Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın arkadaşlar nasılsınız yeni hamişler var galiba aramızda ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM inş bizede nasip eder ya benim göğüslerimde aşırı bi ağrı var koltuk altımdan göğüsümün ucuna doğru vuruyor hamilelik belirtisimi bu sizce hiç böyle olmazdı

günaydın xxmavişimxx çok sevindim insallah kıza zamanda verirsin haberini. ay şekerim bende hiç bir belirti yok(((( hafta sonu da gelsede bende bilsem akmı karamı yaa

inş canım ne biliyim ümitliyim ben ama ümidimin kırılmasından çok korkuyorum inş kırılmaz inş sende hamişsindir

Günaydın kızlar...
Nasıl keyifler..
Hamişlerimiz nasıl yada yeni hamiş olduğunu öğrenenler...

ayy ne acabaa merakla bekliyossss, yalnıs ceylan yok ortalıktaaa

Canım dün işim vardı biraz o yüzden çıktım geldiğimde mesajlarını gördüm çok tşk ederim yardımlarınız için Allah hayırlısını versin..Dün çok sinirlerim bozuldu Eşime de çok yansıttım Dün gece bir karar verdim Bİz nekadar çabalasakta Allahın takdiri herşey Sabrımız sınıyor..Böyle stres yaptıkça evimin neşesi kaçacak..Dün yemekte oturdum yüzüm asık kendimi kontrol ediyorum birde sizlere nasihat veriyordum..
Allahım Dileğim hepimize Annelik duygusunu tattır ve kucağımıza sağlıklı evlatlar almak nasip et..

günaydın kızlar herkes nsl bugün? bol hamişli gün diliyorum hepimize bu arada hamiş olan arkadaşımızıda tebrik ederim ceylancık sen ne yaptın

asspirincim şimdi yazacağım oraya bakalım ne olacak dün büroda işlerim çıktı yazamamıştım

Slm kızlar. nasılsınız. ben bugün Ankaraya çufçufluyorum gamyoncuiremsu. hem romatoloğa hemde kadın doğum uzmanına görünücem. benim rahim tersti ya onu bi sorucam bide evlendim evleneli mantar derdiyle uğraşıyorum artık çok canımı yakmaya başladı. bunları bi gösterecem bakalım ne diyecek. kızlar dua edin ya inşallah ters bişeyler söylemezler. çocukuğumdan beri doktora gitmeyi sevmem ne hikmetse her zaman doktora gitmek zorunda kalırım :çok üzgünüm: neyse canlarım büyük ihtimal bir kaç gün yokum. dönüşte bol bol hamiş haberleri duymak istiyorum. ona göre çalışmalara devam durmak yok:sm_cool:Şeniz

canım geçmiş olsunnn iyi haberlerini bekliyoruz inşallaah allah yardımcın olsun canım benimmmkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 3,5 yıldır evliyim allah izin verirse bizde bebegimiz olmasına karar verdik artık hayırlısı:) şimdi doktora gidip testler yaptırmam gerekiyormuş sanırım bi sürü detay test yazıo ya nette sizce gereklimi özele gitsem dünya para tutar..hamileikten önce doktora giden varmı aranızda bilgi verebilecek ?

Canım içini ferah tut hayırlı yolculuklar.Dualarım seninle merak etme ters bişey yoktur.Mantar illetiyle bende 1.5 sene uğraştımtaki ne zaman yasmini bıraktım şükür 3-4 aydır yok neler çektiğini anlarım.Umarım iyi doktorun eline düşersin

Mutlaka gitmen şart sağlık güvencen yokmu?Allah yardımcın olsun ama bir kere para vereceksin için rahat edecek.Folik asit kullanımına başlaman gerek.Folic plus kullan ki,bebeğin gelişimi düzgün olsun

günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 3,5 yıldır evliyim allah izin verirse bizde bebegimiz olmasına karar verdik artık hayırlısı:) şimdi doktora gidip testler yaptırmam gerekiyormuş sanırım bi sürü detay test yazıo ya nette sizce gereklimi özele gitsem dünya para tutar..hamileikten önce doktora giden varmı aranızda bilgi verebilecek ?

benim biraz işlerim var kızlar Geç yazabilirim Büroya kocam gelmeden bitiriyimde rahatça sizinle vakit geçiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…