Erken Hamilelik Belirtileri

oo ne güzell yine herkess burdaa ama ben ya cok erken geliom yada cok gec.....simdi yatiyorum ama sizleri takip ediyorum...sabah görüsmek üzereee...

sema 3455 hangi okulu bölümü bitirdin canım

canım 29mayıs üni istatistik bölümü fen edebiyatta 4 yıllık anam 6 yılda zor bitirdim beni tembel öğrenci beni arada da evlendim işte bitti çok şükür ama ben 1 ve 2 de sınavlara girmedim öle bitti yani tövbekar oldum sokaklara çıkmadım aylardır suzancım ii bilir istatistik çok zor hep sayısalllll bıktım rakam görmektennnn-tatlicadiarzu-​

iyi hadi kurtulmuşsun geçmiş olsun sıra artık bebekte ona yoğunlaşırsın gerçi yoğunlaşmasan daha iyi ama

kızlar ben kaçıyorum ayaklarım çok ağrıdı okulda işlemleri yaparken bi de yağmurda ıslandım ki sormayın samsun özüne döndü yağmurumuz geri geldi

senin adette çok gecikmiş yaa.ben arada takip ediyorum yazamasamda senden haberim oluyor.dualarım seninle.İnşallah iğnelere gerek kalmadan hamiş kalırsın

sorma canım ya psikoljimi bile etkiledi sorma her an asabi sıkıcı ağlak bi tip oldum eşim de aha hamilesin diyip duruyo zavallım o arada tabi ama olmadı saol güzel düşüncelerin için bende herügn orucumu açarken aklıma gelen herkese sana bi iki arkadaşım var senle beraber sevdiğimm onlara çok dua ediyorum en sonda kk da ve heryerde allahım anne olmak isteyen ii annelere nasip et diyorummm

hadi ii geceler ben çıkıyorum çok öptüm canımmm

iyi hadi kurtulmuşsun geçmiş olsun sıra artık bebekte ona yoğunlaşırsın gerçi yoğunlaşmasan daha iyi ama

saol canım ya yok düşünmüyom artık olcağı varsa olsun olmazsa dr uma döncem tekrar hadi ii geceler kendinize ii bakınnn

kızlar ben çıkıyorum suzanşan yine çalışma var son güne kadar değerlendirdim sayılır bakalım ne olacak, ayrıca bağlantımda sorun var, yarın inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize belirtilerimizi konuşuruz iyi geceler

iyi geceler canım kendine çok iyi bak:1hug:

görüşürüz canım.iyi geceler.kendine iyi bak:1hug:

kızlar kafam karıştı ya gece gebelik testi yaptım ilk defa yaptığım için nasıl yapılacağını bilmiyodum eşimle beraber uğraştık ama az almışız idrardan 2 damla damlattık sonra tek kırmızı çizgi çıktı 2 tane daha damlattık sonra zor zahmet alabildik bişey çıkmadı yani hamile değilsin çizgisi çıktı kızlar bide eşim boşaldığında birazı geri geliyo bu neden acaba sizdede oluyomu böle bişey yardımcı olursanız sevinirim kızlar ya.

selamlar
yaren yaren tabiki bu dedigin normal zaten giden yetiyordur ama nasip zamanini Allah bilr .bir seneyi gecerse olmassada doktorlarla konusursunuz ama geri gelmesi normal

evet bende bu geri gelmesi olayına takılıyordum ama biraz araştırdım zaten heraketli olanlar biliyormuş gideceği yeri:)) bu arada idrar testini sabah uyandığında yapman gerek ve ilk idrarla değil ortalarında alman gerekli

canım tavsiyen için teşekkürler dikkate alıcam .bide erkek evlat nasip etsin demiştin merak ettim allah mı söyletti.nşallah güzel haberler veriri size sağol tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…