umutsuz09 ordamısın bi test alp denesene canım sebeyzaya söylemiştim bak diye çıkmıştı onda bebiş
canım hoşgeldin nasılsın
umutsuz09 ordamısın bi test alp denesene canım sebeyzaya söylemiştim bak diye çıkmıştı onda bebiş
çok iyiyim canım sen nasılsın özledim seni neden bakmadın gebelik testi ben de beklemiyodum ama çıktı iştea:1hug:a.s.
sebeyzanın kuvvetli belirtileri vardı ama bende yok oyüzden test yapmıcam canım ya sen ne durumdasın nasıl bebiş görüldümü kese
valla bende özledim senle sohbet etmeyi, sabrediyorum boşuna gerek yok ya yoksa zaten yarın birgün adet olurum
canım çoğu insanda belirti olmuyoki bak bende bulantı falan başlamadıgamyoncuiremsu
ama geçen aylardada oldu bu gecikmeler daha doğrusu en fazla 4 gün geçti, bir haftayı geçirebilirsem olmadan kan testi yapmayı düşünüyorum ama sanmıyorum o kadar gecikeceğini, inşallah bi problemin olmaz böyle geçirirsin hamişliğini rahat rahat, seni üzmeyecek annesi bebişin demekki uslu bi bebeğin olacak
canım inşallah bu ay seninde olacak nasıl kafan biraz daha rahatmı
hem altı ayın dolunca kadın doğumcuya git deki gebelik düşünüyorum herhangi bi sorunum varmı diye kontrol edcem de sana tetkikleri istesin bide eşine en azından kafan rahat olur
kafam gerçekten rahay bu ay çok ümitlenmiyorum adetimi bekliyorum olunca çok üzülmücem yani, ama gelecek aya bomba gibi giricem incir, keçiboynuzu, soğan kürü denicem aldım onları
umutsuzcum ben 15 aydır istiyorum canım malasef olmadı 8 ay isini bilmez bir doktorla surundum baktım olacak gibi degil baska bir dra gidiyorum bende polikistik over var ve adet olamıyorum hep hapla oluyorum bunu o dr soylemedi bana bir dahaki ay klomen kullanıcam simdi allaha sukur duzgun dr buldum yani adet tarihim falan malesef yok canım ama sen bence bu ayda hamile olmazsan bir git dr a devamlı gitmesende bir hormon tahlili eşinin sperm analizini falan yaptır ogren durumunuz nedir sonra allah korusun bir durum ortaya cıkarsa benim gibi niye daha onceden gitmedim diye pişman olursun
hayatım bak ben 1 ay boyunca kocama ceviz yedirdim her akşam küçük bi kase ürolog önerdi e vitamini yönünden en zengin ceviz bunuda bi dene
bende öyle düşünüyorum eşim yarıyıl tatilinde gidelim hemde bekleyelim bi kaç ay daha dedi, yani ocakta gidicez
tamam canım kesin denicem, yumurtlama testide alsammı sence, kayınvalidenler yanındamı gittilermi, nöbetçimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?