canım senin korkularını anlayabiliyorum.benim hiç gecikmeyen adetim ilk defa haziran ayında gecikmişti hemde 7 gün.o kadar umutlanmıştım ki idrar testine bile gerek duymadım kan testi yaptırdım.ama sonuç beni o kadar çok yıkmıştı ki çok kötü olmuştum.bazen hedefe ulaşmak için bazı zorlu yollardan geçmemiz gerekiyor.
valla çok sıkıntılı bi durumdayım bu belirsizlik çok kötü ya ben bekliyorum ama szi beklemesenizde olur aslında bu sıkıntıya katlanamayabilirsiniz
kızlar yaşlarınızı ve kaç yıllık evli olduğunuzu merak ettim bir sakıncası yoksa ben 22
canım ne demek ya siz beklemesenizde olur kızıyorum bak.sonuçta kader arkadaşlığı yaptık ve senin hamile haberini almak için bizde sabırsızlanıyoruz.demek istediğim sadece kendini hertürlü sonuca hazırla.
yaaa bende bundan korkuyorum işte, o yüzden cuma 10 gün geçmiş oluyo nerdyse, ya birde adete yakın mutlaka sivilcelerim çıkardı bu sefer çıkmadı normalde hamişlerdede çıkıyomuş bu neden acaba kızlar bilginiz varmı
suzancım sivilce çıktımı sende yada neler duydun bununla ilgili, birde kan testinde kaçtan yukarı olunca hamile oluyosun
Selam arkadaşlar..
Benimde bu ayın yani kasımın 9 unda regl olmam gerekiyordu.. hala olmadım 2 gün geçti.. inşallahta olmam3 sene korunmuştum.. hiç düşük ve gebeliğim olmadı.. bakalım hayırlısı
meraktanda ölüyorum.. Allah bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın diyorum
canım 5 ten yukarısı pozitifti benim yaptırdığım yerde.
geçenlerde rüyamda kan testi sonucu 24-25 gibi bişey çıkıyodu
umut benim de adetim geçeli 6 gün olacak.ama adet öncesi belirtelerde azaldı.göğüslerim şişi indi.önceler göğüslerimin sızısı geçince adet olurdum. oda yok
anlamadım gittti.10 gğün olursa test yapcam ve dr gitcem.
canım bende hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda hamile olduğumu öğrenmiştim.bazı rüyalar çıkarmış.hayır diyelim hayır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?