kizlar nolur bana yardin edin.adetime 1gun var ve bende akinti oluyo ama oyle cok diil.duydugum kadariyla adete yakin akinti kesilirmis.sadece hamislerde olurmus akinti.dogru mu bu?ya cok umutlandim bu ay.ins rabbim bosa cikarmaz
canım tam aklımdan geçtin napıyosun bakalım kayın valdemler geldi kırıkkaleden a.s.
selamlar hemşerilerime ne yapıyım canım ya iyi bende yine hiç belirti yok bu ayda olmadı biliyorum adet tarihim 5 kasım, ben senden çok umutluyum hadi güzel haberi ver artık fazla bekletme
ya burda özel bi hastane var yarın ordada yaptırmayı düşünüyorum bhcg hem bizim hastaneyle karşılaştırmış olurum inşallah canım çıkar ya bu stresle devam adersem olsa bile kaybedecem diye korkuyorum ben şimdi gitmeliyim sonra gelmeye çalışırım canım 5 kasımda sende o mutlu haberi vereceksin inşallah :CüvCüv:ahanda böyle şişko olacan sonra öpüyorum seni:1hug:
saolun kizlar.hayirlisi artik beklicez.
başka bi belirtin varmı, ben aşırı üzüyorumvücudum çok soğuk kızlar bu belrti değildir demi
merhaba kızlar.umutsuzcum bazılarında üşüme bir belirti ama yinede fazla belirtilere takılma.hamileliğimi öğrenmeden önce ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyordu ve üşüyordum.İnşallah seninkide hamileliktendir.
suzanşancım bak resmi değiştirmek, evlilik takvimini değiştirmek sanada bu ay kısmet oldu inşallah canım sağlıklı bi şekildde kucağına alırsında bebeğinin resmini koyarsın, bende hamiş olursam birgün ilk işim ismimi değiştirmek olucak tabi resmide
selamlar herkeze gunyadınlar aramıza yenı katılan hamısler yokmu ya arkadaslar bende 5haftalık gebeyım ama belım agryo goguslerım hasssa kasınyo karın agrısı hafıf bu belrtılerın dısında mıydem bulantım falan yokyya hayret cogu arkadaslrm mıyde bulantısından yemek yıyemyo benım gıbı olan varmı aranzda bazende dıs gebelımı dıye bı dusunce saryo benı kafama taklyo ya
slm kızlar ben cuma günü yazmıştım 23 de adet görmem gerekiyordu görmedim. 26 da test yaptım negatif çıktı. halen bişi yok öğleden sonra sağlık ocağına gidicem. belim çok kötü ağrıyo hafif arada bir karın ağrısı ve gögüs kaşıntısı başka belirti falan yok. Allah isteyen herekese nasip etsin. kubrass sen doktora gitmedin mi acaba dış gebelik mi diye sormuşsun da.
kızlar buraya yazmıştım yine bende görülen bazı belirtileri birkaç arkadaş cevapladı teşekkür ederim ama 26sında gelmesi gereken adetim 5gün önce az az çamaşırıma kahverengi biçimde damlacık gibi gelmeye başladı.Sonra tam 26sında normal adet gıbı geldı hala devam etmekte normalde hep 28gunde bır duzenlı oluyordu.İlk kez böyle oluyor.Adet bittikten sonra teste gerek varmı kanamam var sonucta varsa adet bıttıkten sonra kac gun gecmelı testın dogru sonuc vermesı ıcın yardımmmmkafam cok karsııksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?