bir sorum olucak geç döllenme diyoruz ya.
normalde 2 günde bir 2 ye katlıyorsa hatta biraz daha fazla katllıyorsa bu geç döllenme olmuyor değil mi?
Ben çabuk sonuç veriyorlar diye (2 saatte) özelde yaptırdım canım, özel bir hastanenin laboratuarı.
senin özel hastane baya bi çabuk veriyormuş tatlım :):)
bakalım benim özel hastane ne kadar zamanda vericek :)
canım önce bir rahatlayalım , rahatlayalım ki sağlıklı büyüsün bebişimiz,hesapla kitapla kafaları karıştı ya
İnşallah sen de güzel haberler verirsin canım bize
işallah tatlım..biz de 4 aydır çabalıyoruz ama nafile :):)beceremedik bir türlü..bi ihtimal olduysa diye heyecanlanıyorum işte..ama olmaması daha iyi sanırım..karar veremiyorum ki..bu ay başı lazer epilasyona gittim çünkü
bi zarar gelir mi ya da onun bi etkisi var mı hamile kalamamamda bilemiyorum
ewet cnm o yüzden içim hiç rahat diil..bir an evvel sonuçlansın istiyorum..belki de diyorum vardı ve bebek zarar gördü içimde o yüzden bu kadar sancı ve ağrım var
bu akşam netleşir işallah ..
böyle düşünme pozitif düşün 1-2 sayfa önce paylaşmıştım pazar günü buzda düştüm belimin üzerine ve inanılmaz korktum ama Allah bebeğimi almadı benden o yüzden pozitif düşün iyi olur
ayy canım..çok sevindim bebeğinin hala seninle olmasına :):)allah bağışlamış..çok dikkat et tatlım nolur..hazır bulmuşsun :) sağ salim al bebeğini kucağına..
önerin için çok teşekkürler..pozitif düşünceye inanırım gerçekten..çok zorda kalmadıkça iyi şeyler düşünürüm..iyi şeyler olur..
hakkımda hayırlısı..nasibinde varsa dünyaya gelmek..ordadır ve bişey olmamıştır zaten ..(işallah)
yoksa da zamanı gelmemiştir ne diim..akşam olsa da işten çıksam..bugün ben mi iş yaptım..iş mi beni yaptı anlamadım zaten:):)
insan 4 dk bir saate bakar mı yaw:)
gerçekten kafam karıştı biraz cahilim bu konularda okuyorum araştırıyorum tecrübeli kişilerin yorumlarını dikkatle takip ediyorum çok da heycanlıyım
ayy canım..çok sevindim bebeğinin hala seninle olmasına :):)allah bağışlamış..çok dikkat et tatlım nolur..hazır bulmuşsun :) sağ salim al bebeğini kucağına..
önerin için çok teşekkürler..pozitif düşünceye inanırım gerçekten..çok zorda kalmadıkça iyi şeyler düşünürüm..iyi şeyler olur..
hakkımda hayırlısı..nasibinde varsa dünyaya gelmek..ordadır ve bişey olmamıştır zaten ..(işallah)
yoksa da zamanı gelmemiştir ne diim..akşam olsa da işten çıksam..bugün ben mi iş yaptım..iş mi beni yaptı anlamadım zaten:):)
insan 4 dk bir saate bakar mı yaw:)
kendinize iyi bakın çıkıyom ben, byyyyyy
sorma çok korktuk ama dediğim gibi bir sorun olmadı evet herşey için doğr zaman çok önemli doğru zamanda doğru yerde inan oluyor herşey.
evet işten bende çok sıkıldım çok da uykum var ama benim bankadan çıkmam rahat 8 bulur
bankacı olmak zor canım ya..iyi yine sen nete girebiliyosun..ben 2,5 yıl garanti çağrı merkezindeydim...6 da çıkıyodum ama kabus gibiydi..net falan yasaktı herşey..:)
şimdi bankacı değilim ..6 buçuk çıkıyorum..az daha sabretmem gerek :)
sorma çok korktuk ama dediğim gibi bir sorun olmadı evet herşey için doğr zaman çok önemli doğru zamanda doğru yerde inan oluyor herşey.
evet işten bende çok sıkıldım çok da uykum var ama benim bankadan çıkmam rahat 8 bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?