bu arada şu yumurtlama döneminde karınım ve göğüslerim acayip şişti, bugün son yumurtlama ama bakalım yarın geçicek mi? sizde de aynısı oluyormu...daha şimdiden olması enteresan...Hamilemiyim ne :)))
merhabalar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum çünkü son 4 gündür psikolojim iyice bozuldu lütfen yardımcı olun 2 yıllık evliyim her zaman eşim kurundu fakat 28ekim gece 12de ilişki oldu 30 ekim günü piyasada satılan ovulasyon kitlerinden edindi ve iki tane koyu çizginin oluştuğunu gördüm sizce ben 28ekim gecesi hamile kalmış olabilirmiyim spermler vücut içinde kaç gün yaşar gebelik düşünmüyorum sizce ne yapmam lazım 31 ekim günü kasık ağrılarım olmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim yarın kan tahlili yaptıracam
merhabalar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum çünkü son 4 gündür psikolojim iyice bozuldu lütfen yardımcı olun 2 yıllık evliyim her zaman eşim kurundu fakat 28ekim gece 12de ilişki oldu 30 ekim günü piyasada satılan ovulasyon kitlerinden edindi ve iki tane koyu çizginin oluştuğunu gördüm sizce ben 28ekim gecesi hamile kalmış olabilirmiyim spermler vücut içinde kaç gün yaşar gebelik düşünmüyorum sizce ne yapmam lazım 31 ekim günü kasık ağrılarım olmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim yarın kan tahlili yaptıracam
gögüsler hemen hassaslaşıp uçları koyulaşmaya başlıyormuş..
canım kişiye göre degısıyor sanırım .belli olmuyor.ben 9+2 haftalık hamişim.adetime 5-6 gün kala göğüsler hafif şişti ve hassaslaştı.ama adet zamanında da oluyordu.bir fark yoktu arada.kararmada daha yeni yeni başladı.mesela ben de uzun zaman sonra hamile kaldım.sürekli incelerdim.her seferinde kararıyor gibi gelirdi.ama gercek hamilelikte cok farklı.bariz bir kararma oldu suan.ama önceki aylardan farklı olarak sunu yasadım.adete 1 hafta kala hiç yokken birden tuvaletim geliyordu.saatlerce sıkışıkmısım da tutmusum gibi karnım şişiveriyor,zor yetişiyordum wc ye..
kızlar adet günümü 4 dört gün geçti çok heyecanlanıyorum.Allahım inş olur yarabbim.perşembeye kadar bekleyıp eğer adet olmazsam kan testi yaptırıcam.sizden nasıl haberler bakalım
inşş canım ya ALLAHIM okadar istıyorum kı inş Allahım sevıncten ağlarım ne yapacağımı bılmem.ama şimdi 5 gün gectı ya hamıle değilsem çok üzülürüm bu seferde üzüntüden ağlarım.Allahım hayırlısını nasıp etsın.senın kaç gün gecıktı.ya benımde göğüslerim şiş.kendimi dinlıyorum midem bulanıyo mu fln die.ama psikolojıktır dıorum..ama bu sabah börek almış eşim üstüne yumurta sürmüşler herzaman yediğim böreğin kokusundan tiksindim
hamiş olabilirsin sen canım benim adetim yarın bakalım ne zaman gelecek kırmızılar, benim hiç umudum yok aslında bazı belirtiler ümit versede yok aslında biliyorum:çok üzgünüm:
4 demişim 4 değil 5 gün geçti bugün yarın 6 olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?