Beta 5 ve üzeri hamilelik oluyor diye biliyorum canm niye bu kadar stres yapıyorsun rahat ol hele yumurtlamadan sonraki günlerde. Böyle diorum da ben de meraktan çatlıyorum tek farkım kan testi yaptırmamakHanımlar merhaba yardımcı olur musunuz ?
Hep aynı hastanede beta test yaptırıyorum sonuç 0.0 çikar 1kez 1.3 çiktı bata 3 gün kala o ay dış gebelik geçirdim şuan bata 7 gün kala test sonucum 2.6 2 gün sonra bata 5 gün kala yani bugunku sonuç 2.7 sizçe ümit var mıdır 5 günde yükselme olur mu ?
İnşallah hamilesinizdirAdetime 2 gun var kasik agrilarim ve kasigimda seyirme gibi atmar var. Sol bacak agrisi ve halsizlik,bazende tansiyonum düşüyor. Reglime 4 gun kala falan kan vermisken beta hcg bakilsin dedim 0.575 cikti. Laboratuvar daki kadin 1 yada 1.5 haftalik gebesin dedi. Doktor bu deger gebe oldugu gostermez adetin gecikirse test ver dedi bakalim kismet... Allah herkesin gönlüne göre versin
Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibiMerhaba hanimlar umarim bana cevap veren olur. Bu ay bebek denedim 3 dusugum olmustu onceden yumurtlama sonrasi lekelenme oldu 3 gün halsizlik baş dönmesi bel ve bacak agrisi oluyor ara ara kan sulandirici igne vuruluyorum kan pihtilaşmam var regle daha 10 gün var nasil geçicek bu 10 gün kan versem çıkar mi acaba
Erken der o da surekli aklimda bu var surekli dua ediyorum insallah bu sefer olur ve rabbim bu sefer saglikla kucagima almayi nasip eder insallah dua edin arkadaşlar nolur ❤Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibi
Insallah canimmmmmErken der o da surekli aklimda bu var surekli dua ediyorum insallah bu sefer olur ve rabbim bu sefer saglikla kucagima almayi nasip eder insallah dua edin arkadaşlar nolur ❤
Test yapın benceMerhabaa kızlarr , dün adet olmam gereken gündü 1 gün gecikti bugünde henüz bir şey yok ve 3 gündür belim çok ağrıyo sırtıma vuruyor. Kasıklarımda sızlamalar var özellikle sol tarafta doluluk var sanki. Ne zaman test yapsam negatif görürüm diye de çok korkuyorum. Eşim yumurtlamadan bir gün önce eğitime gitti o yüzden çok takmadım bu ay nasılsa olmaz diye.. Ay Allahım inşallah ..
O kadar korkuyorum ki negatiftenTest yapın bence
Bence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azındanO kadar korkuyorum ki negatiften3. Ay denediğimiz sence 2 gün daha bekleyeyim mi
Erken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana daBence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azındanBizde daha birinci ayımız deniyoruz ama ben adet gecikmeden bile yapmayı düşünüyorum erken gebelikle korkma cnm negatif çıkarsa çıksın daha yeni deniyorsun sonuçta diğer ay yine denersin nasip dersin
Yap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçektenErken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana daMeğer ilk zamanlar biz yumurtlama da ağrım olduğundan es geçiyorduk bende yumurtlama ağrısını yeni öğrendim Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkesin kucağı boş kalmasın umarım ilk ay da olur seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?