Erken hamilelik belirtileri

twinkle13

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
240
414
33
26
Kızlar 19 Kasım'da çatlatma iğnesi vurundum 5 Aralık pazartesi günü adet olmam gerekiyor. Ben dayanamayıp 28 Kasım'da kan testi verdim normalde 0.02 veya 0.24 falan çıkardı şimdi 1.94 çıktı aslında negatif diye üzüldüm ama sitede çok sayıda bu şekilde hamile kalanları gördüm. Benim belirtilerimde ise çok fazla bulantı, mide ağrısı, yanması göğüs ucu ağrısı var. Birkaç gündür kasıklarima küçük süreli ağrılar giriyordu eğilince falan ağrıyor batıyor sabah açık kirmizi bir kan geldi akşamdan beri de hem belim hem kasıklarım çok ağrıyor böyle şeyler yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz?

Kızlar 19 Kasım'da çatlatma iğnesi vurundum 5 Aralık pazartesi günü adet olmam gerekiyor. Ben dayanamayıp 28 Kasım'da kan testi verdim normalde 0.02 veya 0.24 falan çıkardı şimdi 1.94 çıktı aslında negatif diye üzüldüm ama sitede çok sayıda bu şekilde hamile kalanları gördüm. Benim belirtilerimde ise çok fazla bulantı, mide ağrısı, yanması göğüs ucu ağrısı var. Birkaç gündür kasıklarima küçük süreli ağrılar giriyordu eğilince falan ağrıyor batıyor sabah açık kirmizi bir kan geldi akşamdan beri de hem belim hem kasıklarım çok ağrıyor böyle şeyler yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz?
bende butun bu belirtileri yasiyorum hatta cok yogun akintim var adetim de gecti ama idrar negatif sabah tekrar yapicam inşallah rabbim gonlumuze göre verir

Bu kadar belirti yaşayıp benimki de negatif çok yoruldum cidden bende hep akıntı görüyorum fakat birşey olduğu
allahtan hayirlisini iste kuzum elden bisey gelmez bu da senin benim sinavim. hayirli geceler :) 1 hafta daha regl olmazsam doktora gidecegim sebebi neymis ogrenirim yazarim sana tekrardan

Saol canım haberdar et nolur
Merhaba bende size bir soru sormak istiyorum adetime 8 gün var ve sürekli bir kasık ağrım var aynı zamanda göğüs hassasiyeti de çok fazla. Erken test yapmak istemiyorum regl 3 gün geçtikten sonra yapıcam ama acaba hamile miyim diye düşünüyorum sizde de oldu mu böyle şeyler

Merhaba son durum nedir

Back
X