Erken Hamilelik Belirtileri

gelgit bizim günlerimiz peşpeşe inşallah ikimizde güzel haberler veririz..Listede gözüme çarpmıştın:)
Düşüklerin olmuş çok üzüldüm Allah umarım bir daha yaşatmasın

mrb kıslar ben bu ay ganaphane adlı ilacı ökullandım ve regli günüm 1 gün gecikti zaten normaldede düzensiz olduğu için geçikebilir ama işte yinede bir ümit diyorum belki vardır die ha bu arada birde incir kürü yapıpı içmiştim pek fazla öle belirtim yok göğüs ağrısı yada baş dönmesi fln sadece midem de hafif bulantıla roluyor acaba piskolojikmidir öfff kıslar ya acaba aranızda hiçbir brlirti görmeden hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?ne olur bi cvp yazın bana teşekkür ederim.....

umutsuz nerelerdesin ya topic uzun zamandır hamile haberi alamadı hadi birileri sevidirsin bizi biraz umuda ihtiyacımız var

Çok oluyor kimi insanlar psikolojik oluyor kimilerinde belirti olmadan kaldıklarını öğreniyorlar benim eltim öyle öğrenmiş..Yine de umutların kırılmaması için bekle biraz cnm

kıslar sizden yorum bekliyorum benim adetim bu ay 21 kası m ama göğüslerim şu 2 günür çok acımaya başladı acı önce yanlardan başladı şimdi uçları kopçak sanki. deyemiyorum bile... hayırlısı kolumu bile kımıldatırken sürtünce acıyo.. nedir bu allahım hayırlısı bakalım. onun dışında pek bir belirtim yok

Selam,
Benimde hayatımın en önemli konusuydu bu erken hamilelik belirtileri son 15 gundur... ta ki 2 gun öncesine kadar:) kan testi yaptırdım ve hamileyimm:) ama gerçekten bu beklenti süreci içerisinde bu konuda yazılan tüm yazıları okudum, elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıcam:)
Benim regl olmam gereken gunun 10 gun öncesinde başladı belirtiler.En önce göğüslerim inanılmaz şişti ve o kadar hassasiyet oldu ki dokunamıyordum. daha sonra ara ara regl sancısını andıran ağrılar başladı, ki bu bayaağı moralimi bozdu acaba regl mi olucam diye çünkü gerçekten ayırt edilemiyor. sonra kasıklarda ağrı oldu zaman zaman. ve karnım inanılmaz şişti.veee mutlu sonnn:)
darısı başınızaa,
umarım sizde güzel haberi alırsınızz:)
sevgiler:)

Mrb kızlar benimde sizlere bi sorum olcak akşam rüyamda kurban bayramında olduğumu bayramlaştığımı gördüm fakat bayramlaştığım kadının kucağında çocuk vardı ki buda onun kızı kız sakat gerçektede sakat zaten fakat bi tane daha olmuş bu sağlıklı doğmuş rüyama yorum yaparmısınız benim adetim 20 kasım geçen ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ara ara kasığımda batmalar oluyo sol göğüsümün yan tarafında ağrılar oluyo geçen gün belimde ağrı vardı fakat şimdi azaldı acaba kan testi yaptırsam çıkarmı

canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde on gün falan var sadece göğüslerim çok acıyor. ümitlenmiyorum çünkü yine hüsran olacak biliyorum. ayne n dedğin gibi göğslerim kolumu bile oynatsam deyse sızlıyor acı ilk önce yanlardan başladı 2 gün öncesi falan. şimdi uçalrına çok acı gitti.

hiç ama hiç belirti olmadan hamiş kalanlar var tabiki.ama bence en önce belirti göğüslerde hassasiyet.zaten haile kalındığı an süt damarlar açılmaya başlarmıs.oda doğal olarak ağrı yapar.kimisinde az kimsinde cok ağrı olurmus.

ben ne rüyalar görüyorum artık yorum bile yapmıyorum aklıma bile gtirmiyorum.inşallah hamilesindir.

kıslar sizden yorum bekliyorum benim adetim bu ay 21 kası m ama göğüslerim şu 2 günür çok acımaya başladı acı önce yanlardan başladı şimdi uçları kopçak sanki. deyemiyorum bile... hayırlısı kolumu bile kımıldatırken sürtünce acıyo.. nedir bu allahım hayırlısı bakalım. onun dışında pek bir belirtim yo

Kızlar ya bişey daha sorucam birde benim yüzüm patır patır kabuk tutmuş resmen kepek gibi dökülüyo bu belirti sayılırmı acaba

valla rüya yorumları konusunda pek başarılı sayılmam, hayır olsun inşallah diyeyim, hep hayra yormak lazım ya:)
Kan testi konusunda da , benimki regl olucağım gunun 3 gun öncesinde çıktı kan testinde, yani daha doğrusu hormon oranına bakıyorlar, 96 çıktı ki zaten 3 ün üstü hamilelik sayılıyor. yani aslında hamile kaldığınız gunden 6 gun sonra o hormon kana karışmaya başladığı için testte çıkmaya başlıyor, sizin tahmini hamile kalma gununuzun üstünden 6 gunden fazla olduysa çıkar kan testinde, hergeçen gun de o oran artmaya devam eder, bence yaptırın bi test, güzel haber alın inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…