suzanşan canım sen nekadar zamandır bekliyosun bebişi
yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum canım ama her hüsranla sonuçlanıyor.her ay yeni bir umut.ne yaparsın umut fakirin ekmeği.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız:Saruboceq:
hehe:dance::dance:!!canim benim inss cikan sonuc senin icin hayirli olur!ama nolur bana hemen yaz cidden ixime sanki bebis varmis gibi geliyor...ben kolay kolay yanilmam ama yinede ne bilim ölee hissediom!!!ayni ay hamis olcaktik ama benden önce bu ay olursan kizmam sanaaşakkıdışakkıdıa.sa.s
ben simdi kaciyorumm ama yarin haberini bekliycem...
rabbim hakkinda hayirlisinii nasip
canım arkadasım öncelikle bütün gün yazmamı bekledigini ve kızdıgını biliyorum özür dilerim ancak gelebildik eve:1hug: doktora gittim gebelik yokmuş ama ilk defa üzülmedim aksine çok rahatladım çünkü çok süper bir doktora gittim bana herşeyi anlattı ve biz bebiş için tedaviye başladık bügünden itibaren. öncelikle adetimde son zamanlardaki düzensizliğin tadevisi yanı sıra kabızlık ve mantar için ilaçlar verdi. 12 gün sonra tekrar ultrasyonla bakılacak ve adetten sonra (bu beni strese soktu) rahim filmi çekilecek. bu ararda eşime spermnoglofimi ne işte türkçesi sprem sayımı yapılacak. Hayırlısı bakalımda ama gerçekten kendime çok kızdım neden bu doktora daha önce gitmedim diye belkide gitseydim şimdi hamiştim. neyse hayırlısı olsun. şimdi rahat ve huzurluyum bide güveniyorum doktorum ve biliyorum ki Rabbim izin verirse hamiş kalcam... yarın gündüz görüşürüzzz öptümmm:1hug:a.s.
Bu arada kızlar hiç rahim filmi çektireniniz varmı??? çok mu zor oluyooo
bu arada bugün benim evlilik yıldönümümmmmmm ama hala bebişimiz yok neyse oda olur inşallahhhhhh:)
bu arada bugün benim evlilik yıldönümümmmmmm ama hala bebişimiz yok neyse oda olur inşallahhhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?