Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyyyy canım benim yaaa ne kadar tatlısın :) bence kırmızılar gelecek leke gibi birşeyler geldi ama doktora gidecem çünkü ilk defa böyle birşey yaşıyorum tutunamadı belki de bebişim :KK43:
İnşaşallah devamı gelmez canım belkide yerleşme kanamasıdır geç döllenmeyse olabilir öylede böylede hayırlısı olsun.

Kizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi :KK43:)
Canım benim ilki tam anlatılan hurafeler gibi erkek belirtileriydi..digeri sanki kızdı :-) gobek seklinden tut asermeye kadar :-)
Sende iki dogum yaptin bebek hareketleri nasil birsey iyi bilirsin.ikinciyi 13 haftalikken kimildadigini hissettim.herkes imkansiz dedi bu haftada olmaz dedi amaa doktorum onayladi...o kadar hareketliki hissetmemen imkansiz demisti :)
Az bi hissetmeye calis kasiklarinda.15 haftalikken kimildamasi disaridan gorunur hale gelmisti ;)
Aserme yada gobek sekli seni sakin yaniltmasin.
Ama yuzune bi guzellik geldiyse,saclarin normalinden daha az dokuluyosa,cildin parlaksa,baskasinin usudugu yerde sen yaniyosan :-) ben bunlari yasadim ikisinde de...
Diyelim benim yasim 25 ama goren 18-20 saniyodu :-) en kotusu o gobekle bile asilanlar oluyodu...ayyy gercekten cok guzel olunuyo erkek bebekte

Anladim canim aslinda bu belirtiyle cinsiyet iside sacma bence her bunye frklidir her kadin degisik seyler yasar oyle degilmi:))
Aynen öyle canım ,ben doktorlara bile güvenmiyorum 7 aya kadar benimki götermedi utandı heralde,7. Ayında neresıine girip baktıysa%99 kız dedi %1 lik ihtimal tutu oğlan çıktı ,ben hiç merak etmedim hep oğlum diye seviyordum içimden öyle geliyordu,sen ne hissediyorsan o dur canım annelerin hissetiği çıkıyor.

Aynen öyle canım ,ben doktorlara bile güvenmiyorum 7 aya kadar benimki götermedi utandı heralde,7. Ayında neresıine girip baktıysa%99 kız dedi %1 lik ihtimal tutu oğlan çıktı ,ben hiç merak etmedim hep oğlum diye seviyordum içimden öyle geliyordu,sen ne hissediyorsan o dur canım annelerin hissetiği çıkıyor.
Tuhaf bir sekilde erkek hissediyorum insallah cikar saol canim :)) sasirdim cidden %1ihtimal tutmus

Canım benim ilki tam anlatılan hurafeler gibi erkek belirtileriydi..digeri sanki kızdı :-) gobek seklinden tut asermeye kadar :-)
Sende iki dogum yaptin bebek hareketleri nasil birsey iyi bilirsin.ikinciyi 13 haftalikken kimildadigini hissettim.herkes imkansiz dedi bu haftada olmaz dedi amaa doktorum onayladi...o kadar hareketliki hissetmemen imkansiz demisti :)
Az bi hissetmeye calis kasiklarinda.15 haftalikken kimildamasi disaridan gorunur hale gelmisti :KK66:
Aserme yada gobek sekli seni sakin yaniltmasin.
Ama yuzune bi guzellik geldiyse,saclarin normalinden daha az dokuluyosa,cildin parlaksa,baskasinin usudugu yerde sen yaniyosan :-) ben bunlari yasadim ikisinde de...
Diyelim benim yasim 25 ama goren 18-20 saniyodu :-) en kotusu o gobekle bile asilanlar oluyodu...ayyy gercekten cok guzel olunuyo erkek bebekte
Hareketleri hissediyorum aynen banada kimse inanmiyo ama gerilme sertlik doner gibi oluyo:))) insallah rabbim nasip eder sana bi fistik banada bi oglann canim hayirlisiyla

Kizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi :KK43:)

benim oğlum var canım.. ye tatlıyı doğur hakkıyı lafına asla katılmıyorum.. deli gibi acı ekşi tuzlu aşerdim.. 4 aylık olduğundaysa çiğ köfte ve şırdan canım istedi deli gibi :D 7. aydan sonra muz ve portakal yedim hep.. çikolatadan falan hep iğrendim... hala çikolatayı sevmiyorum vanilyalı şeyler hoşuma gitmeye başladı öyle garipti yaniii :D dedikleri gibi hamileyken erkek bebek güzellik katıyor anneye... ben karnım burnumda hamileyim doktora test için gidiyorum bana soruyor hangi liseye gidiyorsun diye o derece :D

sweetwitch01 sweetwitch01 Girdim ama şifre falan soruyor şifrem yok ki :KK43: yarini bekleyeyim canim başka yolum yok

canım şifreyi hekimlerden istiyorlar benim girdiğimde tc ve doğum tarihi isteniyordu sadece.. belki şehirle de alakalı olabilir bilemem.. ama dikkatli bak vatandaşlık girişi yazan kısım olması lazım

Hareketleri hissediyorum aynen banada kimse inanmiyo ama gerilme sertlik doner gibi oluyo:))) insallah rabbim nasip eder sana bi fistik banada bi oglann canim hayirlisiyla

sırt üstü yatarken dikkat edersen eğer balık gibi kayabilir bu haftalarda :) bir de benim damar atar gibi seğirirdi sağ kasığımın olduğu yer.

benim oğlum var canım.. ye tatlıyı doğur hakkıyı lafına asla katılmıyorum.. deli gibi acı ekşi tuzlu aşerdim.. 4 aylık olduğundaysa çiğ köfte ve şırdan canım istedi deli gibi :KK70: 7. aydan sonra muz ve portakal yedim hep.. çikolatadan falan hep iğrendim... hala çikolatayı sevmiyorum vanilyalı şeyler hoşuma gitmeye başladı öyle garipti yaniii :KK70: dedikleri gibi hamileyken erkek bebek güzellik katıyor anneye... ben karnım burnumda hamileyim doktora test için gidiyorum bana soruyor hangi liseye gidiyorsun diye o derece :KK70:

canım şifreyi hekimlerden istiyorlar benim girdiğimde tc ve doğum tarihi isteniyordu sadece.. belki şehirle de alakalı olabilir bilemem.. ama dikkatli bak vatandaşlık girişi yazan kısım olması lazım
valla canim tc ve şifre soruyor artik doktora gidince şifremi öğrenirim canım çok sagol

benim oğlum var canım.. ye tatlıyı doğur hakkıyı lafına asla katılmıyorum.. deli gibi acı ekşi tuzlu aşerdim.. 4 aylık olduğundaysa çiğ köfte ve şırdan canım istedi deli gibi :KK70: 7. aydan sonra muz ve portakal yedim hep.. çikolatadan falan hep iğrendim... hala çikolatayı sevmiyorum vanilyalı şeyler hoşuma gitmeye başladı öyle garipti yaniii :KK70: dedikleri gibi hamileyken erkek bebek güzellik katıyor anneye... ben karnım burnumda hamileyim doktora test için gidiyorum bana soruyor hangi liseye gidiyorsun diye o derece :KK70:

Anladim canim benim suan tam tersi bakalim hayirlisi:))

Kızlar bişey soracaktım hamileliğin ilk hatalarında mide bulantısı olması şart mı benim adetim 3 gün gecikti ama henüz test yapmadım. Adet olacakmışim gibi 5 gün kasık ağrılarim oldu her akıntı geldiğinde wc ye gittim ama.bisey yok. Hayatımda ilk defa geçiyor adetim. Ama hiç mide bulantısı yok uyku hali de normal düzeyde zaten çok erken uyuyan biriyim ben. Bulantı olmadan da hamile olunabilir mi acaba
Benim 7.haftada başladı mide bulantısı

Arkadaşlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum bat 20 marttı adet olmadım bugün kan tahlili verdim 0.34 yani negatif ama akşam sol kasık Ağrı'sıyla lavaboya gittim 2-3 damla leke yerleşme olabilir mi? Beta hcg yerleşmeden sonra mı yükseliyor tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi lütfen.

Arkadaşlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum bat 20 marttı adet olmadım bugün kan tahlili verdim 0.34 yani negatif ama akşam sol kasık Ağrı'sıyla lavaboya gittim 2-3 damla leke yerleşme olabilir mi? Beta hcg yerleşmeden sonra mı yükseliyor tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi lütfen.

Evet yerleşmeden sonra yükseliyor canım. Öyle biliyorum ben.. devam etmezse birkaç gün sonra testi tekrarlatırsın

Back
X