Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın canım, belinmi ağrıdı aa bel ağrısıda çok kötü oluyor ya. başka belirtin varmı xxmavisimxx?

kızlar ben size ne gibi belirtiler yaşadığımı anlatayım bundan yaklaşık bir- birbuçuk hafta önce kasıkta batmalar başladı belimde de sırtıma doğru vuran bi ağrı vardı fakat belimdeki ağrı pek kalmadı ama kasıklarımda devam ediyo batmalar sancılar.birde koltukaltımdan göğüsüme doğru vuran bir ağrı var bazen şiddetli bazende az az oluyo oda hala var.birde kızlar sölemesi ayıp acayip ishal gidiyorum içimde hep gaz var

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar beni heyecanlandırmayın bunlar psikolojikte olabilir zaten zor sabrediyorum kan testi yaptırmamak için. Adetime 6 gün kala test yaptım idrar testi negatif çıktı

he bi kızlar midemde yanma gibi bişey var ama hani sürekli ve sert bir şekilde değil böyle 10 dakkada bir geliyor hafif bi yanma yapıp geçiyor. (nundanda bi umut cıkartabilirmiyim acaba)

e maviş83 zaten o idrar teslerinin üstündede yazıyor regil geçtikten bir gün sonra yapınız diye. hatta ben bitane almıştım. üstünde regl geçtikten 3 gün sonra yapınız yazıyordu. ooooo oldu dedim regil bi geçze zaten direk doktora gider ultrasonla baktırırım yani dimi ama

beni ümitlendirmeyin diyene bak mavis83 eheuheu bak şimdi sende beni ümitlendirdin kız, böylemi olurmuş acaba mide yanması??? ama hiç bulanmıyor. ah allahım kafamı masaya vurasım geldi şimdi. ne güzel eşim dün akşam dedi istersen gidip kan testini yaptıralım diye. ay ben üşendim yaaa ufff keske üşenmeseydim

kız keşke üşenmeseydin benimki yine hiç izin vermiyor gitme diyor bekle diyor yine üzüleceksin diyor

sizce benim belirtilerim nasıl hamiş olma şansım varmı

valla canım hiç belirti olmasada o karındaki şişlik olurmuş mutlaka. ama bi dur diyelim yaa :) ben seni sen beni gaza getiriyoruz:))) ya çok güzelde bide hayal kırıklığına uğramak var tabiki
bu yaşadıklarımız reglinde belirtisi biliyorsun dimi canım((( uffff :enbuyukkk:

1-Mide bulantısı....................................yok
2-Baş dönmesi.......................................yok
3-Tansiyon düşmesi..................................yok
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık................var
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.........hafif var
6-Kirpiklerin karışması …...............................yok
7-Bel ağrısı…………......................................yok
8-Akıntı artması..................................... biraz
9-Göğüslerde hassasiyet.............................biraz
10-Göğüslerde şişme.....................................yok
11-Göğüs uçlarının acıması.....….................bazen biraz
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........yok
13-Sık idrara çıkma…………………............……var
14-Uyku hali..... ..............................................her zaman var :)
15-Halsizlik.....................................................yok
16-Ağızda kuruluk……………………....................var
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................var
18-Dudakların fosur fosur olması.......................yok :)
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................sanmam
20-İdrar kokusunda değişme.............................evet
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………........bilmem
22-Gazlı olmak …………………...............…..var
23-Mide yanması.........................................var var sürekli ama hafif
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……...…yok
25-Bel kalınlaşması……………………….....bilmem.......
26-Adet gecikmesi.........................................henüz yok
27-Akşamları aşırı üşüme ..............................her an üşüyorum

kızlar hadi bide dolduralım :))))

ndk kız senin için bi umut doğdu belki değerin yükselir diyolar kaç gün var adetine daha. genelde hamiş olmayanların değeri 0 çıkıyomuş çünkü

Kılzar bunlara bakmayın inanın bu belirtilere baktıkça piskolojik çıkıyor ve sonrası hüsranlıkla bitiyor

Dilerimki,bu ayy hepimizin yüzü gülsün ama bu kadar saplantı gibi bakmayın sizler üzüldükçe üzüntümde katlanıyor..Hepinizi çok iyi anlıyorum..

kıslar ben geldimm günaydın hepinise,
ya canlarım öyle çok belirtilerim varki ama sanırım hepsi psikolojikti (
çok heyecanlanmıştım dün 2.25 çıkmış 4 ay önce yaptırmıştım yine şüphelenip 1 çıkmıştı şimdi yüksek geldi bana ama yok işte olsa çıkardı mutlaka. ama acaip belirtilerim var yaa (

haklısın ceylan sonunda hamiş olmazsak çok üzülürüz ya normalde ben bu kadar takmıyorum umursamıyorum bile hele bu ay hiç umursamadım fakat böle işte adetim yaklaştıkça özellikle son 1 hafta kala başlıyorum takmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…