adetime 5 gun var. basim cok donuyor bugun. baskada belirtim yok. bas donmesi bir belirti olabilirmi sizce???
selam kızlar aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacaktı adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0.22 çıktı.Doktor çok erken dedi biraz zaman geçsin tekrar kan testi yaptır dedi .Kan değil ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün var kasıklarım 10 gündür ağrıo göğüserimde şişkinlik var ve bir sürü belirt acaba psikolojikmi yada aranızda bu sonuçtan başlayıp hamile kalan var mı
cnm inş hamişssindir..belirti olabilir tabii..bu arada benimde 5 gün kaldı bakalım ne olcak..ama düne kadar var olan belirtilerim bugün yok sadece karnımda gaz varr
öncelikle hoşgeldin adet gününden önce yapılan ve eczaneden alınan gebelik testleri negatif çıkıyor bu testlerin doğru sonuç vermesi için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi gerekiyor kan testini de zaten doktor söylemiş erken yaptırmışsın bu aynısı benimde basıma geldi sabırlı ol bence biraz daha bekle
arkadaşlar selam yeni katıldım aranıza . bebiş istiyoruz belirtiler var gibi size de sorayım. sok kasığımda çak ince bazen batma oluyo. bi de mide bulantım var. sanki yediğim mideme inmemiş gibi. yemek yerken de yedikten sonra da midem bulanıyo. çok rahatsız etmiyo ama .göbeğimin altı sert geliyo bana hafif şiş gibi acaba önceden de öylemiydi bilmiyom ama .eğilince bazen belim ağrıyo.adetime 6 gün var sizce olabilirmi?
bakalım hayırlısı sürekli değil bende ara ara
sen kaç aydır istiyodun 3 mü ilk bebek olacak dimi
Arkadaşlar slmm bende 3 aydır planlı bır sekılde bebek ıstıyoruzzz..bakalım bu 3. ayy ama adetımi 2 gun gectı bugun 3. gunum bakalım ınsallah olmam da gebeyımdır.test almak ıstemıyorumm sonrada uzuluyorum beklıyecem ama gebelıkle ılgılı hıc bır belırtı yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?