Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 109
10 dakikadan sonra çıkan testleri ciddiye alma canım kuruma çizgisi ile ayırt etmek için suya tut kaset testi giderse kuruma çizgisidir

Yaaa hayırlı olsun canımm belirtilerin neler :)
Teşekkür ederim canım benim Sol kasık batması yaşadım 3 4 saniye iğne batması gibi oluyordu,göğüslerde şişlik göğüs ucunda morarma şeklinde koyulaşma göğüste damarların regldekinden daha fazla belirginleşmesi ayrıca göğüs çevresinde süt bezleri belirginleşti büyüdü bu gebelikte oluyor ilk hamileliğimde de yaşadım. Baş dönmesi oldu ama nasıl diyeyim hani tansiyonun düşünce böyle bir göz kararması gibi olur ya o şekilde, parfümlerimin kokusu bozuk gelmeye başladı yeni aldığım parfümler bir de yani. Durup dururken ağladım birkaç kere. Kendimi sersem gibi hissediyorum mesela halim yok hiçbir şey yapasım yok. İştah açıldı ben de bir de

Kuruma çizgisi değil o zaman ama yine de tekrarla testi sabah ilk idrarınla yap ama biraz normal az bir şey kalanını Pet bardak olabilir yap onu damlat tuttuğun idrarla daha net sonuç alırsın
Kan testi yaptırdım sonuç almaya gidiyorum daha kesin sonuç diye haber veririm birazdan

Gögüs ağrısı bende de var 5 gündür felaket durumdalar. Regl ağrısı oldu mu peki kasık bel ağrısı

Yaşadım canım regl oluyor gibi kasık ağrısı hala var
5 gündür gögüs ağrısı 2 gündür kasık bel ağrısı. Aha diyorum hasta oldum bu sefer sökülecek bildiğin adet ağrısı çünkü gelen giden yok dün ağladım adet olucam sanıp sabah tık yok geliyor gidiyor. Adet sanarken akıntım var katı beyaz bir akıntı. Sizde var mı acaba

Felaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)

Felaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)
Yani inşallah çook isterim tabi ama ümitlenmekte istemiyorum bir yandan 2 gündür ağrı üzerine çoktan sökülürdü diyorum kendime sonra olsun emin değilsin diyorum bilmiyorum yani :) akıntı nasıldı sizde beyaz açık krem gibi bende

Adetimi beklediğim tarihten üç gün önce oldum ama çok az iki gün kan geldi farklıydı ama diğer günler kahverengi lekeli olmaya başladı o da çok az sizce hamile olabilirmiyim sürekli acıkıyorum uyanmakta zorluk çekiyorum halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…