ayy ne acabaa merakla bekliyossss, yalnıs ceylan yok ortalıktaaa
Slm kızlar. nasılsınız. ben bugün Ankaraya çufçufluyorum gamyoncuiremsu. hem romatoloğa hemde kadın doğum uzmanına görünücem. benim rahim tersti ya onu bi sorucam bide evlendim evleneli mantar derdiyle uğraşıyorum artık çok canımı yakmaya başladı. bunları bi gösterecem bakalım ne diyecek. kızlar dua edin ya inşallah ters bişeyler söylemezler. çocukuğumdan beri doktora gitmeyi sevmem ne hikmetse her zaman doktora gitmek zorunda kalırım :çok üzgünüm: neyse canlarım büyük ihtimal bir kaç gün yokum. dönüşte bol bol hamiş haberleri duymak istiyorum. ona göre çalışmalara devam durmak yok:sm_cool:Şeniz
Slm kızlar. nasılsınız. ben bugün Ankaraya çufçufluyorum gamyoncuiremsu. hem romatoloğa hemde kadın doğum uzmanına görünücem. benim rahim tersti ya onu bi sorucam bide evlendim evleneli mantar derdiyle uğraşıyorum artık çok canımı yakmaya başladı. bunları bi gösterecem bakalım ne diyecek. kızlar dua edin ya inşallah ters bişeyler söylemezler. çocukuğumdan beri doktora gitmeyi sevmem ne hikmetse her zaman doktora gitmek zorunda kalırım :çok üzgünüm: neyse canlarım büyük ihtimal bir kaç gün yokum. dönüşte bol bol hamiş haberleri duymak istiyorum. ona göre çalışmalara devam durmak yok:sm_cool:Şeniz
günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 3,5 yıldır evliyim allah izin verirse bizde bebegimiz olmasına karar verdik artık hayırlısı:) şimdi doktora gidip testler yaptırmam gerekiyormuş sanırım bi sürü detay test yazıo ya nette sizce gereklimi özele gitsem dünya para tutar..hamileikten önce doktora giden varmı aranızda bilgi verebilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?