Erken Hamilelik Belirtileri

İnşallah bu liste hepimize şans getirir bu ay ve hepimiz hamiş listesine ekleniriz:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ey gece karanlğında kara taşın üstündeki kara karıncayı gören ayak sesini duyan Allah'ım bizide duy ve bu mutluluğu bizede tattır hayırlısıysa

canım site çok yavaşladı gece sahurada kalkıcam.yarın görüşürüz.kendinize iyi bakın

10.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
mbbb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

Bu arada kızlar hiç rahim filmi çektireniniz varmı??? çok mu zor oluyooo

ben cektirdim canım.cok zor değil.hazırlanman ve toparlanman dahil 5-10 dakikalık bir işlem.5 dak içindede sonucu veriyorlar.ama biraz bulantı ve baş dönmesi olabilir sonrasında.daha önce hiç gebelik yasadınmı.

kızlar bugun hamile yapacağım ya kendimi illa göğüs uçlarıma bakıyordum koyulaşmışmı diye belirti arıyordum ve beyaz bir sıvı geldi su gibi 1-2 damla bişe sıkınca geliyor.az öncede bir sitede aynen sunu okudum gebelik şüphesi uyandırcak bulgular :
" Göğüslerden kolostrum denilen sıvının gelmesi"
yani bu sıvı benden gelen sıvı olmasın.ne bileyim panikledim.test yapsam cıkarmıkı acaba.bunu duyan yada yasayan varmı belirti olarak.varsa söyleyin lütfen merak ettim ve ilk defa belirti olarak duydum.

günaydın herkese ben yine sabahın köründe yazmaya başladım. gelgit hiç hamile kalmadım bende olmadı yani ama bi yerde okumuştum böyle bi şey olabileceğini. inşallah hamiştirsin

Selam herkese,siteye yeni üye oldum.sizlere birşey sormak istiyorum.Hamile kalmayı düşünüyorum.
14.günümde ki beraberliğimin ertesi gününde sağ yumurtalığımda ağrı başladı ve hala devam ediyor,bu 17.günüm kalkıp otururken ve idrar yaparken hafif batma oluyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı???

çok fazla bilgim yok ama yumurtladığım dönemde bende hafif ağrı olur ama uzun sürmez ve beni rahatsız edecek kadar olmaz bence bi doktora git önceden varmıydı bilmiyorum ama kist olma ihtimaline karşı bi kontrol ol. böyle söyledim diye kafana takma vucudumuz kist yapıp sonra onu adet döneminde atabilir

canım arkadasım öncelikle bütün gün yazmamı bekledigini ve kızdıgını biliyorum özür dilerim ancak gelebildik eve:1hug: doktora gittim gebelik yokmuş ama ilk defa üzülmedim aksine çok rahatladım çünkü çok süper bir doktora gittim bana herşeyi anlattı ve biz bebiş için tedaviye başladık bügünden itibaren. öncelikle adetimde son zamanlardaki düzensizliğin tadevisi yanı sıra kabızlık ve mantar için ilaçlar verdi. 12 gün sonra tekrar ultrasyonla bakılacak ve adetten sonra (bu beni strese soktu) rahim filmi çekilecek. bu ararda eşime spermnoglofimi ne işte türkçesi sprem sayımı yapılacak. Hayırlısı bakalımda ama gerçekten kendime çok kızdım neden bu doktora daha önce gitmedim diye belkide gitseydim şimdi hamiştim. neyse hayırlısı olsun. şimdi rahat ve huzurluyum bide güveniyorum doktorum ve biliyorum ki Rabbim izin verirse hamiş kalcam... yarın gündüz görüşürüzzz öptümmm:1hug:a.s.[/QUOTE]

gercekten tüm gün yazmani bekledim,taaki yatana kadar,ama olsun,canin sagolsun!bebis olmadigina üzülmedim diyemiom sanki bi ümidim vardi ama hayirlisi olsun ama en cokda bi doktorla görüsüp,neler yapabilcegini ögrenmene ve ona güvenmene sevindim...bizler bazen ilk önce yapmamiz gerekeni en son yapiyoruz kizma kendine insaniz nihayetinaniknaniknaniknanik
insallah kisa zamanda hersey yoluna girerr.ve bence sen yapman gerekeni simdiden yapiyorsun bebisinin gelecegine inaniyorsun....insallah rabbim hepimize nasip ederr senle bende icindeee:dance::dance::dance:
öptmm bendee görüsrzzzzzza.s.a.s.

Merhaba kızlar Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin inşallah. Ben bu ay neden bilmiyorum çok umutlandım bazı belirtiler yaşadım, rüyalar gördüm falan iyice umutlandım eğer yoksa çok üzülücemmm çookk

bu arada bugün benim evlilik yıldönümümmmmmm ama hala bebişimiz yok neyse oda olur inşallahhhhhh:)

canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.ALLAH yeni yilinizda kucaginizda bir bebis olmayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

bu arada bende gunduzleri netteyim aksam giremiyorum.9-5 calisiyorum bende is olmayincada cok bunaliyorum bol bol konusuruz

ben 3 aydır deniyorum tubacık tutmuyor nedense anlamadım.artık bizde boşverdik.bizde bebek düşüncesini erteledik.bence böyle boşlarsak birara kesin tutacak.şimdi çok istediğimiz için sürekli bebek hayali kurduğumuz için sitres yapıyoruz heralde.olmayıncede çok üzülüyoruz.
hani derler ya kazayla oldu diye.bizde kendiliğinden tutar bukadar hesap kitap yapmayalım dedik.inşallah sen hamişsindir.çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…