Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçekten
Evet aynen öyle. Kahverengi leke geldi bugün devamı yok henüz baya koyu kahve. Adet olucam sanırım

Arkadaşlar benim reglimin gelmesine 4 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım 6 gün kala negatif çıktı. Ama enteresan bir şekilde eskiden kucağa oturmayan kedim sürekli kucağımda karnımda yatıyor sabahları yalıyor suratımı normalde bunu köpekler yapar kedilerin yapması çok nadirdir. Kediler hormonların kokusunu alıyor hastalıkların da öyle acaba mı demeye başladım. Birkaç gün önce felaket kasık ağrım vardı şimdi yok. Göğüslerime dokunamıyorum bile aşırı şişti ve acıyor. Göğüs çevremde süt bezleri belirginleşti. Onun haricinde reglde bile benim canım öyle aman aman tatlı çekmez iştahlı biri de değilim ama 5 6 gündür ağzım durmuyor tatlı hele ki... dün canım kruvasan çekti eşim de almış 7 tane büyük gelirken hepsini yedim

3 gün gecikti adetim. İlk kez gecikiyor böyle. Gebelik olması dışında yani. Baş ağrısi, bitkinlik halsizlk yorgunluk hissi var uzerimde cok gerginim. Eşime söylemek istemiyorum emin olmadan. Çünkü varsa 3. Olacak ve dusunmuyorduk normalde bebek. Gidip test te alamiyorum evimiz merkeze yurume mesafesinde degil .. şaştım kaldım. Uykuda tutmuyor

Merhaba.yillardir uğramıyorum buraya.
Benim de 2 çocuğum var küçük olan 18 aylık emziriyorum.
10 gün kadar geciktim normalde böyle olmazdı.su gibi akıntı geliyor belim sırtım mahvolmuş halde.gogslerim belki emzirme ile alakalı ama dolu dolu.arada üşüyorum arada gripmisim gibi içten ateş hissediyorum halsizlik uyku hali var ama belki 2 xoxukla yorgunluk vs.diyorum kendimce.. test yapmadım çünkü korkuyorum.hic hiç düşünmüyorduk çünkü. Haftasonuna kadar olmazsam test yapcam sanırım. İç sesim gebesin diyo hayırlısı bakalim

Ah yaa nasıl iyi anlıyorum..birazdan test yapicam galiba ben. Korkuyorum ama bu stresle belirsizlklede yasanmaz. Esime de söylemek durumunda kaldim. Kekik çayı yaptim dun adet olamiyorsam olmama yardmi olsun diye ama yok.. zaten gebe degilsem de bi dert vücuda bi çeşit stres baskı fiziki manevi .. onun caresine bakarim hic olmazsa diyorum. Neyse yazarim sonucu bi iki saate

Merhaba arkadaşlar , normalde 14 ünde adet olmam gerekiyordu. 16 sında kahverengi leke geldi ve dün de aynıydı. Ama kasıklarım aşırı ağrıyor . 17 sinde de çok az leke geldi yine durdu. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım yine bir şey yok. Eşim yumurtlama gününde eğitime gittiğinden bir önceki günü değerlendirdik. Dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sabahı bekleyemedim negatif. Stresli bir dönemde değilim normalde eşim stres yaptırır test yap diye , o da yok zaten diye bu ay beklemiyordum gebelik. Böyle olan var mı enfeksiyon kaynaklı olabilir sık sık tekrarlıyor çünkü. Enfeksiyon adeti geciktirir mi ?

Arkadaşlar sonuç alan var mı.. Ben hala adet olmadım. Ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Gerçi şu dönem stresli geçiyor belki ondan.

Arkadaşlar sonuç alan var mı.. Ben hala adet olmadım. Ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Gerçi şu dönem stresli geçiyor belki ondan.
Benim de bat a 6 gün var. Öleceğim meraktan. Erken gebelik testini de yapmak istemiyorum hemen. Biraz daha beklemek istiyorum. Tekrar test yaptınız mı?

Kızlar ben reglıme 6 gun varken balık yerken bırden ıcın bulandı , ki balık 3 ogun versenız yerım o derce severım ve balıgı yıyemedım bu olayın ertesı gunu yıne balık yedım bu seferde yedıkten sonra bulandı, google da aradım bu kadar erken bulantı asla olmazmıs bende sallamadım yattım uyudum ertesı gun seytan durttu gıdıp early test aldım bı baktım cıft cızgı hemen kan testı beta hcg 57 reglıme 5 gun falan vardı yada 4 gun…

Bu sekılde tesadufen ogrendım henuz kalp atısını duyadım cok yenı

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Canım test yaptın mı sonuç nedir acaba

Canım sonuç ne acaba regl oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…