daha ilk defa duydugum bir kavramm ama googledan yaz belki biseyler cikar!!!sen doktora gittinmi yada adet oldunmu inan tüm gün senin msjini bekledimm...beni habersiz birakma arkadasim ya:1hug::1hug:
bende girer girmez sana baktım valla yaaa.s. doktora yarın izinliyim gidicem şimdi bi test daha aldım onu yapacaktım damlatma aleti bozuk çıktı bardakla döküm dedim tamamına döküldü şimdi her tarafı pembe çizgihihoyyyt
cnm kan sulandirici hap neden kullaniyosun adi nedir doktorun mu tavsiye etti
mrb tubacik
benimde aynı şekil belirtilerim vardı yazmıştım burda,ama dün akşam adet oldum.yıkıldım diyebilirim.çok ümitliydim.bu gibi belirtiler daha önceki ayda yaşamamıştım bu farklılık olunca kesin hamileyim demiştim.iki kerede test yapmıştım adete kadar bişey yoktu zaten,eğer adetim geçseydi tekrar test yapacaktım,ama gerek kalmadı 1 gün gecikmeyle oldum.
ama bu göğüs hassasiyetinin ve kasıklarımın ve bacaklarımın 10-13 gün önceden ağrımaya başlaması neden oldu ozaman çok merak ediyorum.
günaydın kızlar akşam bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim. rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun. bu arada reglime 2 gün kaldı.
günaydın kızlar akşam bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim. rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun. bu arada reglime 2 gün kaldı.
http://www.tabirlerim.net/d-360-emzik+,+cocuk+emzirmek.html
Rüyada emzik görmek, kendini beğenmiş kimselerin arasına düşerek üzüleceğinizi gösterir.Çocuk emzirdiğinizi görmek, yakında bir çocuğunuz olacağına işarettir.
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?