oo ne güzell yine herkess burdaa ama ben ya cok erken geliom yada cok gec.....simdi yatiyorum ama sizleri takip ediyorum...sabah görüsmek üzereee...
sema 3455 hangi okulu bölümü bitirdin canım
ona kafa dağılması denmez ki cicim kafayı yemek denir allahım ne stressliydi allahım hak eden herkese nasip etsin okulu bitirmeyi ne zormuş inşallah iş hayatımda böle gitmezzzz
ama sınav stresi bebek yapma stresinden fazlaydı ve reglim gecikti bu yüzden suzan tam 52 gün arayla oldummm felaket tüm dengem alt üst oldu
bende 2 aydır fazla takmıyorum Allaha bıraktım ne zaman olursa o zaman olur artık.kendimizi parçalasakda olmayınca olmuyor.bakalım 2 ekimi bekliyorum.bende evdeyim.havalarda serinlemeye başladı iyi oldu.senin adette çok gecikmiş yaa.ben arada takip ediyorum yazamasamda senden haberim oluyor.dualarım seninle.İnşallah iğnelere gerek kalmadan hamiş kalırsın:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
canım 29mayıs üni istatistik bölümü fen edebiyatta 4 yıllık anam 6 yılda zor bitirdim beni tembel öğrenci beni arada da evlendim işte bitti çok şükür ama ben 1 ve 2 de sınavlara girmedim öle bitti yani tövbekar oldum sokaklara çıkmadım aylardır suzancım ii bilir istatistik çok zor hep sayısalllll bıktım rakam görmektennnn-tatlicadiarzu-
senin adette çok gecikmiş yaa.ben arada takip ediyorum yazamasamda senden haberim oluyor.dualarım seninle.İnşallah iğnelere gerek kalmadan hamiş kalırsın
iyi hadi kurtulmuşsun geçmiş olsun sıra artık bebekte ona yoğunlaşırsın gerçi yoğunlaşmasan daha iyi ama
kızlar ben kaçıyorum ayaklarım çok ağrıdı okulda işlemleri yaparken bi de yağmurda ıslandım ki sormayın samsun özüne döndü yağmurumuz geri geldi
sorma canım ya psikoljimi bile etkiledi sorma her an asabi sıkıcı ağlak bi tip oldum eşim de aha hamilesin diyip duruyo zavallım o arada tabi ama olmadı saol güzel düşüncelerin için bende herügn orucumu açarken aklıma gelen herkese sana bi iki arkadaşım var senle beraber sevdiğimm onlara çok dua ediyorum en sonda kk da ve heryerde allahım anne olmak isteyen ii annelere nasip et diyorummm
hadi ii geceler ben çıkıyorum çok öptüm canımmm
kızlar ben çıkıyorum suzanşan yine çalışma var son güne kadar değerlendirdim sayılır bakalım ne olacak, ayrıca bağlantımda sorun var, yarın inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize belirtilerimizi konuşuruz iyi geceler
kızlar kafam karıştı ya gece gebelik testi yaptım ilk defa yaptığım için nasıl yapılacağını bilmiyodum eşimle beraber uğraştık ama az almışız idrardan 2 damla damlattık sonra tek kırmızı çizgi çıktı 2 tane daha damlattık sonra zor zahmet alabildik bişey çıkmadı yani hamile değilsin çizgisi çıktı kızlar bide eşim boşaldığında birazı geri geliyo bu neden acaba sizdede oluyomu böle bişey yardımcı olursanız sevinirim kızlar ya.
ya korkmuyorum esimin isi iyi ins maddi yönden degilde manevi yönnden yetistirmek beni korkuytuyor devir degisti
ne bileyim iste olursa kismetim benim ne yapalim evi degistirmem lazim arabayi degistirmem lazim burada 4 cocuga 5 odali ev düsüyo araba desn 7 kisilik olmasi lazim bilmiyorum bakalim sizi haberdar ederim canlarim:asigim: maşallah canım allah durumunuzu daha iyi etsin inşallah.yavrularını en iyi imkanlarda büyütürsün.yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın cnm.allah sana istediğin gibi ikik kız iki oğlan nasip eder.hakkında hayırlısı neyse o olsun.hepimizin de.
canim adetin hemen bitiminde her gün 10 gün icinde iliskiye gir ve sirt üstü po
zisyonda iliskiden sonra sagina dön ayaklarini karnina cek ve kimildamadan yarim saat yat 10 süre ile böyle yap ins rabbim sana hamileleigin aninda erkek evalt nasip edecektir ins ben yaptigim uygulamayi söylüyorum kolay gelsin haberlerini bekliyorumŞeniz
ya kızlar benim adetim 2 gün geçikti hala bir belirti yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?