamilesin. Bugüne kadar etrafımda kim bu markayı yaptıysa doğru çıktı. Günden güne koyuluğu artacaktır gidip kan testi vermeni tavsiye ederim. Çok tebrik ediyorum.

Teşekkür ederimm. Çok heyecanlandımm

Ah çok teşekkür ederim bakıcam hemen

Kizlarr iyi akşamlar benim adetim 4 gün oldu geceli halsizlik kaşık ağrısı uyku belirtiler söz konusu bide şeffaf akıntı 2 gün gecikmede test yaptım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum açıkçası

Bazen geç cikabiliyor bence tekrar denemelisin. Adetlerin düzensiz midir? Düzenliyse belki de hamilesin Ayrıca belki geç döllenmedir. İnşallah hamilesindir canım benim Allah isteyen herkesi bebegine sağlıkla sihhatle kavustursun ❤❤❤

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben de bugün prodoctor testi yaptım adetime 4 gün var fakat bu ay ovulasyon testinde geç gördüm yumurtlamayı 18. Günde pik yaptı testim ve Birgün öncesi ve birgün sonrası değerlendirebildim sadece hiçbir belirtim yok ama adetten 1 hafta önce göğüslerim çok acırdı hep bu kez o acı yok sadece ondan sebep test yapayım dedim böyle çıktı 10dk içinde çok silik umutlanmalı mıyım acaba?

Eklentiler

• 76596454-EF24-4BF5-9E10-751B3515C58F.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 136
  • CA2BC1AC-E86F-4B01-A29E-452D3A3258E8.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 134
İkinci çizgiyi silikte olsa gördüm bence var inşallah yanılmam canım bence hamilesin kan vermelisin

İkinci çizgiyi silikte olsa gördüm bence var inşallah yanılmam canım bence hamilesin kan vermelisin
Ayy şuan benden sonra bu çizgiyi gören ilk kişisiniz çok teşekkür ederim bana mı öyle geliyor diye kafayı yedim resmen inşallah yanılmayız daha önce de hep bu testi kullandım tertemiz tek çizgi çıkıyordu 8 aydır deniyoruz ilk kez bu ay sadece 2 ilişki ile olduysa çok şaşırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…