merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım..tam benlik bi site diye düşünüyorum,kadın olduğumdan olsa gerek:lepi:
benimde bi sorum var ayın 8inde adet olurum ben hep,yani yarın adet günüm.ama acaba hamilemiyim:CüvCüv: diye soruyorum kendime:uhm: bi tane test var evde acaba denesemmi,yoksa yarını mı beklemeliyim:sm_confused:
biraz acemiyim bu konularda..8aylık evliyim..yardımcı olun ne olur eğer hamileysem adetten bir gün önce çıkarmı bu testtte??
gny arkadaşlar bişey sorucam size. beni adetim 9 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif ama bugün 11 gün oldu hala adet olmadım acaba kan testinde yanılma olabilirmi
teşekkür ederim ZuZuua.s.
ama heyecanlanıyorum,sabırsızlanıyorumda diyebilirz:asigim:
merhaba kızlar zuzuu sende benim gibi kan testinde yanılma olabilir cevabını bekliyosun biliyorum ama 9 gün öğrenilmesi için çok canım ya olsa çıkardı diye düşünüyorum. bende 2 gün kala yaptırdım ve 1 çıktı sonuç. dün çarşamba günü regl olmam gerkiyordu perşembe az geldi bu günde çok az ve rengi çok farklı bende acaba yanılma olabilirmi diye için için umut ediyorum. sonrada mantıklı düşün yok işte diyorum kendime. kızlar benim durumuma ne diyosunuz?????
günaydın kızlar ben malesef dün akşam adet oldum artık umutlar 4 aralığa kaldı yarın doktora gidicem artık beklemek istemiyorum hayırlısı artık....
ay yok yawrum testi ben yapmadım zati..zpoison yapmış ben de aynını didim ona,testte yanılma yoktur dedim :) ben şimdilik sessis takipçinizim bu ay pek sanmıorum da..yeni yeni bebiş düşünmeye başladım,artık aranızdayım kanımca:)
:CüvCüv:arkadaşlar 4 gündür adetim geçikti eczana testinde çıkarmı sizce hamilemiyim
kasıklarımda ağrı var halsisim sizce ne yapmalıyım pazartesi kan tahliline gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?