Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendinAma 1,2 gün varsa gebelik çıkabilir yani illa ki kimyasal olacak değil iyi düşünün iyi olsun
Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam
Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendin
Hayırlı olsun gebelik var demek ki :) ben Almanya'da yaşıyorum direk kadın doğum uzmanına gittim ve alttan muayene etti kan değerlerini vermedi 6+4 olmuştu kalp atışı vardı o kadar. Dilerim sizinki de sağ salim tutunur tebrikler :)Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendin
İnşallah, sizinde sağlıkla devam eder umarımHayırlı olsun gebelik var demek ki :) ben Almanya'da yaşıyorum direk kadın doğum uzmanına gittim ve alttan muayene etti kan değerlerini vermedi 6+4 olmuştu kalp atışı vardı o kadar. Dilerim sizinki de sağ salim tutunur tebrikler :)
Bence pozitif, dün sabah bendede silik çizgi çıktı gittim beta HCG yaptırdım 25 çıktı. Seninde daha yeni bı gebelik gibiKizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
Kizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
C cizgisi silik cikiyor t gebelik cizgisi demek kafam karisti adetim gecikti bilemedimBence pozitif, dün sabah bendede silik çizgi çıktı gittim beta HCG yaptırdım 25 çıktı. Seninde daha yeni bı gebelik gibi
Benim tam tersi cizgiler
Ona sen söyleyince dikkat ettim. Test belki bozuk olabilir başka var mı elinde testBenim tam tersi cizgiler
Test De yok ama belirti olarak var hamilelikten suphelenyrm olmasa t cizgisi cikmzdi herhldeOna sen söyleyince dikkat ettim. Test belki bozuk olabilir başka var mı elinde test
Ama önce c çizgisi cikkiyor olmalıydı o yüzden dedim. Tabiki t çizgisinin çıkması var demek aslindaTest De yok ama belirti olarak var hamilelikten suphelenyrm olmasa t cizgisi cikmzdi herhlde
Aynen olmzsa bi kan testi yaptiririm sende belirti olarak ne varAma önce c çizgisi cikkiyor olmalıydı o yüzden dedim. Tabiki t çizgisinin çıkması var demek aslinda
Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti bide geçen günler ağzımın tadı arada tuhaf oluyorduAynen olmzsa bi kan testi yaptiririm sende belirti olarak ne var
C kontrol çizgisi testin başarılı bir şekilde yapıldığını ifade eder burada silik çıkmış bence testi tekrar edin bana kalırsa idrar da az gelmiş olabilir. Yani idrar damlası tam ne kadar yazıyorsa o kadar konulmalı yoksa test bozuk sonuç verebiliyor. Yine de bence gebelik olabilir t çizgisi de belirgin sonuçta:) hayırlısı olsun inşallah:)Kizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
Cok merak ettim kahverengi lekelerim bitti hemen test yaptım evde ama negatif çıktı acaba hemen yaptım diye mi öyle çünkü kendimi hamile hissediyorum ve kahverengi leke ilk defa oldu o yüzden de öyle düşündüm testin yanlış olma ihtimali olabilir mi acabaAçıkçası Bn adet günümün gelip geçmesini bekliycem sanırım iki adet gebelik testi aldım fakat yapmaya cesaret edemedim içim içimide yiyor fakat garantiye almak için sabredicem biraz daha çokta sabırsızlanıyorum umut etmek çok güzel ama negatif sonuç görmekten de korkuyorum
Olabilir tam adet gününden beş gün geçmesini bekle bnm iki gün geçti hiç bişey yok Cumartesi gününü bekliycem bendeCok merak ettim kahverengi lekelerim bitti hemen test yaptım evde ama negatif çıktı acaba hemen yaptım diye mi öyle çünkü kendimi hamile hissediyorum ve kahverengi leke ilk defa oldu o yüzden de öyle düşündüm testin yanlış olma ihtimali olabilir mi acaba
bende de karnımın alt bolgesınde hıc gemeyen bır sızım var sol tarfa bu arada adetım yarın ve adet belırtılerı gosterıyorum ama ınsan acaba mı dıyorya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Hemen adet bitince yaptım ben haftaya cuma gününe randevu aldım doktora hamile degilsemde lekeyi sorarım belki bı sorun vardır doktora gitmeden bidaha test yapıcam o zamana kadar üzerinden bı kaç gün geçmiş olucakOlabilir tam adet gününden beş gün geçmesini bekle bnm iki gün geçti hiç bişey yok Cumartesi gününü bekliycem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?