Hanımlar merhaba. Gebelik planlıyorum. Adetime bir hafta var. Karnımın alt tarafında şişkinlik,genital bölgede dolgunluk hissi, vajinanın girişinde mi yoksa idrar çıkışında mı tam olarak anlayamadım ama sanki bir şey var. Nasıl desem sanki bir doluluk var. Göğüslerim hafif bir dokunmada bile acıyor. Bir de özellikle dikkatimi çeken bir şey oldu. Günlük akıntım kesildi. Kaç gündür akıntım gelmiyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hanımlar merhaba. Gebelik planlıyorum. Adetime bir hafta var. Karnımın alt tarafında şişkinlik,genital bölgede dolgunluk hissi, vajinanın girişinde mi yoksa idrar çıkışında mı tam olarak anlayamadım ama sanki bir şey var. Nasıl desem sanki bir doluluk var. Göğüslerim hafif bir dokunmada bile acıyor. Bir de özellikle dikkatimi çeken bir şey oldu. Günlük akıntım kesildi. Kaç gündür akıntım gelmiyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
adet olacakmis gibi oluyo zaten belirtiler ama adet olunca bir iki gun agri sizi oluyo ama hamisde bir hafta falan agri oluyo ama adet yok bebiş var oluyo inşallah hamişsindir adet gununu bekle gecerse vardir
insan çok isteyince her belirtiyi artık hamileliğe yoruyor ister istemez bende aynı durumdayım fakat bu bir süre sonra psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı en önemlisi kendini üzmemek ama ümidini yitirmemek canım ben aylardır güzel haber duymayı bekliyorum