evet günlerimiz peşpeşe.sen kaç zamandır istiyorsun.ben 5.ayım buay.
mrb kıslar ben bu ay ganaphane adlı ilacı ökullandım ve regli günüm 1 gün gecikti zaten normaldede düzensiz olduğu için geçikebilir ama işte yinede bir ümit diyorum belki vardır die ha bu arada birde incir kürü yapıpı içmiştim pek fazla öle belirtim yok göğüs ağrısı yada baş dönmesi fln sadece midem de hafif bulantıla roluyor acaba piskolojikmidir öfff kıslar ya acaba aranızda hiçbir brlirti görmeden hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?ne olur bi cvp yazın bana teşekkür ederim.....
Selam,
Benimde hayatımın en önemli konusuydu bu erken hamilelik belirtileri son 15 gundur... ta ki 2 gun öncesine kadar:) kan testi yaptırdım ve hamileyimm:) ama gerçekten bu beklenti süreci içerisinde bu konuda yazılan tüm yazıları okudum, elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıcam:)
Benim regl olmam gereken gunun 10 gun öncesinde başladı belirtiler.En önce göğüslerim inanılmaz şişti ve o kadar hassasiyet oldu ki dokunamıyordum. daha sonra ara ara regl sancısını andıran ağrılar başladı, ki bu bayaağı moralimi bozdu acaba regl mi olucam diye çünkü gerçekten ayırt edilemiyor. sonra kasıklarda ağrı oldu zaman zaman. ve karnım inanılmaz şişti.veee mutlu sonnn:)
darısı başınızaa,
umarım sizde güzel haberi alırsınızz:)
sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?