Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

testi yaptım negatif çıktı.gece yaptım bilmem ilgisi varmı yokmu.15 gün oldu hala adet olmadım.biliyorum olmamamın zamanı iyi ama neden olmadıgı konusunda okadar korkuyorumki.hep neden diyorum.allah olmayanlara sabır versin.doktorada gidip ben olamıyorum diyemiyorum.aslında bu sefer cok istemistim.bir engel yoktu ve yine olmadı.nasıl kötü bişe olabilirki.kist desem agrı yapardı eskiden.agrımda yok.belirtileri taşıyorum kusma haricinde ama gerisi boş.insan hayalini kurarken ne güzel oluyor.burcunu bile hesaplaması güzel ama olmayınca olmuyor

Son düzenleme:

ınsallah bebgın olur canım ben bısı duymustum sutle maydonozu kaynatıp tencerede buharına oturmak kanalları acarmıss

cnm belki geç döllenmedir adet düzensizliğin de varmış çünkü üzme kendini vakti zamanı var demek ki ama daha önceden 15 gün gecikmede olmamış kanda baktırdın mı?

Son düzenleme:

ben 2 ay önce aynı rahatsızlıktan çok çektim canım vajinit teşhisi koydu doktorum 1 haftada eş tedavisiyle hiç bi sorun kalmadı arkadaşına çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:

ekledim sonunda kendimi:)

arakadaşlar bende gebelik belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama değilmiş sanırım bu belirtileri pisikolojik yapıyoruz artık gün saymicam ve kendimi dinlemicem olutuna bırakıcam herşeyiii

arakadaşlar bende gebelik belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama değilmiş sanırım bu belirtileri pisikolojik yapıyoruz artık gün saymicam ve kendimi dinlemicem olutuna bırakıcam herşeyiii

cnm üzülme hiçbişeyin sonu değil ama biz dediğin gibi dayanamıyoruz yok test yapıoruz yok şu oldu bu oldu deyip hamile gibi görünüoruz halbuki doktorlar bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hamileyim demeyin herşeye hazırlıklı olun diolar ..inşallah bidahaki aya güzel haberlerni alırız

inşallah canım ya sabah sabahta olmaz ki ya bari akşam gelseydide günümü mahvetmeseydi artık oluruna bırakıcam sağol canm ilgin için

olur mu öyle şey nedemek burda hepimiz hemen hemen aynı şeyleri hissediyoruz ama bazılarımız kırmızı kartı görüyo umutsuzluğa kapılıo bazılarıda mutlulukla yoluna devam ediyor.elbet bir gün bizde anne olacağız

ben bu sabah kırmızıyı gördümmm ve çok mutsuzum şu annnn 22 sinde olucaktım ama bugün oldummm

canım ben de bu ay 2 gün erken olmuştum,testim pozitif çıkmıştı,gebeliklerin % 50 si adet kanamasıyla birlikte son bulurmuş,bence sende de öyle,benimki adet kanaması gibi değildi çok fazlaydı,rengi de parlak kırmızıydı

Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…