kıslar sizden yorum bekliyorum benim adetim bu ay 21 kası m ama göğüslerim şu 2 günür çok acımaya başladı acı önce yanlardan başladı şimdi uçları kopçak sanki. Deyemiyorum bile... Hayırlısı kolumu bile kımıldatırken sürtünce acıyo.. Nedir bu allahım hayırlısı bakalım. Onun dışında pek bir belirtim yok
Ümitlen bence, çünkü benimde aynen 10 gun önce o belirtiyle başladı,hadi inşallah sonu da benimki gibi olur:) ben çok uğraştım, 3 aşılama ve son olarak tüp bebek, hele bu sonuncudaki bekleme sürecinde öldüm öldüm dirildim valla, çok iyi anlıyorum neler hissettiğini , hatta regl sancısına benzer sancılarım olduğunda ümitsizliğe kapıldım ve olmadı yine heralde dedim, o kötü gunlerde buradaki yazılan yazılar ilaç oldu bana, benim gibi başka insanlrdada bu ağrıların olduğunu öğrenince rahatladım, pozitif düşün, biliyorum çok zor ama inan doğru zamanda rabbim nasip ediyor, Allah herkese gönlünden geçeni versin, bebeğini kucağına almak nasip etsin, aklına ne gelirse sor, her zaman yardımcı olmaya çalışırım, en kesini de kan testi, bence biraz daha sabredip yaptır ,canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde on gün falan var sadece göğüslerim çok acıyor. ümitlenmiyorum çünkü yine hüsran olacak biliyorum. ayne n dedğin gibi göğslerim kolumu bile oynatsam deyse sızlıyor acı ilk önce yanlardan başladı 2 gün öncesi falan. şimdi uçalrına çok acı gitti.
teşekkür ederim canım ya dedğim gibi kendime söz verdim adetimin gecikmesini bekleyeceğim yine hüsran yaşıyacağım allah yardımcımız olsun inşallah sonum seni gibi olur. canım çok teşekkür ederim bakalım ne çıkacak sonundaÜmitlen bence, çünkü benimde aynen 10 gun önce o belirtiyle başladı,hadi inşallah sonu da benimki gibi olur:) ben çok uğraştım, 3 aşılama ve son olarak tüp bebek, hele bu sonuncudaki bekleme sürecinde öldüm öldüm dirildim valla, çok iyi anlıyorum neler hissettiğini , hatta regl sancısına benzer sancılarım olduğunda ümitsizliğe kapıldım ve olmadı yine heralde dedim, o kötü gunlerde buradaki yazılan yazılar ilaç oldu bana, benim gibi başka insanlrdada bu ağrıların olduğunu öğrenince rahatladım, pozitif düşün, biliyorum çok zor ama inan doğru zamanda rabbim nasip ediyor, Allah herkese gönlünden geçeni versin, bebeğini kucağına almak nasip etsin, aklına ne gelirse sor, her zaman yardımcı olmaya çalışırım, en kesini de kan testi, bence biraz daha sabredip yaptır ,
sevgiler,özden
ya aslında bende belirti var mesela bel ağrısı yaşadım şimdi göğüslerim şişti ve çok acıyor adet olacakken de acıyoru ama bu felaket.ve kasık batmaları hissettim. Kendimi ümitlendirmemek için sadece göğüs ağrısı çok ona yoruyorum. Yoksa aslında bunlar hamişleik belirtisi ama işte bi nyandan da adet belirtisi neye toracağımı şaşırdım ama bu ay söz verdim bende kendime hiç bir belirtiye ümitlenmeyeceğim
aslında derlerki hamile olan gögüslerden hemen anlar ama bence kişiden kişiye değişir belki vardır,içimden bir ses hamişsin diyor ama hadi hayırlısı 21 kasıma kadar bende merak ederim bize haber vermeyi unutma belirtilerinle evet demek geliyor içimden ama psikolojik yaşadığım için bişey diyemiyorum
canım ben öyle bir belirti duymadım hiç ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler,hayırlısı bakalım, başka belirti var mı?Kızlar ya bişey daha sorucam birde benim yüzüm patır patır kabuk tutmuş resmen kepek gibi dökülüyo bu belirti sayılırmı acaba
kan testiyle ilgili şunu söyliyebilirim, hamile kaldığın günden itibaren 6. gunde hamilelik hormonu kana yayılmaya başlıyor, o yuzden 6. gunden itibaren aslında çıkıyor testte ve hergun katlanarak devam ediyor bu oran, benim 11. gunde 96 çıkmıştı, sıfırdan başladığı düşünülürse hızlı artıyor.selam kızlar kan testi en erken ne zaman sonuç verir?
kan testiyle ilgili şunu söyliyebilirim, hamile kaldığın günden itibaren 6. gunde hamilelik hormonu kana yayılmaya başlıyor, o yuzden 6. gunden itibaren aslında çıkıyor testte ve hergun katlanarak devam ediyor bu oran, benim 11. gunde 96 çıkmıştı, sıfırdan başladığı düşünülürse hızlı artıyor.
canım ben öyle bir belirti duymadım hiç ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler,hayırlısı bakalım, başka belirti var mı?
teşekkür ederim canım benim normalde 22 kasımda olmam lazım en geç 24 kasımda bu aralar yaptırsam çıkar mı?
kizlar ben hamile kaldigim ay ovulasyon testi kullanmistim.. o yuzden onemli iki gunde iliskide bulunduk..sizlerde denesenize? yada deneyen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?