Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar yaşlarınızı ve kaç yıllık evli olduğunuzu merak ettim bir sakıncası yoksa ben 22

yaaa bende bundan korkuyorum işte, o yüzden cuma 10 gün geçmiş oluyo nerdyse, ya birde adete yakın mutlaka sivilcelerim çıkardı bu sefer çıkmadı normalde hamişlerdede çıkıyomuş bu neden acaba kızlar bilginiz varmı

valla çok sıkıntılı bi durumdayım bu belirsizlik çok kötü ya ben bekliyorum ama szi beklemesenizde olur aslında bu sıkıntıya katlanamayabilirsiniz

canım ne demek ya siz beklemesenizde olur kızıyorum bak.sonuçta kader arkadaşlığı yaptık ve senin hamile haberini almak için bizde sabırsızlanıyoruz.demek istediğim sadece kendini hertürlü sonuca hazırla.

canım öyle demek istedemedim ya, hep benim durumu konuşuyoruz ya ben bile sıkıldım bundan sizde sıkılmış olabilirsiniz diye dedim aslında

canım sivilceler hormonlardaki değişiklikler yüzünden çıkıyor.ama bazı hamilelerde çıkmıyor.benim sivilcelerim başlayalı 3 hafta falan oldu.adet zamanımda hep sivilcem çıkardı ama çıkmadı.

suzancım sivilce çıktımı sende yada neler duydun bununla ilgili, birde kan testinde kaçtan yukarı olunca hamile oluyosun

bence kendini bukadar üzme bence yarın bir kan testi yaptırki için rahatlasın olumluysa çok sevineceksin ama eğer olumsuzsa erken öğreneceğin için az üzülürsün belki inşallah hamilesindir canım

Selam arkadaşlar..

Benimde bu ayın yani kasımın 9 unda regl olmam gerekiyordu.. hala olmadım 2 gün geçti.. inşallahta olmam 3 sene korunmuştum.. hiç düşük ve gebeliğim olmadı.. bakalım hayırlısı

meraktanda ölüyorum.. Allah bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın diyorum

hadi bakalım listeye gireriz inşallah bu sefer mutlaka haber var ama durumun hakkında

umut benim de adetim geçeli 6 gün olacak.ama adet öncesi belirtelerde azaldı.göğüslerim şişi indi.önceler göğüslerimin sızısı geçince adet olurdum. oda yok
anlamadım gittti.10 gğün olursa test yapcam ve dr gitcem.

ay evet sivilce konusu benim hic biraz aman sivilcem olmadi ergenlik doneminde bile..
Ama bu ay 2 3 tane cikti cok sinir oldum
ama eger hamisliktense hic umrumda olmaz

öylemi 5 kasımmıydı adet tarihin, benimde yeni yen çıkıyo adet öncesi belirtiler bel ağrısı falan bende cuma gidicem test için, yokmu önemli bi belirtin

tamam habersiz bırakmam sizleri..

her 15 dakıkada wcye gitmekten sıkıldım acaba geldimi gelcekmi korkusu var

hep vaktinde olurdum gecikince umut eder oldum.. hayırlısı bakalım

canım bende hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda hamile olduğumu öğrenmiştim.bazı rüyalar çıkarmış.hayır diyelim hayır olsun.

aslında rüyamda başka bişey için test yaptırıyodum ama onuda görüyodum, hayırlısı bakalım inşallah olacağı görmüşümdür kaçtı seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…